עוד מעט אור גלעדי גם יעלה על חשבון דיאנה...ביזיון
כוכב נולד::: איך יכול להיות שעידן עמדי גבר על אדר גולד...
- aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 317
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
- aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד

- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
איזה קישקוש הכוכב נולד הזה - ראיתי מקרים כבר שהזמר היה גרוע והשופטים נתנו לו תשבוחות כאילו הוא הזמר הטוב בעולם.
ראיתי כמה תוכניות - בחירת השירים היא נוראית (אלה אם כן יש אמן אורח) וביצועים גרועים ממש.
ראיתי כמה תוכניות - בחירת השירים היא נוראית (אלה אם כן יש אמן אורח) וביצועים גרועים ממש.
כבר בשנה שעברה הבנתי כי אין לאיכות ווקלית ומיקצועיות שום ערך בתוכנית שדלומי גברה על כל המתחרים - בינהם ,מיי פיינגולד שהיתה בכמה לבלים מעל . מבחינתי השנה זה עוד תוכנית של רקע לא ממש עוקב .בכל מקרה כנראה שקהל היעד של התוכנית אלו ילדים קטנים ששיקולי הבחירה שלהם לא תמיד מקצועיים .
תעשה את מה שאני עשיתי שנה שעברה ,קח את התוכנית בקלילות שים אותה ברקע כשאתה עושה משהו הרבה מועיל הרבה יותר כמו למשל לכתוב בפורוםgeblig כתב:אנחה. דיאנה עלתה, לפחות זה, מוכשרת מאוד![]()
אדר גולד מדהימה. נאור עובר, גלעדי צריך לחזור...
אם אדר גולד לא תעלה אני..... לא יודע מה אני אעשה בעצם...כלום...
-
geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
סוף טוב הכל טוב....
אדר, שרגאי, דיאנה, נאור בפנים.
היחיד שלא קשור, פשוט (לדעתי) הוא עמדי, בכמה רמות מתחת.., בחור נחמד מאוד והכל טוב ויפה אבל ...לא.
מקום ראשון שלי אדר גולד המדהימה, פשוט זמרת מכוכב אחר
לילה טוב
אדר, שרגאי, דיאנה, נאור בפנים.
היחיד שלא קשור, פשוט (לדעתי) הוא עמדי, בכמה רמות מתחת.., בחור נחמד מאוד והכל טוב ויפה אבל ...לא.
מקום ראשון שלי אדר גולד המדהימה, פשוט זמרת מכוכב אחר
לילה טוב
איציק
דיאנה by far הכי טובה שם השנה ולטעמי גם המתמודדת הטובה ביותר אי פעם בתוכנית הזאת
הביצועים שלה הם מליגה אחרת לגמרי!! (מה שהיא עשתה בביצוע לשיר של ריטה לפני מספר שבועות היה פשוט תשוקה לאוזניים)
הביצועים שלה הם מליגה אחרת לגמרי!! (מה שהיא עשתה בביצוע לשיר של ריטה לפני מספר שבועות היה פשוט תשוקה לאוזניים)
- aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד

לדעתי נאור באמת יילך..
הוא הכי פחות כוכב מהשלושה... אחרי הכל זה כוכב נולד לא רק זמר ונשמה.. זה מכלול... ולדעתי קצת חסר בו כוכבות..
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אותי הכי מטריד וליתר דיוק מרגיז ומעצבן, זה שבזמן שהמתמודדים שרים, נאור אלבז לא מפסיק לקשקש ברקע ולדבר עם שאר המתמודדים הממתינים.
בתוכנית האחרונה הוא לא הפסיק לנפנף בידיים בזמן שהוא מקשקש מבלי להסתכל ולכבד את אדר גולד בזמן הביצוע שלה.
ההפקה צריכה להעמיד אותו במקום .
ועוד לא הזכרתי את חוסר הרצינות שלו בלעשות את המינימום וללמוד ולזכור את המילים של השירים
בלי קשר , העונה הזאת פשוט תת רמה.
פרט לשלישיה דיאנה/שרגאי ובן אבו שהודח, כל היתר כמה רמות מתחת שבעונה הרביעית (הטובה ביותר) בספק אם היו מגיעים בכלל לנבחרת.
בתוכנית האחרונה הוא לא הפסיק לנפנף בידיים בזמן שהוא מקשקש מבלי להסתכל ולכבד את אדר גולד בזמן הביצוע שלה.
ההפקה צריכה להעמיד אותו במקום .
ועוד לא הזכרתי את חוסר הרצינות שלו בלעשות את המינימום וללמוד ולזכור את המילים של השירים
בלי קשר , העונה הזאת פשוט תת רמה.
פרט לשלישיה דיאנה/שרגאי ובן אבו שהודח, כל היתר כמה רמות מתחת שבעונה הרביעית (הטובה ביותר) בספק אם היו מגיעים בכלל לנבחרת.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.