ממיר מומלץ לפלאזמה פנאסוניק XVS30

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
EhudC פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חג שמח לכולם,
רכשתי לפני מספר ימים פנאסוניק XVS30 וחיברתי אותה ל-3 מקורות:
1) מחשב נייד דרך VGA - ראיתי תמונה מעולה.
2) DVD ONKYO 403 דרך COMPONENT - תמונה טובה מאוד.
3) ממיר YES ADB - אכזבה. זה נראה כאילו יש רשת לפני המסך.רקע לבן מלא ושחור מלא נראים טוב, כל מה שביניהם נראה רע (כולל הפס תכלת של מידע התוכנית).
כדי לאתר את שורש הבעיה, הבאתי סרט שהוקלט מחבר על ידי DVD מקליט (ערוץ 10). הקרנה דרך ה-DVD הראתה תמונה באיכות טובה מאוד. מכאן אני מסיק שהבעיה בממיר.
השאלה היא מה הממיר הטוב ביותר לחיבור הפלאזמה הזו?

דרך אגב לאחר מעקב הודעות קודמות הבנתי שיש בעיה של תאימות עם מודול HDMI. בחוברת של המודול מצוינת תמיכה גם ב-60 וגם ב-50HZ (לא בטוח לגבי פרמטרים אחרים). המודול הינו: TY-FB8HM.
האם למישהו יש נסיון בחיבור ממשי? כלומר האם מישהו חיבר DVD (אני מניח שאין מכשיר אחר) בפורמט 50HZ למודול?

תודה מראש לכל המגיבים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #2 

3. איך אתה מחובר, לא טרחת להסביר וגם איזה ממיר (יש ליס ארבעה ממירים מתוצרת ADB).

הטרמינל תומך אכן ב-50HZ, אבל למסך אין תמיכה בו, אתה צריך שגם המסך וגם הטרמינל יתמכו בו כראוי אחרת זה לא ילך...

אני ניסיתי, וזה עובד רק ב- 576P (כלומר PAL PROGRESSIVE) וב-PAL רגיל. כל דבר אחר ב-50HZ לא עובד כראוי.

EhudC פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על התגובה המהירה,
הממיר הינו מסוג ADB דגם ABS-6642. חיברתי את הממיר לטלויזיה דרך S-VIDEO עם מתאם מ-SCART ל-SVIDEO.

עוד פרט קטן, כאשר חיברתי את ה-DVD דרך כניסת ה-SVIDEO ראיתי תמונה כמעט זהה לחיבור דרך COMONENT.

לגבי 50/60 HZ אני מבין משובתך שאין שום אפשרות בעתיד לתמיכה (על ידי מודול עתידי) מכיוון שאין תמיכה במסך.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78811
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #4 

6642 לא מתאים לחיבור SVIDEO כראוי. ממליץ להחליף לממיר ADB3100 (מקונפג למצב RGB) ולחבר לחיבור SCART.

לגבי תמיכה בעתיד, ניתן לעשות זאת אך ורק דרך מעבד תמונה. כיום מכשירים שמסוגלים לעשות יקרים למדי, אולם בעתיד סביר להניח שהמחיר שלהם ירד מאוד ואז זה יהיה סיפור לא מסובך במיוחד.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”