מישהו יכול לעדכן על האיכות היום ב-5hd
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
יש פתרון אחד ויחיד.....
עבור מחיר שערורייתי של 35 שקל בחודש פשוט לא שווה להישאר מחובר.
קיבלתם הוכחה גם מערוץ1(מי היה מאמין) וגם מערוץ ספורט1HD שערוץ 5 HD הוא פיקציה.
מה עוד הם צריכים לעשות כדי שתתנקו מהם?
או שתפנימו שזה המצב ותשלמו בשקט או שפשוט תתנתקו.
אני אמחיש את זה באלגוריה מסויימת. אם אתם הולכים למסעדה ולא נהנתם בה, האם תמשיכו ללכת אליה ולהתלונן? אני בטוח שלא.
אני אמחיש את זה באלגוריה מסויימת. אם אתם הולכים למסעדה ולא נהנתם בה, האם תמשיכו ללכת אליה ולהתלונן? אני בטוח שלא.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
ראיתי אתמול את המשחק של הפועל עם אבא שלי והיה בסדר גמור. היו להם גם מצלמות SD אבל המצלמה הראשית הייתה בסדר גמור ושנינו לא מצאנו סיבה להתלונן. אחרי מה שאמרו פה בפורום הייתי בטוח שיהיה ממש רע (רק התחברנו לערוץ) אבל היה סבבה לגמרי, אולי זה לא HD מעולה אבל זה HD והרבה יותר טוב מהשידור המקביל שהיה ב SD. בשידורים החוזרים גם ראיתי משחקים שהליגה הספרדית והיה מעולה אז אני כרגע מרוצה מהערוץ. יש לי גם ספורט1 HD והאיכות שם באמת יותר גבוהה אבל אני לא מתרגש מזה יותר מידי.
זאת הנקודה המרכזית.Kgen כתב:ראיתי אתמול את המשחק של הפועל עם אבא שלי והיה בסדר גמור. היו להם גם מצלמות SD אבל המצלמה הראשית הייתה בסדר גמור ושנינו לא מצאנו סיבה להתלונן. אחרי מה שאמרו פה בפורום הייתי בטוח שיהיה ממש רע (רק התחברנו לערוץ) אבל היה סבבה לגמרי, אולי זה לא HD מעולה אבל זה HD והרבה יותר טוב מהשידור המקביל שהיה ב SD. בשידורים החוזרים גם ראיתי משחקים שהליגה הספרדית והיה מעולה אז אני כרגע מרוצה מהערוץ. יש לי גם ספורט1 HD והאיכות שם באמת יותר גבוהה אבל אני לא מתרגש מזה יותר מידי....
זאת גם הסיבה העיקרית שאנשים לא מנתקים.
איכות ה SD פשוט בלתי ניתנת לצפייה- הדשא הוא זרחני וזה נראה נורא
אז ב 5HD לא מקבלים HD אבל מקבלים משהו שניתן לצפות בו ובגלל זה התלות של אנשים בערוץ הזה.
אני (משיקולים כספיים) לא רוכש את ערוץ ה HD אבל אם הייתי יכול הייתי רוכש רק כדי לא לצפות בזוועה שמתרחשת ב SD
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זה לא שאלה של משתלם או לא.קרמריקה כתב:לא מאמין שאפשר באמת למדוד את זה אמפירית, אבל משיחה עם נציג שירות טכני של הוט שאני מכיר נאמר לי שהרבה אנשים מתלוננים על כך יחסית, והם מכירים את זה ברמת החברה. כלומר, כולם יודעים שזה כך ואין שום חובת הוכחה. זה פשוט לא משנה כי אם היה משתלם להם, הם היו עושים משהו בנדון....
אם היה משהו מדיד אז ניתן היה להתלונן אצל גורם חיצוני ואז הם היו מחוייבים לעשות משהו.
מחיר שערוריתי לאחד, סביר לשני, זול לשלישי. אתה שוב נכנס להגדרות סובייקטיביות. זאת הבעיה של השרשור הזה ושל אחרים בנושא. שום דבר לא יכול לצאת מזה כי "הכל באוויר". היום היה גרוע, אתמול יותר טוב, ולפני שלושה שבועות היתה איכות מדהימה.shraga007 כתב:יש פתרון אחד ויחיד.....
אני אמחיש את זה באלגוריה מסויימת. אם אתם הולכים למסעדה ולא נהנתם בה, האם תמשיכו ללכת אליה ולהתלונן? אני בטוח שלא....
הדוגמא שלך ממחישה בדיוק את מה שאני אומר. אוכל זה סובביקטיבי. אחד אוהב מקדונלדס, והשני רוצה ארוחה עם חמש מנות ובקבוק יין משובח.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
סלח לי אבל אני לא ראיתי מישהו שטען שהמחיר הוא מחיר סביר.Lior_M כתב:זה לא שאלה של משתלם או לא.קרמריקה כתב:לא מאמין שאפשר באמת למדוד את זה אמפירית, אבל משיחה עם נציג שירות טכני של הוט שאני מכיר נאמר לי שהרבה אנשים מתלוננים על כך יחסית, והם מכירים את זה ברמת החברה. כלומר, כולם יודעים שזה כך ואין שום חובת הוכחה. זה פשוט לא משנה כי אם היה משתלם להם, הם היו עושים משהו בנדון....
אם היה משהו מדיד אז ניתן היה להתלונן אצל גורם חיצוני ואז הם היו מחוייבים לעשות משהו.
מחיר שערוריתי לאחד, סביר לשני, זול לשלישי. אתה שוב נכנס להגדרות סובייקטיביות. זאת הבעיה של השרשור הזה ושל אחרים בנושא. שום דבר לא יכול לצאת מזה כי "הכל באוויר". היום היה גרוע, אתמול יותר טוב, ולפני שלושה שבועות היתה איכות מדהימה.shraga007 כתב:יש פתרון אחד ויחיד.....
אני אמחיש את זה באלגוריה מסויימת. אם אתם הולכים למסעדה ולא נהנתם בה, האם תמשיכו ללכת אליה ולהתלונן? אני בטוח שלא....
הדוגמא שלך ממחישה בדיוק את מה שאני אומר. אוכל זה סובביקטיבי. אחד אוהב מקדונלדס, והשני רוצה ארוחה עם חמש מנות ובקבוק יין משובח.
ליאור...
אני חושב שהרוב(תמיד יש יוצאים מן הכלל) חושבים שללא קשר לתמורה המחיר הוא מחיר יחסית יקר.
שים לב שרוב האנשים מעידים שהם לא מתחברים לערוץ בגלל המחיר הגבוה שלו.
אני שאישית יכול להרשות לעצמי את עלות הערוץ לא מתחבר אליו בגלל שאני סבור שהתמורה שהוא נותן אינה מצדיקה את המחיר (הגבוה לטעמי) שהוא עולה וזה היבט אחר לגמרי.
לגבי הדוגמא שלך לגבי אוכל, אני חושב שיש לך בלבול קל. לא התכוונתי בכלל לסוג האוכל ו\או העלות שלו דיברתי על כשלון התמורה.
וזה בכלל לא משנה איזו מסעדה זו, גם אם זה מנה פלאפל. אם לא טעים לך לא תקנה שם יותר גם אם זה עולה 1 שקל.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
ההשוואה למסעדה או מנת פלאפל לא נכונה.
כי נקודת ההנחה היא שיש את אותו מוצר באיכות טובה יותר אצל המתחרים.
זה לא שערוץ אחר משדר את אותם משחקים באיכות הרבה יותר טוב, זה או הHD של ערוץ 5 או כלום.
בכל אופן, סובייקטיבי או לא, המשחק אתמול של הפועל- אחד משידורי הHD הטובים ביותר שיצא לי לראות מאז שאני מחובר לHOT HD בכלל
ושידור הHD הטוב ביותר שערוץ 5 שידרו אי פעם. (מלבד שתי מצלמות SD אבל הן כמעט לא רלוונטיות).
האם זה ימשך כך? אין תשובה חדש משמעית.
כי נקודת ההנחה היא שיש את אותו מוצר באיכות טובה יותר אצל המתחרים.
זה לא שערוץ אחר משדר את אותם משחקים באיכות הרבה יותר טוב, זה או הHD של ערוץ 5 או כלום.
בכל אופן, סובייקטיבי או לא, המשחק אתמול של הפועל- אחד משידורי הHD הטובים ביותר שיצא לי לראות מאז שאני מחובר לHOT HD בכלל
ושידור הHD הטוב ביותר שערוץ 5 שידרו אי פעם. (מלבד שתי מצלמות SD אבל הן כמעט לא רלוונטיות).
האם זה ימשך כך? אין תשובה חדש משמעית.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אתמול היתה הפעם השנייה (הפעם הראשונה היתה בשבוע שעבר במשחק של הפועל) שראיתי שידור של משחק ב-SD כאשר הוא היה משודר במקביל גם ב-HD.
נכון, בגלל האיכות נאלצתי לוותר על צפייה במקרן ולהסתפק בצפייה דרך הפלזמה.
אני החלטתי ש-35 ש"ח לא מצדיקים התמורה ועדיף להשקיע 50 ש"ח בחבילה של צ'רלטון.
אני יכול להרשות לעצמי לשלם גם את ה-35 ש"ח אבל כרגע נראה לי שאין הצדקה (למרות שבהחלט יש שיפור כי יש שידור ביום שישי של הסופרקאפ וביום שבת או ראשון ריאל וברסה, סה"כ 6 שידורים בשבוע).
ShayGTi
אני כבר שמתי לב שבעת ששידורי ה-HD הם מקומיים אז האיכות טובה מאוד (ליגת העל בכדורסל וכדומה).
אם תאמר לי ביום שישי עם התחלת הסופרקאפ שהאיכות דומה ל-1HD אני אתן לערוץ צ'אנס נוסף.
נכון, בגלל האיכות נאלצתי לוותר על צפייה במקרן ולהסתפק בצפייה דרך הפלזמה.
אני החלטתי ש-35 ש"ח לא מצדיקים התמורה ועדיף להשקיע 50 ש"ח בחבילה של צ'רלטון.
אני יכול להרשות לעצמי לשלם גם את ה-35 ש"ח אבל כרגע נראה לי שאין הצדקה (למרות שבהחלט יש שיפור כי יש שידור ביום שישי של הסופרקאפ וביום שבת או ראשון ריאל וברסה, סה"כ 6 שידורים בשבוע).
ShayGTi
אני כבר שמתי לב שבעת ששידורי ה-HD הם מקומיים אז האיכות טובה מאוד (ליגת העל בכדורסל וכדומה).
אם תאמר לי ביום שישי עם התחלת הסופרקאפ שהאיכות דומה ל-1HD אני אתן לערוץ צ'אנס נוסף.