בעיית הדלקה של LCD היטאצ'י - ה-Standby נכבה עם כיבוי המסך. עזרה בבקשה?
בטלויזה 37ld900 של היטאצ'י בת שנתיים וחצי נתגלתה בזמן האחרון תקלה : לאחר כיבוי מהשלט לא ניתן לההדליקה מייד מחדש. נורת ה-standby נכבת ואז יש צורך להמתין . לאחר כרבע ואתחול על ידי ניתוק החשמל היא חוזרת לחיים. אם מנסים את טריק ניתוק החשמל מוקדם מידי הטלויזיה נדלקת אבל נכבת מייד.
האם יש למישהו מושג כיצד לפתור את הבעיה או לחילופין מכיר טכנאי אמין שיוכל לעזור?
האם יש למישהו מושג כיצד לפתור את הבעיה או לחילופין מכיר טכנאי אמין שיוכל לעזור?
גם לי יש את אותה הבעיה
גם לי יש את אותה הבעיה עם הדגם 32" של היטאצ'י.
בהתחלה ראיתי את התופעה שאתה מתאר רק בכיבוי המסך מהשלט, לאחר מכן, זה התחיל לקרות בזמן צפייה.
חשבתי שאולי זה קשור לנחשולי מתח בבית כי המסך היה כבה בזמן צפייה כשהייתי מדליק מזגן, אבל אחרי ששמתי מגן נחשולי מתח,ראיתי שזה עדיין קורה גם בלי קשר להפעלת מכשירים חשמליים אחרים.
גם אני אשמח לשמוע אם מישהו מכיר פתרון או טכנאי לבעיה זו.
בהתחלה ראיתי את התופעה שאתה מתאר רק בכיבוי המסך מהשלט, לאחר מכן, זה התחיל לקרות בזמן צפייה.
חשבתי שאולי זה קשור לנחשולי מתח בבית כי המסך היה כבה בזמן צפייה כשהייתי מדליק מזגן, אבל אחרי ששמתי מגן נחשולי מתח,ראיתי שזה עדיין קורה גם בלי קשר להפעלת מכשירים חשמליים אחרים.
גם אני אשמח לשמוע אם מישהו מכיר פתרון או טכנאי לבעיה זו.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כמו תמיד בלי לתפוח את המכשיר לא ניתן לדעת כלום. בטוח שזה משהו במעגל הספקת החשמל למסך.
תיקון יכול לעלות הרבה מאוד כסף וגם לא בטוח שכל טכנאי יודע לתקן.
ממליץ לחשוב לכיוון קניית מסך חדש...
תיקון יכול לעלות הרבה מאוד כסף וגם לא בטוח שכל טכנאי יודע לתקן.
ממליץ לחשוב לכיוון קניית מסך חדש...
תודה JEXY , אכן נראה שרכיב אחד במעגל החשמל סיים את חייו. הוא מנתק את הזרם כשהוא מתחמם ולכן לאחרונה בימים חמים יותר התקלה הייתה מורגשת יותר. לעומת זאת כשמהזגן קירר את הדירה פחות נתקלנו בתופעה. אבל עדיין עם הזמן נתקלים בה יותר ויותר.
השאלה רק אם ישנה מעבדה אמינה או טכנאי שיכולו לעזור . אני עדיין לא מוכן להגיד שלום למסך...
השאלה רק אם ישנה מעבדה אמינה או טכנאי שיכולו לעזור . אני עדיין לא מוכן להגיד שלום למסך...