Boxee מהווה כבוד וגאווה לקהילת ההייטק הישראלי!
מבחינתי אין שום שאלה בכלל, ואם Boxee עומד בשורה הראשונה עם שאר הסטרימרים, זה המוצר שיהיה אצלי בסלון בבית.
ברור שהשוק הישראלי לא מעניין את החברה, אבל בכל זאת - ולו רק בשביל הפטריוטיות - הייתי מאוד שמח לראות אותם מוכרים לנו את הבוקסי גם כאן, בארץ.
לדעתי לרוב האנשים הבוקסי בוקס יתאים ככפפה, זה בדיוק משתלב עם הכתבה של עפר בנוגע לצורך במתכנת צמוד. בנו פה באמת ממשק פשוט יחסית. השילוב של חיבור פשוט יחסית, ממשק פשוט, עם השלט הבאמת חכם יתאים לכולם....
עוד נוסיף שיש כאן גאווה ישראלית - מי לא ירצה. גם העובדה שהוא עושה לך גו'קבוקס לבד, בלי הגדרות ושאר צרות ובמיוחד על הרעיון החכם שאם מישהו אחד סידר איזה קובץ - אז לכולם זה כבר יסתדר - מה צריך יותר מזה?
רק לפנאטים שצריכים - בלוריי מלא ופורמטים חדשים (עפר - זה נתמך? או שיש כוונות לכך?) יהיו בעיות איתו, אבל אנחנו מיעוט.
מעניין אם גם בתחום תיאום הכתוביות יש כאן שיתופיות.
עופר, זה מתקשר מעולה למאמר שהעלית על פשטות שימוש - jukebox אוטומטי זה משהו מעולה, אני באופן אישי קצת חושש ממנו (כי לא נגעתי בזה לפני כן) פיצ'ר כזה יכול לסייע לי מאוד בנוחות.
אמתין לסקירה המלאה, בכל אופן, נותן כיוון מעניין מאוד.
ziv_r, זה לא תירוץ
וברצינות - אם מספקים את התוכנה, אבל ברור שיש כאן קשר עסקי עמוק.
אני לא חושב שזו דרישה גדולה מדי לבקש מ-DLink שהיות ואנחנו ישראלים שגרים ומפתחים כאן בארץ, והשוק הישראלי הוא שוק מעניין (גם אם קטן מאוד) - אנחנו מבקשים שהמוצר ימכר כאן בארץ, במקביל למכירות בארה"ב.
Itay_Pollak כתב:כן. שוב - תוריד את התוכנה למחשב - תשחק איתה - ותבין בגדול מה המכשיר יכול לעשות. כמובן שבמכשיר - אתה מריץ את התוכנה ישירות. בלי חלונות ושאר בעיות
...
תודה! נשמע באמת יופי של דבר ב 200$. עושה רושם כמחליף טוב ל A110 שלי שהתחיל לקרטע.