עזרה דחופה עם כבל רמקול
הי
קניתי כבל xindak fs 2 בחול וקיבלתי אותו היום. כשאני מחבר אותו למגבר שלי (רוטל 1070) לאחר 30 שניות המגבר מדליק נורה protection ומפסיק להוציא קול. אם אני מחליף בחזרה לכבלים הקודמים הכל בסדר. למישהו יש רעיון מה עליי לבדוק? יש בעל מקצוע שיכול לבדוק ולתקן את הכבל אם צריך?
תודה
שי
קניתי כבל xindak fs 2 בחול וקיבלתי אותו היום. כשאני מחבר אותו למגבר שלי (רוטל 1070) לאחר 30 שניות המגבר מדליק נורה protection ומפסיק להוציא קול. אם אני מחליף בחזרה לכבלים הקודמים הכל בסדר. למישהו יש רעיון מה עליי לבדוק? יש בעל מקצוע שיכול לבדוק ולתקן את הכבל אם צריך?
תודה
שי
- ariekarp
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ראה את הלינק הבא:
http://www.china-highend-hifi.com/prod0 ... 361121.htm
יש שם איזה מונח:
RF interference-proof short circuit ring
אולי הכבל מצוייד בסוג של מסנן שאמור לקצר תדרי RF, לפחות על פי הציטוט מהלינק, ואם הכבל באמת עושה את זה, אז אולי המגבר שלך מזהה תדרים גבוהים שהוא מפיק כזרם גבוה מדי ונכנס להגנה.
סתם ניחוש די פרוע, אבל לך תדע איזה דברים מוזרים עלולים יצרני כבלים לעשות עם הכבלים שלהם.
האם המגבר נכנס ל PROTECTION גם כשאין שום סיגנל (מקור מנותק) והווליום מושתק?
אם הוא לא נכנס להגנה במצב כזה, אז ייתכן שהכבל הוא לא סתם כבל ויש לו אופיין שהמגבר שלך לא סובל.
http://www.china-highend-hifi.com/prod0 ... 361121.htm
יש שם איזה מונח:
RF interference-proof short circuit ring
אולי הכבל מצוייד בסוג של מסנן שאמור לקצר תדרי RF, לפחות על פי הציטוט מהלינק, ואם הכבל באמת עושה את זה, אז אולי המגבר שלך מזהה תדרים גבוהים שהוא מפיק כזרם גבוה מדי ונכנס להגנה.
סתם ניחוש די פרוע, אבל לך תדע איזה דברים מוזרים עלולים יצרני כבלים לעשות עם הכבלים שלהם.
האם המגבר נכנס ל PROTECTION גם כשאין שום סיגנל (מקור מנותק) והווליום מושתק?
אם הוא לא נכנס להגנה במצב כזה, אז ייתכן שהכבל הוא לא סתם כבל ויש לו אופיין שהמגבר שלך לא סובל.
חברים תודה על התשובות. קיבלתי תשובה מ rotel שכבלים מסוימים המכילים פילטרים כמו ה xindak מושכים כוח מהמגבר ואם משתמשים ברמקולים רצפתיים הדורשים הרבה כוח הנעה, המגבר מתחמם. הם ממליצים להשתמש בכבלים כאלו עם מגברים בעלי 200 וואט ומעלה או 130 וואט class d. שלי הוא 130 class a או b...
בקיצור, מישהו רוצה לקנות כבל חדש בקופסא או להחליף על משהו אחר...?
תודה
שי
בקיצור, מישהו רוצה לקנות כבל חדש בקופסא או להחליף על משהו אחר...?
תודה
שי