מחפש אוזניות IE נוחות לריצה ומחשב בסביבות 300 ש"ח
שלום לכולם,
אני מחפש אוזניות IE נוחות לריצה בסביבות 300 ש"ח
יש לי אוזניות של panasonic בנות 3 שנים והם נהרסו.
לפני שבועיים רצתי איתם ולאחר מספר ימים התפתחה לי דלקת אוזניים חמורה של האוזן החיצונית בשתי האוזניים, הבנתי שזה כנראה הזמן להחליף...
הדלקת נגרמה כתוצאה משריטות של האוזניות בתעלת האוזן שלי ולכן אני רוצה אוזניות שלא יעשו את זה.
אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם האתר אמין ואנשים פה בפורום הזמינו ממנו.
אודה מאוד לכל עזרה.
אושרי
אני מחפש אוזניות IE נוחות לריצה בסביבות 300 ש"ח
יש לי אוזניות של panasonic בנות 3 שנים והם נהרסו.
לפני שבועיים רצתי איתם ולאחר מספר ימים התפתחה לי דלקת אוזניים חמורה של האוזן החיצונית בשתי האוזניים, הבנתי שזה כנראה הזמן להחליף...
הדלקת נגרמה כתוצאה משריטות של האוזניות בתעלת האוזן שלי ולכן אני רוצה אוזניות שלא יעשו את זה.
אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם האתר אמין ואנשים פה בפורום הזמינו ממנו.
אודה מאוד לכל עזרה.
אושרי
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לצרכים האלה, יש כמה דגמים דומים - Sennheiser CX-300, JBL reference 220/250, דגמים של AKG ונוספים, כאשר ההבדלים הם בעיקר באיזון (למשל, הסנהייזר מדגישות יחסית את הצלילים הנמוכים).
אם המטרה היא בעיקר לריצה ייתכן וכדאי לך להשקיע מעט יותר באוזניות המוגדרות ככאלו לספורט (למשל ה CX680 של סנהייזר) אשר עמידות יותר לזיעה ורטיבות.
אני לא יודע איפה אתה מחזיק את הנגן בעת ריצה, אבל ה CX680 וחלק מדגמי האוזניות של סוני (למשל EX-71 / EX-76) מגיעות עם כבל קצר + מאריך, כך שאם האוזניות על הצוואר / רצועת זרוע, זה מאוד נוח ופותר את בעית המיקרופוניות (רעש החיכוך של החוט אשר שומעים באוזניות).
אם אתה רוצה לקנות בארץ, אני יכול להמליץ על http://www.kilombo.co.il/category/hedphones_hi_fi_mp3 , שים לב לדגם ה CX300 II eco, זה מחיר מצוין לדגם הזה.
אם ה cx680 מעניינות אותך, יש אותן באמזון ב 70$ לערך (ויש עכשיו מבצע ב mustop של 20$ זיכוי על משלוח לארץ מאמזון, כאשר העלות הבסיסית היא 20$ אז יכול מאוד להיות שתוכל לשלוח בחינם, משקל החבילה לא אמור לעבור את העלות הבסיסית) - http://www.amazon.com/gp/product/B0035J ... PDKIKX0DER
אם המטרה היא בעיקר לריצה ייתכן וכדאי לך להשקיע מעט יותר באוזניות המוגדרות ככאלו לספורט (למשל ה CX680 של סנהייזר) אשר עמידות יותר לזיעה ורטיבות.
אני לא יודע איפה אתה מחזיק את הנגן בעת ריצה, אבל ה CX680 וחלק מדגמי האוזניות של סוני (למשל EX-71 / EX-76) מגיעות עם כבל קצר + מאריך, כך שאם האוזניות על הצוואר / רצועת זרוע, זה מאוד נוח ופותר את בעית המיקרופוניות (רעש החיכוך של החוט אשר שומעים באוזניות).
אם אתה רוצה לקנות בארץ, אני יכול להמליץ על http://www.kilombo.co.il/category/hedphones_hi_fi_mp3 , שים לב לדגם ה CX300 II eco, זה מחיר מצוין לדגם הזה.
אם ה cx680 מעניינות אותך, יש אותן באמזון ב 70$ לערך (ויש עכשיו מבצע ב mustop של 20$ זיכוי על משלוח לארץ מאמזון, כאשר העלות הבסיסית היא 20$ אז יכול מאוד להיות שתוכל לשלוח בחינם, משקל החבילה לא אמור לעבור את העלות הבסיסית) - http://www.amazon.com/gp/product/B0035J ... PDKIKX0DER
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
In Ear Headphones - המבחן הגדול
מהתרשמות שלי, ה Head Direct RE0 מצויינות. בתקציב מעט זול יותר, אחד מדגמי ה Radiopaq יעשו את עבודתן נאמנה.
מהתרשמות שלי, ה Head Direct RE0 מצויינות. בתקציב מעט זול יותר, אחד מדגמי ה Radiopaq יעשו את עבודתן נאמנה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
ניסית להחליף את ראש הסיליקון? עם החבילה מקבלים 2 זוגות בגדלים שונים.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כמובן, אני משתמש לא מעט זמן ב IEM וכנראה בגלל שגוף האוזניה ממתכת הן פשוט קצת כבדות מדי.ziv_r כתב:ניסית להחליף את ראש הסיליקון? עם החבילה מקבלים 2 זוגות בגדלים שונים....
מצד שני, תעלת האוזן שלי רחבה יחסית (אני תמיד משתמש באטם הגדול) וייתכן שבכך טמונה הבעיה, אבל זה לא קרה לי עם ה CX300 וה EX76 (הנוכחיות שלי).
- RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
חברים גם אני מחפש משהו בסגנון מחיר הזה.
אני רץ הרבה ומחפש אוזניות עם באסים טובים. שלא יפלו מהאוזניים. ושלא יהיו רגישות לזיעה...
האוזניות יהיו מחוברות לאייפון שלי שמתלבש על הזרוע בזמן הריצה.
אם יש משהו שאני שונא זה חוט ארוך בצד אחד וקצר .. אז אני מחפש משהו שיהיה אותו אורך.
תודה
אני רץ הרבה ומחפש אוזניות עם באסים טובים. שלא יפלו מהאוזניים. ושלא יהיו רגישות לזיעה...
האוזניות יהיו מחוברות לאייפון שלי שמתלבש על הזרוע בזמן הריצה.
אם יש משהו שאני שונא זה חוט ארוך בצד אחד וקצר .. אז אני מחפש משהו שיהיה אותו אורך.
תודה