הקלטה דיגיטלית של שידורי HOT
שלום אני מעוניין להקליט תכנים ב-HOT ובלי ירידה באיכות.
לאחר חיפוש קצר מצאתי את המדריך הזה:
"המדריך להקלטה דיגיטלית של שידורי Yes ב-SageTV"
http://www.hometheater.co.il/article014 ... %D7%99-Yes
אבל הוא לא ממש עוזר לי כי הוא מיועד למנויי YES.
רציתי לדעת האם יש קורא כרטיסים שקורא את את הכרטיסים החכמים של חברת HOT?
עוד שאלה האם המדריך להקלטה דיגיטלית של שידורי Yes ב-SageTV מאפשר להקליט מספר בלתי מוגבל של ערוצים?
לאחר חיפוש קצר מצאתי את המדריך הזה:
"המדריך להקלטה דיגיטלית של שידורי Yes ב-SageTV"
http://www.hometheater.co.il/article014 ... %D7%99-Yes
אבל הוא לא ממש עוזר לי כי הוא מיועד למנויי YES.
רציתי לדעת האם יש קורא כרטיסים שקורא את את הכרטיסים החכמים של חברת HOT?
עוד שאלה האם המדריך להקלטה דיגיטלית של שידורי Yes ב-SageTV מאפשר להקליט מספר בלתי מוגבל של ערוצים?
אני לא בטוח שזה יעבוד כי זה מיועד ללוויין, אבל תחכה פה לעוד כמה שיגיבו..
חוץ מזה ביס צריך כל חודש להחזיר את הכרטיס לממיר לשעה, כדי שהוא לא יבטל את עצמו, במידה ואתה מחבר את הכרטיס של יס למחשב.
אפשר עד 5-6 ערוצים, נראה לי אבל שיש הגבלות מסויימות על זה..עוד שאלה האם המדריך להקלטה דיגיטלית של שידורי Yes ב-SageTV מאפשר להקליט מספר בלתי מוגבל של ערוצים?...
חוץ מזה ביס צריך כל חודש להחזיר את הכרטיס לממיר לשעה, כדי שהוא לא יבטל את עצמו, במידה ואתה מחבר את הכרטיס של יס למחשב.
כן בגלל זה רשמתי שזה לא ממש עוזר לי.
אוקיי, תודה רבה.
כן אני יודע זה רשום במדריך.
אבל כול מה שקשור ל-YES לא רלוונטי לי אז בבקשה להתמקד רק בהוט. תודה רבה.
למה מנהלים בקושי עוזרים פה? להם יש את הידע הכי רחב והם מגיבים לרוב רק באשכולות של הצוות פה.
בבקשה תעזור ותגיבו פה.
אוקיי, תודה רבה.
כן אני יודע זה רשום במדריך.
אבל כול מה שקשור ל-YES לא רלוונטי לי אז בבקשה להתמקד רק בהוט. תודה רבה.
למה מנהלים בקושי עוזרים פה? להם יש את הידע הכי רחב והם מגיבים לרוב רק באשכולות של הצוות פה.
בבקשה תעזור ותגיבו פה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אתה יכול לנסות כרטיס DVB-C ואת NDSCam או OSCam שפורסמו במדריך של יס.
אם להגיד את האמת, ממש קשה לי להאמין שזה יעבוד כי NDS ידועים לשמצע בכך שהם מספקים וריאציה קצת שונה של ההצפנה לכל חברה שהם עובדים איתה, אבל אם במקרה תצליח אז זה כמובן יהיה מאורע משמח.
אם להגיד את האמת, ממש קשה לי להאמין שזה יעבוד כי NDS ידועים לשמצע בכך שהם מספקים וריאציה קצת שונה של ההצפנה לכל חברה שהם עובדים איתה, אבל אם במקרה תצליח אז זה כמובן יהיה מאורע משמח.
אז זה אומר שניסו ולא הצליחו?zovirax כתב:אף פעם לא ראיתי פה בפורום דיווח שיש איזה פתרון להוט....
אוקיי ,תודה רבה. אבל הבעיה היא שאני ממש לא מבין בתחום ואני לא יודע איזה קורא כרטיסים וכרטיס DVB-C לקנות.
בכול אופן ביצעתי חיפוש קצר בגוגל לכרטיס DVB-C ולא מצאתי שום אתר שמוכר את הכרטיס הזה וגם לא מצאתי עליו פרטים כמו שאמרת ,הוא בכלל לא נפוץ.
חיפשתי ב-ebay את כרטיס ה-DVB-C וזה מצא לי 2 כרטיסים אבל אני ממש לא מעוניין לקנות משם כי יש שם מלא זיופים ואני ממש לא רוצה ליפול על אחד כזה.
מה הטווח מחירים של קורא כרטיסים שקורא את הכרטיס החכם הזה http://up41.siz.co.il/up1/mzumnfj4hlnh.bmp
וכרטיס DVB-C?
ואם יש כמה, תגיד לי על מה אתה הכי ממליץ כי כמו שאמרתי אני לא מבין בכלל בתחום.,
אז איך של YES עובד?NegativeIQ כתב:אתה יכול לנסות כרטיס DVB-C ואת NDSCam או OSCam שפורסמו במדריך של יס.
אם להגיד את האמת, ממש קשה לי להאמין שזה יעבוד כי NDS ידועים לשמצע בכך שהם מספקים וריאציה קצת שונה של ההצפנה לכל חברה שהם עובדים איתה, אבל אם במקרה תצליח אז זה כמובן יהיה מאורע משמח....
אם הצליחו ב-YES אז גם אפשר ב-HOT לא?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני בזמנו קניתי ציוד מ-dvbshop.net, ואני יכול להגיד לך לכל הפחות שהחנות אמיתית, כי קיבלתי את מה שהזמנתי. יש שם איזה כרטיס DVB-C למכירה, תבדוק מה אומרים עליו באינטרנט.Daniel536 כתב: אוקיי ,תודה רבה. אבל הבעיה היא שאני ממש לא מבין בתחום ואני לא יודע איזה קורא כרטיסים וכרטיס DVB-C לקנות.
בכול אופן ביצעתי חיפוש קצר בגוגל לכרטיס DVB-C ולא מצאתי שום אתר שמוכר את הכרטיס הזה וגם לא מצאתי עליו פרטים כמו שאמרת ,הוא בכלל לא נפוץ.
חיפשתי ב-ebay את כרטיס ה-DVB-C וזה מצא לי 2 כרטיסים אבל אני ממש לא מעוניין לקנות משם כי יש שם מלא זיופים ואני ממש לא רוצה ליפול על אחד כזה.
מה הטווח מחירים של קורא כרטיסים שקורא את הכרטיס החכם הזה http://up41.siz.co.il/up1/mzumnfj4hlnh.bmp
וכרטיס DVB-C?
ואם יש כמה, תגיד לי על מה אתה הכי ממליץ כי כמו שאמרתי אני לא מבין בכלל בתחום.,...
טכנית כנראה שכן. בסופו של דבר ההצפנה של NDS היא בבסיסה תמיד אותה הצפנה והם יוצרים רק וריאציה קלה שלה עבור כל לקוח. קיים איזה פרוייקט בשם NDSCam של מישהו עם הכינוי Joker, שהצליח לבצע אמולציה מוצלחת של ממיר NDS, כלומר הוא מצליח לדבר עם הכרטיס החכם של המפעילה כאילו הוא הממיר וע"י כך לפענח את ההצפנה (יש לציין כי לא מדובר בפריצה, מכיוון שזה מאפשר לך לפענח רק את הערוצים עליהם אתה מנוי), והוא מידי פעם מוסיף וריאציות שונות של NDS עבור מפעילים שונים.Daniel536 כתב: אז איך של YES עובד?
אם הצליחו ב-YES אז גם אפשר ב-HOT לא?...
לפני כשנה הוסיפו לתוכנה את הוריאציה של YES עבור הממירים המשתמשים בכרטיסים לבנים עם נקודות (בעיקר ממירי Yes Max וממירי Yes HD, אבל לא Max HD) שמאפשר לבעלים של מכשירים אלה קליטה דיגיטלית. אני מניח שמישהו מהקהילה שלנו עזר בכך. במקרה של הוט לדעתי עדיין לא הוסיפו את הוריאציה שלהם (אם כי כמובן נשמח אם מישהו יוכיח אחרת).
לגבי האפשרות שיעשו את זה בעתיד - זה תמיד אפשרי, אבל לדעתי זה לא סביר, פשוט כי רוב האנשים מהקהילה לא מנויים של הוט וכנראה גם לא מעוניינים להיות, במיוחד בהתחשב בעובדה שהמגמה של חלק גדול מהלקוחות בארץ היא לברוח מהוט כמה שיותר מהר.