מחפש המלצה לאוזניות משולבות מיקרופון
יש לי כרגע אוזניות של SILVER LINE שאני מעוניין להעיף ולקנות חדשות. האוזניות עלו לי בזמנו פחות מ 50 שקל וכנראה שזו הסיבה לבעיות שלי עם האוזניות. ויש לי 2 בעיות עם האוזניות האלו:
1. אחרי משהו כמו 5 דקות הן ממש מתחילות ללחוץ על האוזניים
2. הריפוד של האוזנייה מתחיל להתפורר
הצרכים שלי לא גבוהים.. אני משתמש באוזניות לרוב בשיחות בסקייפ ומדי פעם מאזין למוזיקה אבל האוזניות לא צריכות להיות ברמה כזאת שהמוזיקה תישמע איכותית. כמו שאמרתי, זה 80% סקייפ ו20% כל השאר.
אני מחפש 3 דברים בעיקר באוזניות..
1. שיהיו נוחות על האוזן. לא איכפת לי אם זה מחמם את האוזן או לא, רק שלא ילחץ על האוזניים כי זה הדבר שאני הכי שונא. שיהיו נוחות בקיצור. זה עניין ממש חשוב
2. שהריפוד של האוזנייה לא יתפורר אחרי שימוש מסיבי
3. שהמיקרופון יעשה את העבודה בצורה טובה כיוון שהרוב זה שיחות בסקייפ אז עניין המיקרופון חשוב
חשבתי על האוזניות האלו Sennheiser PC 131 . מה דעתכם?
תודה
1. אחרי משהו כמו 5 דקות הן ממש מתחילות ללחוץ על האוזניים
2. הריפוד של האוזנייה מתחיל להתפורר
הצרכים שלי לא גבוהים.. אני משתמש באוזניות לרוב בשיחות בסקייפ ומדי פעם מאזין למוזיקה אבל האוזניות לא צריכות להיות ברמה כזאת שהמוזיקה תישמע איכותית. כמו שאמרתי, זה 80% סקייפ ו20% כל השאר.
אני מחפש 3 דברים בעיקר באוזניות..
1. שיהיו נוחות על האוזן. לא איכפת לי אם זה מחמם את האוזן או לא, רק שלא ילחץ על האוזניים כי זה הדבר שאני הכי שונא. שיהיו נוחות בקיצור. זה עניין ממש חשוב
2. שהריפוד של האוזנייה לא יתפורר אחרי שימוש מסיבי
3. שהמיקרופון יעשה את העבודה בצורה טובה כיוון שהרוב זה שיחות בסקייפ אז עניין המיקרופון חשוב
חשבתי על האוזניות האלו Sennheiser PC 131 . מה דעתכם?
תודה
מממ, אם אתה לא אוהב שהאוזניות לוחצות על האוזן אולי כדאי שתשקול או אוזניות גדולות שיושבות מסביב
לאוזן (וכוללות כמובן מיקרופון) או אוזניות in ear שיושבות בתוך האוזן?
לאוזן (וכוללות כמובן מיקרופון) או אוזניות in ear שיושבות בתוך האוזן?
אני מעדיף אוזניות קשת. אני מודע לזה שאחרי זמן מסויים האוזניות ילחצו מתישהו. האוזניות הנוכחיות שיש לי פשוט לוחצות כבר אחרי 5 דקות ואחרי 30 דקות האוזניים כבר ממש כואבות. אם האוזניות לוחצות בצורה עדינה אז סבבה אבל אלה שיש לי ממש מכאיבות לאוזן אחרי חצי שעה.
אם יש אוזניות שאפשר להיות איתן שעה שעתיים בצורה נסבלת+ אז זה טוב
האם Sennheiser PC 131 יתאימו לדרישות? יש עוד דגם Logitech ClearChat comfort באותו המחיר פחות או יותר אבל הוא מגיע עם חיבור USB ואני לא יודע אם הוא תומך בווינדוס 7
אם יש אוזניות שאפשר להיות איתן שעה שעתיים בצורה נסבלת+ אז זה טוב
האם Sennheiser PC 131 יתאימו לדרישות? יש עוד דגם Logitech ClearChat comfort באותו המחיר פחות או יותר אבל הוא מגיע עם חיבור USB ואני לא יודע אם הוא תומך בווינדוס 7