דפדפן אינטרנט הכי מומלץ?
אני מאז הוא מעולם עם אינטרנט אקספלורר, כרגע גירסה 8.
אשמח להמלצות ותגובות לאיזה דפדפן לעבור או למה להישאר?
במחשב הנייד שיהיה אני רוצה דפדפן שיהיה לי נוח ויהיה חף מבעיות, כמו כן שיהיה מאוד מהיר ופשוט.
אני כל הזמן שומע שיש יותר טוב הפעם אני רוצה לבדוק.
אם אתם ממליצים להחליף אשמח להמלצה על תוספים שלא יכבידו ושיפרו את הגלישה.
אני משתמש המון בגוגל בזמן האחרון.
אשמח להמלצות ותגובות לאיזה דפדפן לעבור או למה להישאר?
במחשב הנייד שיהיה אני רוצה דפדפן שיהיה לי נוח ויהיה חף מבעיות, כמו כן שיהיה מאוד מהיר ופשוט.
אני כל הזמן שומע שיש יותר טוב הפעם אני רוצה לבדוק.
אם אתם ממליצים להחליף אשמח להמלצה על תוספים שלא יכבידו ושיפרו את הגלישה.
אני משתמש המון בגוגל בזמן האחרון.
פשוט מאוד, תתקין את כולם ותשתמש בכולם וכבר תראה מה נוח לך.
אני משתמש בכולם (FF, IE, Chrome) באופן שוטף לפי המטרה.
FF - דפדפן הבית כי כבר התרגלתי לתוספים מסוימים. (פעם ביום לפחות צריך להרוג אותו ולהתחיל מחדש, בשביל לשמור על מהרות סבירה)
Chrome - לכל פעם שFF מעצבן, נתקל בבאג, או סתם כשהמהירות חשובה.
IE - לאותם אתרים ישראלים שמחייבים זאת.
אני משתמש בכולם (FF, IE, Chrome) באופן שוטף לפי המטרה.
FF - דפדפן הבית כי כבר התרגלתי לתוספים מסוימים. (פעם ביום לפחות צריך להרוג אותו ולהתחיל מחדש, בשביל לשמור על מהרות סבירה)
Chrome - לכל פעם שFF מעצבן, נתקל בבאג, או סתם כשהמהירות חשובה.
IE - לאותם אתרים ישראלים שמחייבים זאת.
משה
מכיר תדפדפן מדי פעם משתמש בו, אני לא בנאדם שמתקין ולא משתמש דווקא להפך, אם יש תוכנה שאין לי בה צורך אני מוחק אותה כדי שהיא לא תיהיה לי על המחשב.
אני אוהוב שיש לי סדר במחשב ולא אוהב דברים שאני לא צריך, במיוחד כשזה מחשב שמבחינתי של העבודה ובמחשב הזה גם בXP וגם ב7 יש לי FF.
אני אוהוב שיש לי סדר במחשב ולא אוהב דברים שאני לא צריך, במיוחד כשזה מחשב שמבחינתי של העבודה ובמחשב הזה גם בXP וגם ב7 יש לי FF.
ממליץ על FF, גם אני הייתי תמיד עם IE ובערך לפני שנה החלפתי ל FF ומאז לא נגעתי ב IE. דפדפן מצויין, מהיר, נוח (תוספים). במחשב השני שלי יש כרום- לא רע בכלל אבל התרגלתי ל FF.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
גם אני הולך עם ההמלצה לFF ,באמת הדפדפן הטוב ביותר ,במיוחד אם כול התוספות שלו 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
מה זאת אומרת זכרון זה לא issue ?erezsolan כתב:רק FF. זיכרון היום זה כבר לא ISSUE.
הוא מהיר יחסית והתוספים עושים את כל ההבדל....
בגלל שהוא זול? עדיין צריך לטרוח לרכוש ולהתקין אם אין מספיק.
יש לי 2G, ופעם פעמיים ביום אני מאתחל את FF כדי שישמור על תגובתיות בערך כשמגיע ל500M. אני גולש כבד.
בעבודה אצלנו זה עיניין מאוד מורגש. יש לנו אחד שגולש למאות עמודים ביום כל היום (וגם אני לא מעט) ועבודה בכרום יכולה להיות הרבה יותר נוחה.
התוספים זה אכן זה יתרון של FF, אבל התוספים של כרום כבר לא ממש הרבה מאחור.
משה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כרום מדהים כל פעם מחדש, מהירות מטורפת, נוחות שימוש וכיום גם רוב האתרים (אפילו של בנק לאומי) מתאימים לו.
אני מאוד אוהב את XMARKS - שמסנכרן לך כתוביות. לא רק זה, באחד העדכונים האחרונים הם מאפשרים לך לפתוח TABS שהשארת פתוח במחשב אחר (בתנאי כמובן שהמחשב השני פתוח)
יש גם כל מיני תוספים שיכולים להראות לך כמה מיילים חדשים יש לך בג'ימייל, מתי הפגישה הבאה ועוד.
אשמח לשמוע מה התוספים שאתם משתמשים בFF שכ"כ עושים לכם את זה?
אני מאוד אוהב את XMARKS - שמסנכרן לך כתוביות. לא רק זה, באחד העדכונים האחרונים הם מאפשרים לך לפתוח TABS שהשארת פתוח במחשב אחר (בתנאי כמובן שהמחשב השני פתוח)
יש גם כל מיני תוספים שיכולים להראות לך כמה מיילים חדשים יש לך בג'ימייל, מתי הפגישה הבאה ועוד.
אשמח לשמוע מה התוספים שאתם משתמשים בFF שכ"כ עושים לכם את זה?
- motiaroshas
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רק סאפרי נקי מהיר ונח שווה בדיקה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
הערה קטנה לגבי ה Xmarks,
פעם גם אני השתמשתי ב Xmarks (שאריות מהיותי משתמש ב FF) ואז עברתי ל Chrome אשר מכיל אפשרות מובנית לסנכרון הכתוביות וכך חוסכים Plugin.
Dor007,
כל הדפדפנים היום טובים. ל FF יש באמת בעיות זכרון אשר פוסלות אותו (לאחר שהשתמשתי בו מעל לשנה). ה Chrome מצויין, גם ה Orepra ו Safari יעשו יופי של עבודה. תתנסה עם כל דפדפן כפי שהוצע לך מוקדם יותר ותשאר עם זה שנראה לך הכי מתאים עבורך, אל תהיה כבשה
פעם גם אני השתמשתי ב Xmarks (שאריות מהיותי משתמש ב FF) ואז עברתי ל Chrome אשר מכיל אפשרות מובנית לסנכרון הכתוביות וכך חוסכים Plugin.
Dor007,
כל הדפדפנים היום טובים. ל FF יש באמת בעיות זכרון אשר פוסלות אותו (לאחר שהשתמשתי בו מעל לשנה). ה Chrome מצויין, גם ה Orepra ו Safari יעשו יופי של עבודה. תתנסה עם כל דפדפן כפי שהוצע לך מוקדם יותר ותשאר עם זה שנראה לך הכי מתאים עבורך, אל תהיה כבשה
לא כזה פופולרי מצידי, אבל אני משתמש בעיקר באקספלורר, עם תוסף אחד של חסימת פרסומות - מבחינתי הוא עושה את העבודה הכי טוב.
פיירפוקס 4 גם בשימוש תדיר אצלי - וגם משמש כפדפן האורחים שלי, גם עם תוסף בודד של חסימת פרסומות
כרום נחמד, אבל אני משתדל להמנע ממוצרים של גוגל
הממשק של אופרה מזעזע לטעמי, וספארי די מיותר, בטח על חלונות
האמת היא שאין לי צורך בתוספות, אז האטרקטיביות של פיירפוקס וכרום פחות מפתה אותי.
באופן אישי, גם על מק וגם על פיסי, לא שמתי לב להבדלי מהירות בדפדפנים - אולי בבדיקות מעבדה של מילישניות יש, אבל ת'כלס על אותו מחשב הכל נפתח לי באותה מהירות.
תתקין כל דפדפן, תשתמש בו בדפדפן העיקרי ל *כמה ימים* ותראה מה הכי מתאים לך ולצרכים שלך - משימוש של חצי שעה קצת קשה לדעת באמת
פיירפוקס 4 גם בשימוש תדיר אצלי - וגם משמש כפדפן האורחים שלי, גם עם תוסף בודד של חסימת פרסומות
כרום נחמד, אבל אני משתדל להמנע ממוצרים של גוגל
הממשק של אופרה מזעזע לטעמי, וספארי די מיותר, בטח על חלונות
האמת היא שאין לי צורך בתוספות, אז האטרקטיביות של פיירפוקס וכרום פחות מפתה אותי.
באופן אישי, גם על מק וגם על פיסי, לא שמתי לב להבדלי מהירות בדפדפנים - אולי בבדיקות מעבדה של מילישניות יש, אבל ת'כלס על אותו מחשב הכל נפתח לי באותה מהירות.
תתקין כל דפדפן, תשתמש בו בדפדפן העיקרי ל *כמה ימים* ותראה מה הכי מתאים לך ולצרכים שלך - משימוש של חצי שעה קצת קשה לדעת באמת
אני עובד עם כרום
בגלל הזריזות
בגלל האופציה לסנכרון מלא של ההגדרות, תוספים, מועדפים - התקנתי לא מזמן את המחשב מחדש ולאחר התקנת הכרום והפעלת אופציית הסנכרון הכל חזר לקדמותו כאילו לא קרה דבר
בגלל אחד התוספים החזקים לדעתי Google Quick Scroll, לוקח אותך לחלק הרלוונטי בעמוד כשאתה נכנס לתוצאה מתוצאות החיפוש של גוגל.
Chrome Currency Converter, גם תוסף מעולה למי שקונה הרבה בחו"ל
Ultimate Google Docs Viewer, מאפשר פתיחת מסמכים ישירות בדפדפן דרך GOOGLE DOCS.
ועוד כמה נחמדים.
אין ספק שיש לכרום את הבעיות שלו כמו זליגת זכרון, חוסם POPUPS חלש ומחסור בתוספים טובים.
אבל פשוט נמאס לי מה-FF הכבד.
בגלל הזריזות
בגלל האופציה לסנכרון מלא של ההגדרות, תוספים, מועדפים - התקנתי לא מזמן את המחשב מחדש ולאחר התקנת הכרום והפעלת אופציית הסנכרון הכל חזר לקדמותו כאילו לא קרה דבר
בגלל אחד התוספים החזקים לדעתי Google Quick Scroll, לוקח אותך לחלק הרלוונטי בעמוד כשאתה נכנס לתוצאה מתוצאות החיפוש של גוגל.
Chrome Currency Converter, גם תוסף מעולה למי שקונה הרבה בחו"ל
Ultimate Google Docs Viewer, מאפשר פתיחת מסמכים ישירות בדפדפן דרך GOOGLE DOCS.
ועוד כמה נחמדים.
אין ספק שיש לכרום את הבעיות שלו כמו זליגת זכרון, חוסם POPUPS חלש ומחסור בתוספים טובים.
אבל פשוט נמאס לי מה-FF הכבד.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אם אני לא טועה, אפילו מיקרוסופט המליצו לפני כמה ימים להשתמש בכרום... 
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.