מישהו יכול לעדכן על האיכות היום ב-5hd
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
גם אני אשמח לעדכון,איך שודרו המשחקים אתמול?אני מקווה גם בגלל שלל הפרומואים לאיכות מצוינת.
1. האוסטרים זה סוג של גרמנים -ייקים. תאמין לי שאפשר לצפות מהם לשדר באיכות גבוהה ( בניגוד לרמת הכדורגל שהם מציגים).dman23 כתב:זה לא תלוי באיכות שמגיעה מאוסטריה?
ז"א האנגלים משוגעים על הדברים האלה אז צפוי שהאיכות תהיה מדהימה.
גם כשמצולם בארץ אנחנו מצפים (בצדק) שהאיכות תהיה מדהימה.
אבל איך אנחנו יודעים איך האוסטרים ......
2. שידור HD נעשה לפי תקן - נראה לך שהמציאו ציוד מיוחד עבורם באיכות נמוכה? עד היום רק ערוץ 5HD מצא דרך לקלקל את האיכות.
3. השידור נעשה ומפוקח ע"י אופ"א שמארגנת את כל שידורי המשחקים בליגת האלופות החל משלב זה. איכות השידור שיוצאת מהמגרש זהה בכל הארצות.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
השידור נקלט מהלווין לתחנת השידור של ספורט5, ומשם... השידור עובר עריכה זוועתית, רוב העריכה מתמקדת בכך שהם שמים לייר SD על וידאו HD שכבר הורס את התמונה.dman23 כתב:זה לא תלוי באיכות שמגיעה מאוסטריה?
ז"א האנגלים משוגעים על הדברים האלה אז צפוי שהאיכות תהיה מדהימה.
גם כשמצולם בארץ אנחנו מצפים (בצדק) שהאיכות תהיה מדהימה.
אבל איך אנחנו יודעים איך האוסטרים ......
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
חוץ מהעובדה שזה ב-16:9, היא אפשר לזקוף לספורט 5 שום דבר חיובי.idabari כתב:האיכות היתה איכות "ספורט 5 HD" (זו איכות שרק הערוץ הזה מסוגל להפיק). בהפסקה ובתקצירים, אין שום קשר בין HD למה שהם משדרים....
לגבי ספורט5HD כוכבית בלוף,
המשחק של טוטנהאם - יאנג בויז דווקא ניראה טוב מאוד והיה חד!
במשחק של הפועל האיכות כבר הייתה גרועה ודומה לאיכות של הספרדית והאלופות שנה שעברה.
זה מראה לך ששיפור האיכות לא קשור לפיד שמקבלים, אלא משהו שמשתבש בערוץ 5 וכנראה שלאף אחד שם לא באמת אכפת
מהלקוחות, כי ניתן לשפר את האיכות, הם פשוט לא עושים את זה.
המשחק של טוטנהאם - יאנג בויז דווקא ניראה טוב מאוד והיה חד!
במשחק של הפועל האיכות כבר הייתה גרועה ודומה לאיכות של הספרדית והאלופות שנה שעברה.
זה מראה לך ששיפור האיכות לא קשור לפיד שמקבלים, אלא משהו שמשתבש בערוץ 5 וכנראה שלאף אחד שם לא באמת אכפת
מהלקוחות, כי ניתן לשפר את האיכות, הם פשוט לא עושים את זה.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
היה מזעזע, איכות השידור ואיכות המשחק של מכבי - התאים בול אחד לשניקרמריקה כתב:אפרופו ספורט 5, מה זו האיכות הזו מהמשחק של פ.ס.ז' נגד מכבי? אמנם לא HD, אבל לא יכלו להשיג SD טיפה יותר איכותי?...
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
עד לפני שבועיים הייתי חייב להסתפק ב5HD לשידורי ספורט משמעותיים ב-HD ולכן למרות שהאיכות בינונית המשכתי לשלם.
כרגע, לאחר שצ'רלטון פתחו ערוץ HD משלהם, עם איכות מעולה (משהו יודע מדוע אתמול לא שידרו את ליברפול ב-HD?) החלטתי להמיר את ה-55 ש"ח ששילמתי לחבילת הספורט של ערוץ 5 (5HD, לייב וגולד) לחבילת הספורט של צ'רלטון.
בדרך הזו אני מקבל יותר שידורים (כי הרי בספורט 5HD מותר לשדר רק תכנים מערוץ פתוח שאותו בכל מקרה אני רואה + בערוצי צ'רלטון, כולל ה-HD, יש הרבה יותר שידורים מערוצי הפרימיום של ערוץ הספורט), באיכות HD טובה יותר.
כרגע אאלץ להסתפק בשידור המשחקים המרכזיים של ליגת האלופות ב-SD.
כרגע, לאחר שצ'רלטון פתחו ערוץ HD משלהם, עם איכות מעולה (משהו יודע מדוע אתמול לא שידרו את ליברפול ב-HD?) החלטתי להמיר את ה-55 ש"ח ששילמתי לחבילת הספורט של ערוץ 5 (5HD, לייב וגולד) לחבילת הספורט של צ'רלטון.
בדרך הזו אני מקבל יותר שידורים (כי הרי בספורט 5HD מותר לשדר רק תכנים מערוץ פתוח שאותו בכל מקרה אני רואה + בערוצי צ'רלטון, כולל ה-HD, יש הרבה יותר שידורים מערוצי הפרימיום של ערוץ הספורט), באיכות HD טובה יותר.
כרגע אאלץ להסתפק בשידור המשחקים המרכזיים של ליגת האלופות ב-SD.
דווקא המשחק של מכבי הראה לי שכן יש חשיבות למי שמצלם.
לא היה שום סטנדרט של UEFA בצילום שנעשה בפריז
ואני מדבר אפילו מבחינת תוכן כמו: כשיש חילוף צילום סטנדרטי וכתובית מתאימה של מי הוחלף במי.
אז כן יש תלות במדינה שמצלמת ובאיכות שהיא מוציאה את זה
ואין כנראה בשלבים אלה שום תו תקן של UEFA שמכריח מדינה לצלם באיכות מסויימת ובדרך מסויימת.
מעניין לראות את הגומלין שיערכו בארץ אם יצולמו ב HD ואם יהיו ב SPORT5HD באיזה איכות יהיו
לא היה שום סטנדרט של UEFA בצילום שנעשה בפריז
ואני מדבר אפילו מבחינת תוכן כמו: כשיש חילוף צילום סטנדרטי וכתובית מתאימה של מי הוחלף במי.
אז כן יש תלות במדינה שמצלמת ובאיכות שהיא מוציאה את זה
ואין כנראה בשלבים אלה שום תו תקן של UEFA שמכריח מדינה לצלם באיכות מסויימת ובדרך מסויימת.
מעניין לראות את הגומלין שיערכו בארץ אם יצולמו ב HD ואם יהיו ב SPORT5HD באיזה איכות יהיו
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
חברים,
האם יש איזו דרך שבה אפשר למדוד את זה אמפירית ?
כי מתגובות של "זה SD משופר" , "איכות זוועה" או "זה היה HD של ערוץ 5" אי אפשר להבין כלום וגם אי אפשר לעשות כלום כי זה מאוד סובייקטיבי.
חובת ההוכחה היא עלינו, אי אפשר לצפות מהם שהם יעשו משהו עם תגובות אמורפיות שלא נתמכות בנתונים.
נ.ב
אני לא מאשים אתכם ולא מצדד בהם, גם אני רוצה איכות מקסימלית. אבל בשביל שזה יקרה צריך לגשת אליהם עם נתונים מספריים, משהו שאפשר למדוד, להוכיח, לתקן ואז למדוד שוב ולהוכיח שתוקן.
ליאור
האם יש איזו דרך שבה אפשר למדוד את זה אמפירית ?
כי מתגובות של "זה SD משופר" , "איכות זוועה" או "זה היה HD של ערוץ 5" אי אפשר להבין כלום וגם אי אפשר לעשות כלום כי זה מאוד סובייקטיבי.
חובת ההוכחה היא עלינו, אי אפשר לצפות מהם שהם יעשו משהו עם תגובות אמורפיות שלא נתמכות בנתונים.
נ.ב
אני לא מאשים אתכם ולא מצדד בהם, גם אני רוצה איכות מקסימלית. אבל בשביל שזה יקרה צריך לגשת אליהם עם נתונים מספריים, משהו שאפשר למדוד, להוכיח, לתקן ואז למדוד שוב ולהוכיח שתוקן.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לא מאמין שאפשר באמת למדוד את זה אמפירית, אבל משיחה עם נציג שירות טכני של הוט שאני מכיר נאמר לי שהרבה אנשים מתלוננים על כך יחסית, והם מכירים את זה ברמת החברה. כלומר, כולם יודעים שזה כך ואין שום חובת הוכחה. זה פשוט לא משנה כי אם היה משתלם להם, הם היו עושים משהו בנדון.