אשמח להמלצה על טלפון DECT בעל התכונות הבאות:
שלום לכולם,
אשמח להמלצה על טלפון אלחוטי DECT.
3 פרמטרים חשובים:
1. חיבור לאוזנייה.
2. ספיקר איכותי.
3. אורך חיי סוללה טוב. אני יודע דגמים שמגיעים עם בטריות AAA או AA שזה יכול להיות יתרון טוב.
אין חשיבות לשלוחות וכו'.
תודה מראש לכל המגיבים.
אשמח להמלצה על טלפון אלחוטי DECT.
3 פרמטרים חשובים:
1. חיבור לאוזנייה.
2. ספיקר איכותי.
3. אורך חיי סוללה טוב. אני יודע דגמים שמגיעים עם בטריות AAA או AA שזה יכול להיות יתרון טוב.
אין חשיבות לשלוחות וכו'.
תודה מראש לכל המגיבים.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
http://www.phonetape.co.il/Product.asp? ... ap&lang=he
הייתי ממליץ לך על המכשיר הזה. היתרון הגדול שלו שהוא מתחבר גם לסקייפ. קניתי כמה כאלה (לעצמי, הורים ואחותי).
הטלפון אומנם סיני, אבל ספיקר חזק, מסך צבעוני וברור, ומתחבר ב-usb למחשב.
יחסית למחיר שלו הקניה מוצלחת מבחינתי
הייתי ממליץ לך על המכשיר הזה. היתרון הגדול שלו שהוא מתחבר גם לסקייפ. קניתי כמה כאלה (לעצמי, הורים ואחותי).
הטלפון אומנם סיני, אבל ספיקר חזק, מסך צבעוני וברור, ומתחבר ב-usb למחשב.
יחסית למחיר שלו הקניה מוצלחת מבחינתי
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
טוב, באונזיי:)) איכות השמע בסדר, אבל לרוב אני מדבר בו בסקייפ, עם כל החסרונות שבדבר (יש לי מדי פעם ניתוקי שיחות, אבל נראה לי שזה דווקא בעיה של סקיפ ולא של המכשיר). אני אישית לא מצפה ממכשיר טלפון איכות של שמע של דיסק.
מעבר לזה אצל הורים שלי יש שני מכשירים, Panasonic (מכשיר מצויין, בעל טלפון רגיל בסיס ושלוחה אלחוטית) ומכשיר אחד של AEG. כל המערכת הזאת עובדת ממש בסדר, רק חחסר בהם חיבור לסקייפ מבחינתי. לדעתי, אם אין לך צורך בסקייפ שווה לבדוק Panasonic.
ואם יש לך צורך בסקייפ, יש מכשירים דומים מאוד ל-Olympia, אבל תוצרת Siemens אם אני לא טועה. לא מצאתי כאלה בארץ, אבל שווה בדיקה גם
מעבר לזה אצל הורים שלי יש שני מכשירים, Panasonic (מכשיר מצויין, בעל טלפון רגיל בסיס ושלוחה אלחוטית) ומכשיר אחד של AEG. כל המערכת הזאת עובדת ממש בסדר, רק חחסר בהם חיבור לסקייפ מבחינתי. לדעתי, אם אין לך צורך בסקייפ שווה לבדוק Panasonic.
ואם יש לך צורך בסקייפ, יש מכשירים דומים מאוד ל-Olympia, אבל תוצרת Siemens אם אני לא טועה. לא מצאתי כאלה בארץ, אבל שווה בדיקה גם