מישהו יכול לעדכן על האיכות היום ב-5hd

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #21 

יש פתרון אחד ויחיד.....
עבור מחיר שערורייתי של 35 שקל בחודש פשוט לא שווה להישאר מחובר.
קיבלתם הוכחה גם מערוץ1(מי היה מאמין) וגם מערוץ ספורט1HD שערוץ 5 HD הוא פיקציה.

מה עוד הם צריכים לעשות כדי שתתנקו מהם?
או שתפנימו שזה המצב ותשלמו בשקט או שפשוט תתנתקו.

אני אמחיש את זה באלגוריה מסויימת. אם אתם הולכים למסעדה ולא נהנתם בה, האם תמשיכו ללכת אליה ולהתלונן? אני בטוח שלא.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #22 

למנויי הוט זה לא המחיר, מקבלים את זה בחבילות שלהם, אתה לא יכול להתנתק מ-5hd בלבד ולשלם פחות כסף.

Kgen
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

ראיתי אתמול את המשחק של הפועל עם אבא שלי והיה בסדר גמור. היו להם גם מצלמות SD אבל המצלמה הראשית הייתה בסדר גמור ושנינו לא מצאנו סיבה להתלונן. אחרי מה שאמרו פה בפורום הייתי בטוח שיהיה ממש רע (רק התחברנו לערוץ) אבל היה סבבה לגמרי, אולי זה לא HD מעולה אבל זה HD והרבה יותר טוב מהשידור המקביל שהיה ב SD. בשידורים החוזרים גם ראיתי משחקים שהליגה הספרדית והיה מעולה אז אני כרגע מרוצה מהערוץ. יש לי גם ספורט1 HD והאיכות שם באמת יותר גבוהה אבל אני לא מתרגש מזה יותר מידי.

dman23
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 553
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #24 

Kgen כתב:ראיתי אתמול את המשחק של הפועל עם אבא שלי והיה בסדר גמור. היו להם גם מצלמות SD אבל המצלמה הראשית הייתה בסדר גמור ושנינו לא מצאנו סיבה להתלונן. אחרי מה שאמרו פה בפורום הייתי בטוח שיהיה ממש רע (רק התחברנו לערוץ) אבל היה סבבה לגמרי, אולי זה לא HD מעולה אבל זה HD והרבה יותר טוב מהשידור המקביל שהיה ב SD. בשידורים החוזרים גם ראיתי משחקים שהליגה הספרדית והיה מעולה אז אני כרגע מרוצה מהערוץ. יש לי גם ספורט1 HD והאיכות שם באמת יותר גבוהה אבל אני לא מתרגש מזה יותר מידי.
...
זאת הנקודה המרכזית.
זאת גם הסיבה העיקרית שאנשים לא מנתקים.
איכות ה SD פשוט בלתי ניתנת לצפייה- הדשא הוא זרחני וזה נראה נורא
אז ב 5HD לא מקבלים HD אבל מקבלים משהו שניתן לצפות בו ובגלל זה התלות של אנשים בערוץ הזה.
אני (משיקולים כספיים) לא רוכש את ערוץ ה HD אבל אם הייתי יכול הייתי רוכש רק כדי לא לצפות בזוועה שמתרחשת ב SD

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #25 

קרמריקה כתב:לא מאמין שאפשר באמת למדוד את זה אמפירית, אבל משיחה עם נציג שירות טכני של הוט שאני מכיר נאמר לי שהרבה אנשים מתלוננים על כך יחסית, והם מכירים את זה ברמת החברה. כלומר, כולם יודעים שזה כך ואין שום חובת הוכחה. זה פשוט לא משנה כי אם היה משתלם להם, הם היו עושים משהו בנדון.
...
זה לא שאלה של משתלם או לא.
אם היה משהו מדיד אז ניתן היה להתלונן אצל גורם חיצוני ואז הם היו מחוייבים לעשות משהו.
shraga007 כתב:יש פתרון אחד ויחיד.....

אני אמחיש את זה באלגוריה מסויימת. אם אתם הולכים למסעדה ולא נהנתם בה, האם תמשיכו ללכת אליה ולהתלונן? אני בטוח שלא.
...
מחיר שערוריתי לאחד, סביר לשני, זול לשלישי. אתה שוב נכנס להגדרות סובייקטיביות. זאת הבעיה של השרשור הזה ושל אחרים בנושא. שום דבר לא יכול לצאת מזה כי "הכל באוויר". היום היה גרוע, אתמול יותר טוב, ולפני שלושה שבועות היתה איכות מדהימה.
הדוגמא שלך ממחישה בדיוק את מה שאני אומר. אוכל זה סובביקטיבי. אחד אוהב מקדונלדס, והשני רוצה ארוחה עם חמש מנות ובקבוק יין משובח.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #26 

Lior_M כתב:
קרמריקה כתב:לא מאמין שאפשר באמת למדוד את זה אמפירית, אבל משיחה עם נציג שירות טכני של הוט שאני מכיר נאמר לי שהרבה אנשים מתלוננים על כך יחסית, והם מכירים את זה ברמת החברה. כלומר, כולם יודעים שזה כך ואין שום חובת הוכחה. זה פשוט לא משנה כי אם היה משתלם להם, הם היו עושים משהו בנדון.
...
זה לא שאלה של משתלם או לא.
אם היה משהו מדיד אז ניתן היה להתלונן אצל גורם חיצוני ואז הם היו מחוייבים לעשות משהו.
shraga007 כתב:יש פתרון אחד ויחיד.....

...
מחיר שערוריתי לאחד, סביר לשני, זול לשלישי. אתה שוב נכנס להגדרות סובייקטיביות. זאת הבעיה של השרשור הזה ושל אחרים בנושא. שום דבר לא יכול לצאת מזה כי "הכל באוויר". היום היה גרוע, אתמול יותר טוב, ולפני שלושה שבועות היתה איכות מדהימה.
הדוגמא שלך ממחישה בדיוק את מה שאני אומר. אוכל זה סובביקטיבי. אחד אוהב מקדונלדס, והשני רוצה ארוחה עם חמש מנות ובקבוק יין משובח.

ליאור
...
סלח לי אבל אני לא ראיתי מישהו שטען שהמחיר הוא מחיר סביר.
אני חושב שהרוב(תמיד יש יוצאים מן הכלל) חושבים שללא קשר לתמורה המחיר הוא מחיר יחסית יקר.
שים לב שרוב האנשים מעידים שהם לא מתחברים לערוץ בגלל המחיר הגבוה שלו.
אני שאישית יכול להרשות לעצמי את עלות הערוץ לא מתחבר אליו בגלל שאני סבור שהתמורה שהוא נותן אינה מצדיקה את המחיר (הגבוה לטעמי) שהוא עולה וזה היבט אחר לגמרי.

לגבי הדוגמא שלך לגבי אוכל, אני חושב שיש לך בלבול קל. לא התכוונתי בכלל לסוג האוכל ו\או העלות שלו דיברתי על כשלון התמורה.
וזה בכלל לא משנה איזו מסעדה זו, גם אם זה מנה פלאפל. אם לא טעים לך לא תקנה שם יותר גם אם זה עולה 1 שקל.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

ShayGTi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #27 

ההשוואה למסעדה או מנת פלאפל לא נכונה.
כי נקודת ההנחה היא שיש את אותו מוצר באיכות טובה יותר אצל המתחרים.

זה לא שערוץ אחר משדר את אותם משחקים באיכות הרבה יותר טוב, זה או הHD של ערוץ 5 או כלום.

בכל אופן, סובייקטיבי או לא, המשחק אתמול של הפועל- אחד משידורי הHD הטובים ביותר שיצא לי לראות מאז שאני מחובר לHOT HD בכלל
ושידור הHD הטוב ביותר שערוץ 5 שידרו אי פעם. (מלבד שתי מצלמות SD אבל הן כמעט לא רלוונטיות).

האם זה ימשך כך? אין תשובה חדש משמעית.

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #28 

אתמול היתה הפעם השנייה (הפעם הראשונה היתה בשבוע שעבר במשחק של הפועל) שראיתי שידור של משחק ב-SD כאשר הוא היה משודר במקביל גם ב-HD.
נכון, בגלל האיכות נאלצתי לוותר על צפייה במקרן ולהסתפק בצפייה דרך הפלזמה.
אני החלטתי ש-35 ש"ח לא מצדיקים התמורה ועדיף להשקיע 50 ש"ח בחבילה של צ'רלטון.
אני יכול להרשות לעצמי לשלם גם את ה-35 ש"ח אבל כרגע נראה לי שאין הצדקה (למרות שבהחלט יש שיפור כי יש שידור ביום שישי של הסופרקאפ וביום שבת או ראשון ריאל וברסה, סה"כ 6 שידורים בשבוע).

ShayGTi
אני כבר שמתי לב שבעת ששידורי ה-HD הם מקומיים אז האיכות טובה מאוד (ליגת העל בכדורסל וכדומה).
אם תאמר לי ביום שישי עם התחלת הסופרקאפ שהאיכות דומה ל-1HD אני אתן לערוץ צ'אנס נוסף.

ShayGTi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #29 

אני אעדכן...
גם המשחק של טוטנהאם, במחצית הראשונה איכות טובה מאוד, במחצית השניה משהו כבר השתבש...
ניראה את הסופרקאפ מה יהיה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”