צריך המלצה לטלוויזית HD '42 מלא בתקציב של 10-15k ...
שלום
אני צריך המלצה לחבר, לטלוויזיה עם תמיכה בHD מלא (לא HD READY)
בגודל של 42 אינצ' (32 יהיה קטן מידי) בתקציב של עד 15k שקל בלחץ
הטלוויזיה מיועדת לשימוש שותף ,לסרטים ((~) HD) ולחיבור למחשב
האם יש משהו איכותי מיצרן מוכר (לא *** סיני עלום שם) בתקציב הנ"ל ?
האם שווה לחכות עוד X זמן עד שהמחירים ירדו ?
(הבעיה היא גם שכרגע אין לו טלוויזיה תקינה כך שבכל מקרה הוא צריך לקנות משהו ולכן אנו בודקים את האופציה הזאת ...אם כבר אז כבר )
תודה
אני צריך המלצה לחבר, לטלוויזיה עם תמיכה בHD מלא (לא HD READY)
בגודל של 42 אינצ' (32 יהיה קטן מידי) בתקציב של עד 15k שקל בלחץ
הטלוויזיה מיועדת לשימוש שותף ,לסרטים ((~) HD) ולחיבור למחשב
האם יש משהו איכותי מיצרן מוכר (לא *** סיני עלום שם) בתקציב הנ"ל ?
האם שווה לחכות עוד X זמן עד שהמחירים ירדו ?
(הבעיה היא גם שכרגע אין לו טלוויזיה תקינה כך שבכל מקרה הוא צריך לקנות משהו ולכן אנו בודקים את האופציה הזאת ...אם כבר אז כבר )
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
החיבור למחשב יהיה דיי משני , הדגש הוא יותר על שימוש שותף וסרטים
מה אתם מציעים אז ? לקנות טלוויזיה רגילה ב 3k~\ פלזמה שהיא לא HD ב 10k או להשקיע יותר אם כבר ל HD ?
אני הצעתי לו לחכות עם זה עוד כמה חודשים אם לא יותר בעיקר בגלל חוסר תוכן HD בארץ ועד שיהיה כבר משהו המחירים ירדו אבל הבעיה
היא שכרגע הטלוויזיה שלו (CRT34) גוססת אז הוא חייב לקנות משהוא אחר בנתיים ולהשקיע בפלזמה 10k לאחת שעוד שנה תהיה כבר ישנה זה לא כל כך כדאי
אתם יכולים להביא לי בכל זאת דגם או שניים שאני יראה עד כמה זה רחוק ? לא חייב להיות משהו High-End אלה משהו באמצע
מה אתם מציעים אז ? לקנות טלוויזיה רגילה ב 3k~\ פלזמה שהיא לא HD ב 10k או להשקיע יותר אם כבר ל HD ?
אני הצעתי לו לחכות עם זה עוד כמה חודשים אם לא יותר בעיקר בגלל חוסר תוכן HD בארץ ועד שיהיה כבר משהו המחירים ירדו אבל הבעיה
היא שכרגע הטלוויזיה שלו (CRT34) גוססת אז הוא חייב לקנות משהוא אחר בנתיים ולהשקיע בפלזמה 10k לאחת שעוד שנה תהיה כבר ישנה זה לא כל כך כדאי
אתם יכולים להביא לי בכל זאת דגם או שניים שאני יראה עד כמה זה רחוק ? לא חייב להיות משהו High-End אלה משהו באמצע