Yamaha rxv-361
HDMI
חיבור עדכני יותר. כולל חיבורי אודיו, מחבר קטן יותר, ומאפשר תמיד חיבור מוצפן HDCP. מאפשר גם העברת SDTV (כלומר PAL או NTSC). בחיבור HDMI קצב הנתונים משמעותי ולכן חיבור HDMI 1.3 זקוק לכבל שמסוגל להעביר נתונים בקצב של עד 10Gbps!
שני הממשקים (DVI ו-HDMI) מסוגלים לשאת אותות דיגיטאליים כגון ´R´G´B דיגיטאלי וקומפוננט דיגיטאלי Y´CbCr (ב- HDMI).
http://he.wikipedia.org/wiki/HDMI
וכיום יש HDMI 1.4 התומך בהצגת תלת מימד

חיבור עדכני יותר. כולל חיבורי אודיו, מחבר קטן יותר, ומאפשר תמיד חיבור מוצפן HDCP. מאפשר גם העברת SDTV (כלומר PAL או NTSC). בחיבור HDMI קצב הנתונים משמעותי ולכן חיבור HDMI 1.3 זקוק לכבל שמסוגל להעביר נתונים בקצב של עד 10Gbps!
שני הממשקים (DVI ו-HDMI) מסוגלים לשאת אותות דיגיטאליים כגון ´R´G´B דיגיטאלי וקומפוננט דיגיטאלי Y´CbCr (ב- HDMI).
http://he.wikipedia.org/wiki/HDMI
וכיום יש HDMI 1.4 התומך בהצגת תלת מימד
700 ש"ח לרסיבר הזה כשהוא בן שנה +- זה מחיר טוב מאוד (יש 5 שנות אחריות של ס.ג. - תבדוק שהיבואן ס.ג אכן נותן אחריותלמכשיר).
עבור הרמקולים שציינת - דיאמונד של וורפדייל) הם די מתאימים אם מדובר בחדר לא גדול.
אני לא אוהב את סדרות הכניסה של ימהה - סדרת 3XX כי מדובר באמת בהגברה בסיסית.
אם תמצא רסיבר של ימהה מסדרת 4XX ומעלה במחיר דומה או בתוספת קטנה - זה עדיף.
מצאתי ביד 2 :
קטגוריה: סטריאו
מוצר/פריט: רסיבר
אזור מכירה: בקעת אונו
כתובת: קרית אונו
מחיר: 699 ₪
למכירה: רסיבר Yamaha RX440RDS 6.1 במצב מצויין!!!
ועוד אחד:
אזור מכירה: חיפה וחוף הכרמל
כתובת: חיפה
מחיר: 850 ₪ להשוואת מחיר לחץ
רסיבר יאמהה YAMAHA RX-V540 במצב
או זה:
אזור מכירה: רמת השרון - הרצליה
כתובת: הרצליה
מחיר: 700 ₪ להשוואת מחיר לחץ
רסיבר סראונד A/V מקצועי YAMAHA דגם HTR-5630
ארז
עבור הרמקולים שציינת - דיאמונד של וורפדייל) הם די מתאימים אם מדובר בחדר לא גדול.
אני לא אוהב את סדרות הכניסה של ימהה - סדרת 3XX כי מדובר באמת בהגברה בסיסית.
אם תמצא רסיבר של ימהה מסדרת 4XX ומעלה במחיר דומה או בתוספת קטנה - זה עדיף.
מצאתי ביד 2 :
קטגוריה: סטריאו
אזור מכירה: בקעת אונו
כתובת: קרית אונו
מחיר: 699 ₪
למכירה: רסיבר Yamaha RX440RDS 6.1 במצב מצויין!!!
ועוד אחד:
אזור מכירה: חיפה וחוף הכרמל
כתובת: חיפה
מחיר: 850 ₪ להשוואת מחיר לחץ
רסיבר יאמהה YAMAHA RX-V540 במצב
או זה:
אזור מכירה: רמת השרון - הרצליה
כתובת: הרצליה
מחיר: 700 ₪ להשוואת מחיר לחץ
רסיבר סראונד A/V מקצועי YAMAHA דגם HTR-5630
ארז
VGA זה לא יציאה בכרטיס מסך?
וארז תודה על ההצעות אבל לצערי אני מוגבל לקנייה בירושלים ואין שם משהו בסגנון
כשאתה אומר הגברה בסיסית מה אני אמור להבין מזה? איכות סאונד נמוכה? או שאני לא יוכל לשים שם רמקולים עם הספק גבוה מאוד מאוד?
וארז תודה על ההצעות אבל לצערי אני מוגבל לקנייה בירושלים ואין שם משהו בסגנון
כשאתה אומר הגברה בסיסית מה אני אמור להבין מזה? איכות סאונד נמוכה? או שאני לא יוכל לשים שם רמקולים עם הספק גבוה מאוד מאוד?
זה אומר עוצמה חלשה - יכול להיות בעייתי בחדר גדול. תרגיש שהרסיבר לא דוחף את הרמקולים והסאונד רחוק ממך, כאילו הזמר נמצא מאחורי פרגוד או שמו שמיכה על הרמקולים. כאשר תגביר את הווליום , ייתכן שישמעו עיוותים בסאונד וזה יישמע צווחני.bonkers כתב:
כשאתה אומר הגברה בסיסית מה אני אמור להבין מזה? איכות סאונד נמוכה? או שאני לא יוכל לשים שם רמקולים עם הספק גבוה מאוד מאוד?...
זה אומר רצפת רעש גבוהה יחסית - צליל פחות נקי.
בעיקר זה אומר שימוש בחלקים זולים. מה המשמעות של שימוש בחלקים זולים ? בדרך כלל זה איכות ואמינות.
לגבי נתון ההספק - ייתכן שכן אפשר לחבר רמקולים עם הספק גבוה אבל בוודאי שהרסיבר הזה לא ימצה את היכולות של רמקולים כאלה. במילים אחרות, עם הגברה טובה יותר הרמקולים יישמעו הרבה יותר טוב.
סיכמו של דבר, מציע לך בחום לבדוק אותו עם הרמקולים שלך לפני הקניה. אם תמצא שזה מספק אותך - תתחדש.
אחרי הכל ולמרות הנ"ל, לא מדובר במוצר ***.
ארז
חיובי.bonkers כתב:עדיין לא קניתי רמקולים!
אתה לא ממליץ לי לקנות את הרסיבר לפני שאני אקנה את הרמקולים?...
אם אתה מצליח לשמוע שילוב של רמקולים + הגברה שמוצאת חן בעיניך - זה עדיף.
בעדיפות שניה - קודם רמקולים ואחר כך מתאימים להם הגברה.
הרמקולים הם הדומיננטים ביותר בקביעת אופי הסאונד והשילוב של רמקולים+ הגברה נותן את עיקר אופי הסאונד.
כמובן שגם מקור וכבלים משפיעים אבל הרבה פחות....
ארז
יהיה לי בעיה לקנות את הרמקולים עם הרסיבר כי רמקולים אין כיוון ספציפי (רק מדפיים בתקציב 1000 שקל) כי עדיין לא שמעתי זוג אחד
עד כמה הרסיבר יכול להשפיע על איכות הסאונד? אם הרבה אז איך אני אמרו לדעת שהרמקולים שישמעו לי מדהימים בחנות (נגיד עם רסיבר של5K) ואז שאני יחבר אותם למשהו צנוע יותר כל ה"Charm" שהיה ברמקולים יכול להעלם לי...
זה אולי ישמע מטומטם אבל אולי לקחת את הרסיבר לחנות ?!
ועוד שאלה :
יש דרך לבדוק את הרסיבר - את התקינות שלו בצורה הטובה ביותר?!
תודה רבה על עזרתך!!!!

עד כמה הרסיבר יכול להשפיע על איכות הסאונד? אם הרבה אז איך אני אמרו לדעת שהרמקולים שישמעו לי מדהימים בחנות (נגיד עם רסיבר של5K) ואז שאני יחבר אותם למשהו צנוע יותר כל ה"Charm" שהיה ברמקולים יכול להעלם לי...
זה אולי ישמע מטומטם אבל אולי לקחת את הרסיבר לחנות ?!
ועוד שאלה :
יש דרך לבדוק את הרסיבר - את התקינות שלו בצורה הטובה ביותר?!
תודה רבה על עזרתך!!!!
1) הרסיבר לא ממש משפיע על איכות הסאונד (אבל יש הבדלים) גם יש את עניין המפענחים.
2) לא חושב שכדאי.
3) אפשר לשמוע חוות דעת עליו, ללכת לחנות ולהגיד שאתה רוצה לבדוק אותו (נגיד להשמיע שיר) ולראות איך הם מתפעלים אותו (בקלות? תפריטים בעברית? וכו')
וגם להשוות אותו ולהבדיל אותו מקרוביו.
2) לא חושב שכדאי.
3) אפשר לשמוע חוות דעת עליו, ללכת לחנות ולהגיד שאתה רוצה לבדוק אותו (נגיד להשמיע שיר) ולראות איך הם מתפעלים אותו (בקלות? תפריטים בעברית? וכו')
וגם להשוות אותו ולהבדיל אותו מקרוביו.
אמיר, את הרסיבר אני קונה יד 2 ממישהו.. רמקולים יהיו חדשים מחנות
לעלות את התקציב ב900 שקל (שהתקציב גם ככה היה אמור לעמוד על 1.5K וכבר יחרוג כנראה) לא נראה לי אפשרי
אני רוצה לדעת איך לבדוק את הרסיבר אצל הבנאדם שלא יהיו פאשלות
לעלות את התקציב ב900 שקל (שהתקציב גם ככה היה אמור לעמוד על 1.5K וכבר יחרוג כנראה) לא נראה לי אפשרי
אני רוצה לדעת איך לבדוק את הרסיבר אצל הבנאדם שלא יהיו פאשלות
1) אוקיי,
.
2) אתה יכול לבקש ממנו שישמיע לך שיר שיראה לך סרטון/התחלת סרט איכותי וכו'
אתה יכול לבקש (אם אפשרי!) שיראה לך איך הרסיבר מציג תוכן בחיבורים שאת מתכוון להשתמש בהם (לדוגמא: אם אתה מתכוון לחבר אליו dvd תבקש שיציג לך (אם אפשרי כמובן!) סרטון ב- dvd בחיבורים שאתה משתמש.
תשאל אותו אם הוא נפגע לו פעם.
בהצלחה
2) אתה יכול לבקש ממנו שישמיע לך שיר שיראה לך סרטון/התחלת סרט איכותי וכו'
אתה יכול לבקש (אם אפשרי!) שיראה לך איך הרסיבר מציג תוכן בחיבורים שאת מתכוון להשתמש בהם (לדוגמא: אם אתה מתכוון לחבר אליו dvd תבקש שיציג לך (אם אפשרי כמובן!) סרטון ב- dvd בחיבורים שאתה משתמש.
תשאל אותו אם הוא נפגע לו פעם.
בהצלחה