מסך יקר או שימוש בסטרימר?
אני מעוניינת לקנות LCD 40-42 אינץ', כאשר השימוש העיקרי יהיה לצפיה בסרטים אותם אני מורידה במחשב
(אין לי כבלים).
קסמה לי האפשרות לחבר USB ישירות למסך, אך הבנתי שיש הרבה "הפתעות" הקשורות ליכולת לנגן סרטים בפורמטים שונים - DivX כנראה יהיה אפשר, אך MKV או פורמטים אחרים של HD לא כל כך בטוח, שלא לדבר על כתוביות או סאונד...
שמעתי המלצות על samsung c530 - האם הוא עושה את העבודה?
יש לכם המלצות לדגמים אחרים שכן מתאימים?
ואולי בכלל עדיף לא להסתמך על הנגנים של המסכים ולקנות סטרימר?
מה אתם אומרים?
תודה!
(אין לי כבלים).
קסמה לי האפשרות לחבר USB ישירות למסך, אך הבנתי שיש הרבה "הפתעות" הקשורות ליכולת לנגן סרטים בפורמטים שונים - DivX כנראה יהיה אפשר, אך MKV או פורמטים אחרים של HD לא כל כך בטוח, שלא לדבר על כתוביות או סאונד...
שמעתי המלצות על samsung c530 - האם הוא עושה את העבודה?
יש לכם המלצות לדגמים אחרים שכן מתאימים?
ואולי בכלל עדיף לא להסתמך על הנגנים של המסכים ולקנות סטרימר?
מה אתם אומרים?
תודה!
ועוד דבר...
עוד דבר -
בחנות המוכר המליץ לי על phillips 5405 ואמר שזה הדגם היחיד ש"יודע לקרוא את כל הפורמטים"
האם זה נכון?
הדגם הזה הרבה יותר יקר מאחרים, האם זה שווה?
(או שעדיף לקנות מסך זול יותר ולצרף אליו סטרימר?)
בחנות המוכר המליץ לי על phillips 5405 ואמר שזה הדגם היחיד ש"יודע לקרוא את כל הפורמטים"
האם זה נכון?
הדגם הזה הרבה יותר יקר מאחרים, האם זה שווה?
(או שעדיף לקנות מסך זול יותר ולצרף אליו סטרימר?)
אני חושב שתפקידו של מסך טלויזיה הוא להיות "טיפש" ולהראות את מה שאתה נותן לו בצורה הטובה ביותר, הפיצ'רים זה בסך הכל בונוס, לא יותר.
כי גם אם למסך עצמו יש יכולות סטרימינג טובות, היכולות הנ"ל מוגבלות בסופו של דבר במקרה של שימוש בקודק מסוים או קונטיינר מסוים.
כי גם אם למסך עצמו יש יכולות סטרימינג טובות, היכולות הנ"ל מוגבלות בסופו של דבר במקרה של שימוש בקודק מסוים או קונטיינר מסוים.
אני לא חושב שאתה צריך להסתכל על הנתונים בכלל, ידוע שברוב המקרים הנתונים שכתובים על הנייר לא משקפים כמעט כלום, במיוחד לא בתקציבים כאלה, פשוט לך לראות את 2 הטלויזיות ותחליט, ואם אני לא טועה לLD460 יש יכולות הזרמה טובות יחסית...kerendot כתב:זה נשמע הגיוני, אני נוטה להסכים איתך...
אם כבר אני שואלת, האם עדיף ללכת על LG 42LD460 ?
נראה שזמן התגובה שלו הוא טוב יותר - 4 לעומת 6 בסמסומג, וגם ניגודיות של 100000 ב LG לעומת 80000 בסמסומג..
האם אלו הבדלים משמעותיים?...