RXV 565 שימוש אופיטמלי בתפריטי השמע
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
כאשר אתה צופה בסדט מה DUNE, תן לרסיבר לזהות אוטומטית את הפורמט כמו שהוא מופיע בסרט (DTS.DD וכדומה).
במצב של שידור מהכבלים, מן הסתן רוב הערוצים יהיו בסטריאו, ולכן אתה או יכול להצמד לשידור הסטריאופוני, או לשים את אחד ממצבי ה DSP הקיימים ברסיבר (זה שנשמע לך הכי טוב). כנ"ל בניגון קובץ MP3 (יש מצבי DSP המתאימים יותר למוזיקה)
במצב של שידור מהכבלים, מן הסתן רוב הערוצים יהיו בסטריאו, ולכן אתה או יכול להצמד לשידור הסטריאופוני, או לשים את אחד ממצבי ה DSP הקיימים ברסיבר (זה שנשמע לך הכי טוב). כנ"ל בניגון קובץ MP3 (יש מצבי DSP המתאימים יותר למוזיקה)
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
מיצטער אבל לא עזרת לי
אינני בקיא במגבר שלי ובאופציות השמע.
שלט רחוק יש אפשרות של : movie ; music;srereo;direct; straight;sur decode
ואני חוזר על שאלתי : באיזה אופציה לבחור במצב של סרט HD מהסטרימר, ומוזיקה , ושידורי כבלים?
שלט רחוק יש אפשרות של : movie ; music;srereo;direct; straight;sur decode
ואני חוזר על שאלתי : באיזה אופציה לבחור במצב של סרט HD מהסטרימר, ומוזיקה , ושידורי כבלים?
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אז במצב כזה אני מניח שב DUNE תבחר sur decode
במוזיקה וכבלים תנסה בין movie ; music;
במוזיקה וכבלים תנסה בין movie ; music;
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
ההגדרת שאני משתמש ב-565
לחץ על STRAIGHT - מעביר את הצליל כמו שהוא ללא אפקטים כולל ריבוי ערוצים. ולאחר מכן בחר ב-STANDARD (לחצן MOVIE).
במצב זה הרסיבר מפענח את האות כמו שהוא מגיע מהסטרימר ותראה בתצוגה DTS, DOLBY או כל פורמט אחר על פי המקור.
לחיצה על MOVIE מאפשרת לבחור תצורות DSP מוכנות מראש כמו ADVANTURE ועוד. אני מעדיף להשאיר על STANDARD ולשמוע כפי שיוצרי הסרט עשו אותו.
כאשר אתה שומע מוסיקה, אתה יכול ללחוץ על MUSIC ולבחור בתצורות DSP מותאמות למוסיקה.
אם שיחקת עם הלחצנים (STEREO, 7CH ואחרים) ורוצה לחזור למצב המיטבי (לדעתי) תלחץ על STARIGHT ולאחר מכן על MOVIE למצב STANDARD.
במצב זה הרסיבר מפענח את האות כמו שהוא מגיע מהסטרימר ותראה בתצוגה DTS, DOLBY או כל פורמט אחר על פי המקור.
לחיצה על MOVIE מאפשרת לבחור תצורות DSP מוכנות מראש כמו ADVANTURE ועוד. אני מעדיף להשאיר על STANDARD ולשמוע כפי שיוצרי הסרט עשו אותו.
כאשר אתה שומע מוסיקה, אתה יכול ללחוץ על MUSIC ולבחור בתצורות DSP מותאמות למוסיקה.
אם שיחקת עם הלחצנים (STEREO, 7CH ואחרים) ורוצה לחזור למצב המיטבי (לדעתי) תלחץ על STARIGHT ולאחר מכן על MOVIE למצב STANDARD.