כמה שאלות חיבור ראשוני ל-A200
התחדשתי היום בסטרימר A200 והתקנתי בו הארד דיסק סמסונג טרה אקוגרין.
השאלה שלי היא כזאת המחשב שלי מחובר אלחוטי (או אם צריך חוטי לראוטר)
והסטרימר מחובר חוטי לראוטר, מה היא הדרך המהירה ביותר להעביר את
הקבצים מהמחשב לראוטר?
והאם יש דרך להוריד ישירות לסטרימר עצמו?
שאלה נוספת התקנתי את ה-OverSight ורציתי לדעת אך אני משנה את התצוגה שם
התמונות ממש קטנות? ואך אני משנה את הרגע שיש אחרי שלוחצים על פוסטר הסרט?
בהזדמנות זאת אני רוצה להודות למשתמש היקר Irus שבזכותו הצלחתי להתקין
ולתפעל באופן ראשוני את הסטרימר.
השאלה שלי היא כזאת המחשב שלי מחובר אלחוטי (או אם צריך חוטי לראוטר)
והסטרימר מחובר חוטי לראוטר, מה היא הדרך המהירה ביותר להעביר את
הקבצים מהמחשב לראוטר?
והאם יש דרך להוריד ישירות לסטרימר עצמו?
שאלה נוספת התקנתי את ה-OverSight ורציתי לדעת אך אני משנה את התצוגה שם
התמונות ממש קטנות? ואך אני משנה את הרגע שיש אחרי שלוחצים על פוסטר הסרט?
בהזדמנות זאת אני רוצה להודות למשתמש היקר Irus שבזכותו הצלחתי להתקין
ולתפעל באופן ראשוני את הסטרימר.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אתה יכול ליצור שיתוף SMB ולהעביר בקלות קבצים מהמחשב לסטרימר:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 54#1117954
ב-OVERSIGHT אתה יכול לשנות את כל הפרמטרים בקלות, כנס להגדרות, שם יש לך שלושה פרמטרים עיקריים, אתה יכול לשנות את כמות הפוסטרים, את הגודל שלהם, את גודל התקציר וכו'.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 54#1117954
ב-OVERSIGHT אתה יכול לשנות את כל הפרמטרים בקלות, כנס להגדרות, שם יש לך שלושה פרמטרים עיקריים, אתה יכול לשנות את כמות הפוסטרים, את הגודל שלהם, את גודל התקציר וכו'.
השאלה מה הכי מהיר אני עכשיו מעביר על 7 מגה לשניה השאלה אם זה המקסימום שלי בגלל הטכנולוגיה או שזה
סביר או כמובן שזה איטי?
עכשיו יש אפשרות שאני מוריד תכנים אני פשוט בוחר את מיקום ההורדה לHDD של המכשיר וזה יוריד ישר לשם?
ואם אני עושה את זה, זה אומר שהסטרימר יעבוד עד לסיום ההורדה זה לא יגרום לו לעבודת יתר?
סביר או כמובן שזה איטי?
עכשיו יש אפשרות שאני מוריד תכנים אני פשוט בוחר את מיקום ההורדה לHDD של המכשיר וזה יוריד ישר לשם?
ואם אני עושה את זה, זה אומר שהסטרימר יעבוד עד לסיום ההורדה זה לא יגרום לו לעבודת יתר?
- Irus
- חבר מביא חבר

כן, OVERSIGHT זה אחד מאפשרויות ה-JB שזמינות לפופקורנים, מדובר על JB פנימי עצמאי.
לא כל כך הבנתי את השאלה לגבי הפוסטרים, בעיקרון עם הגדרות הוידאו שלך בפופקורן לא נמצאות על AUTO, אלא על 720P או 1080P, ה-JB אמור לזהות את זה באופן אוטומטי.
לא כל כך הבנתי את השאלה לגבי הפוסטרים, בעיקרון עם הגדרות הוידאו שלך בפופקורן לא נמצאות על AUTO, אלא על 720P או 1080P, ה-JB אמור לזהות את זה באופן אוטומטי.
והוא המומלץ ביותר?כן, OVERSIGHT זה אחד מאפשרויות ה-JB שזמינות לפופקורנים, מדובר על JB פנימי עצמאי....
לגבי הפוסטרים, יש לי אפשרות לשנות אותם לפי בחירה שלי? ויש לי תוכן אחד שהוא קיבל פוסטר לא נכון
יש אפשרות לשנות?
- Irus
- חבר מביא חבר

לדעתי כן, לפחות כרגע, עד שייצא הג׳וקבוקס המובנה שיכיל אפשרויות מתקדמות יותר. יש גם את YAMJ שהרבה משתמשים בו, אבל יש בו צורך במחשב.
לגבי הפוסטרים, אין שום בעיה, פשוט שים קובץ תמונה בתיקייה של הסרט עם שם זהה (כמו תרגום), והפוסטר ישתנה באופן אוטומטי.
לגבי הפוסטרים, אין שום בעיה, פשוט שים קובץ תמונה בתיקייה של הסרט עם שם זהה (כמו תרגום), והפוסטר ישתנה באופן אוטומטי.