האם פלסמה וקונסולה יכולים להיות חברים?
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
איזה פנסוניק יש לך? לי יש 50X10 כמעט שנה עם PS3 בלי בעיות..
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
מעודד לשמוע, אם כי המסך שלך הוא מליגה אחרת.kipikipod כתב:ברשותי פלזמה של פיוניר - 5090 ואקס בוקס 360 - כבר מעל לשנה וחצי והכל טוב ומעולם לא נתקלתי בצריבות \ צבירות כלשהן....
עוד מישהו מוכן לתרום מנסיונו?
מה לגבי זמן תגובה?
האם נאלצתם לכבות את מנגנוני עיבוד התמונה או להשתמש בפעלולים אחרים או שהכל עבד out of the box?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחותי עם X42 ללא כל בעיות. בפלאזמה לא צריכות להיות בעיות. אלא אם אתה מתכנן להשאיר את הקונסולה על התפריטים וללכת (למרות שגם זה לא מדוייק - בPS3 אפשר להגיד לו להכבות או לחלופין שיפעיל איזה תוכנה שעוזרת לעולם)
בקיצור - אם שומרים על הכללים לפלאזמה - לא צפויה בעייה.
בקיצור - אם שומרים על הכללים לפלאזמה - לא צפויה בעייה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
dvirkodvirko כתב:מעודד לשמוע, אם כי המסך שלך הוא מליגה אחרת.kipikipod כתב:ברשותי פלזמה של פיוניר - 5090 ואקס בוקס 360 - כבר מעל לשנה וחצי והכל טוב ומעולם לא נתקלתי בצריבות \ צבירות כלשהן....
מה לגבי זמן תגובה?
האם נאלצתם לכבות את מנגנוני עיבוד התמונה או להשתמש בפעלולים אחרים או שהכל עבד out of the box?...
מה הקשר למסך של kipikipod . שהוא מליגה אחרת ........
אני פשוט לא מבין מאיפה הגיעה הדעה הזאת שמסכי פלזמה אינן מתאימים לקונסולות משחק .
מסכי פלזמה מתאימים מאוד לקונסולות משחק . ומה שמתאים אותם עוד יותר זה זמן התגובה המדהים שלהם .
שאין לשום סוג של מסכים בעלי טכנולוגייה אחרת .
יום טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
9000es כתב:dvirkodvirko כתב:מעודד לשמוע, אם כי המסך שלך הוא מליגה אחרת.kipikipod כתב:ברשותי פלזמה של פיוניר - 5090 ואקס בוקס 360 - כבר מעל לשנה וחצי והכל טוב ומעולם לא נתקלתי בצריבות \ צבירות כלשהן....
מה לגבי זמן תגובה?
האם נאלצתם לכבות את מנגנוני עיבוד התמונה או להשתמש בפעלולים אחרים או שהכל עבד out of the box?...
אני פשוט לא מבין מאיפה הגיעה הדעה הזאת שמסכי פלזמה אינן מתאימים לקונסולות משחק .
מסכי פלזמה מתאימים מאוד לקונסולות משחק . ומה שמתאים אותם עוד יותר זה זמן התגובה המדהים שלהם .
יום טוב ....
ואני אחדד, מה שהופך מסכי פלזמה לטובים למשחקים הוא ה input lag הנמוך שלהם ובקטגוריה זאת מצטיינים מסכי פנסוניק.
מעניין שאתה מציין את זה מפני שיש לי בעיית lipsync חמורה מכל המקורות: DTT, STREAMER וכו' (כולם מחוברים ב-HDMI לרסיבר ומשם למסך), למרות שזו כנראה לא אשמת המסך אלא הרסיבר מפני שהבעיה החלה רק כאשר רכשתי אותו לפני מספר חודשים , אבל זה כבר סיפור אחר...oshri8 כתב:9000es כתב:dvirkodvirko כתב:מעודד לשמוע, אם כי המסך שלך הוא מליגה אחרת.kipikipod כתב:ברשותי פלזמה של פיוניר - 5090 ואקס בוקס 360 - כבר מעל לשנה וחצי והכל טוב ומעולם לא נתקלתי בצריבות \ צבירות כלשהן....
מה לגבי זמן תגובה?
יום טוב ....![]()
ואני אחדד, מה שהופך מסכי פלזמה לטובים למשחקים הוא ה input lag הנמוך שלהם ובקטגוריה זאת מצטיינים מסכי פנסוניק....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש לו כיול? הרצת אותו? נשמע דיי הזוי מה שאתה מתאר. LIPSYNC מכל התכנים???
בוודאי שהרצתי כיול, זו אחת הסיבות שקניתי אותו. אכן הזוי ביותר, אבל זה המצב: לפעמים ה delay בוידאו כמעט ולא מורגש - מילישניות בודדות ולפעמים מגיע אפילו לשתי שניות! ניסיתי לכבות את כל עיבודי התמונה ברסיבר ובמסך אך ללא הואיל. כנראה שאאלץ לחיות עם זה עד לרסיבר הבא או לחזור לרסיבר הקודם שלי.Itay_Pollak כתב:יש לו כיול? הרצת אותו? נשמע דיי הזוי מה שאתה מתאר. LIPSYNC מכל התכנים???...