אנטי וירוס מומלץ
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
אני אישית חובב NOD32 ותיק, וגם KAV לא רע, בכל אופן... תהנה מהקריאה
http://www.av-comparatives.org/images/s ... port26.pdf
או למי שאין לו כוח לקרוא (לא כזה ארוך ודי מעניין)
[img2=550x671]http://img805.imageshack.us/img805/3238 ... 175000.png[/img2]
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ברור לקחת ,אין מתחרים לנורטון חוץ מה קספרסקי , לא יודע מה האנשים פה חושבים ,אישית רק נורטון
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
0iakovl כתב:אני מודע לזה שהוא קיבל 2 כוכבים בדירוג של AV
אבל מפה ועד "רק נורטון"...
לא הכול זה מבחני ביצועים ,יש גם את החלק בביצועים בשטח ,נורטון באמת פעם היה הויסטה של האנטיוירוסים ,כבד אך עושה את העבודה בסופו של דבר ,אבל כיום הוא יותר "קל" (הרבה יותר )
אני ממליץ על AVG החינמי. יש לי אותו כבר כמה שנים, אף פעם לא היו בעיות. רץ ברקע, לא מורגש, הכל מוגדר ומתבצע באופן אוטומטי וקבוע.
תגידו רק אני עם ה Microsoft Security Eessentials?!
לטעמי פיירוול, גיבויי system image מלאים למערכת פעם בחודשים (משתמש בזה המובנה כחלק מחלונות 7) וקצת שכל ישר, הרבה יותר חשובים לי מאיזה אנטי וירוס מתוחכם (פרוץ?!) שבינינו לטעמי זאת אחת התכונות הכי שנואות בעולם המיחשוב (לעיתים זה מציק לי יותר מהוירוס עצמו). מה שנורטון בזמנו עשו "בגניבת" 50% ממשאבי המערכת שלי, הספיקו לי להרבה מאוד שנים (שום וירוס שנכנס אלי, והיו כמה, לא עשה לי נזק גדול יותר)
מזכיר לי שראיתי לא מזמן משהו בקשר לזה......זה מצאתי, עכשיו ברגע שמישהו יסביר לי למה תוכנת אנטי וירוס צורכת 300MB, אני אשקול להתקין אחת כזאת:
[img2=550x235]http://koush.tandtgaming.com//Dock-20100817-105413.jpg[/img2]
לטעמי פיירוול, גיבויי system image מלאים למערכת פעם בחודשים (משתמש בזה המובנה כחלק מחלונות 7) וקצת שכל ישר, הרבה יותר חשובים לי מאיזה אנטי וירוס מתוחכם (פרוץ?!) שבינינו לטעמי זאת אחת התכונות הכי שנואות בעולם המיחשוב (לעיתים זה מציק לי יותר מהוירוס עצמו). מה שנורטון בזמנו עשו "בגניבת" 50% ממשאבי המערכת שלי, הספיקו לי להרבה מאוד שנים (שום וירוס שנכנס אלי, והיו כמה, לא עשה לי נזק גדול יותר)
מזכיר לי שראיתי לא מזמן משהו בקשר לזה......זה מצאתי, עכשיו ברגע שמישהו יסביר לי למה תוכנת אנטי וירוס צורכת 300MB, אני אשקול להתקין אחת כזאת:
[img2=550x235]http://koush.tandtgaming.com//Dock-20100817-105413.jpg[/img2]
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אחרי חוויה אחת רעה עם נורטון עשיתי קצת מחקר ומתברר שמדובר בתוכנה סרטנית - היא שולחת גרורות לכל כך הרבה מקומות במחשב שפשוט בלתי אפשרי להסיר אותה בלי Collateral Damage משמעותי.
על חלק מהמחשבים של ה"מטופלים" שלי (בהתייחס למאמר האחרון של עופר) מותקנים avira, avg ו avast ושלושתם עושים עבודה טובה יחסית.
על המחשב של אמא שלי התקנתי את ה Microsoft Security Essentials אבל באופן מוזר הוא החל לתקוע את המחשב (לא עלה בכלל אבל אכל 100% CPU) אז הסרתי אותו (במאמץ - אי אפשר להסירו ב safe mode ובמצב רגיל המחשב לא הגיב. בסוף השתמשתי ב Revo Portable במצב בטוח והשלמתי לאחר מכן במצב רגיל) וחזרתי ל Avira.
לגבי המחשב שלי - אני עם שותפים שלא מקפידים במיוחד על מה עולה לרשת, ולכן יש לי את החבילה המלאה של Zone Alarm, גרסת ה Extreme Security.
חומת האש נהדרת (כמה חברים שלי שעוסקים בתחום בדקו אותה), האנטיוירוס / אנטי רוגלות יעילים ויש גם בונוסים נוספים בנוגע לפישינג וכו'.
המחיר לא הכי זול אבל גם לא יקר במיוחד כשקונים דרך האתר שלהם (ויש מבצעים ל Multiple computers אז אפשר לקנות רישיון אחד לכל מחשבי המשפחה).
על חלק מהמחשבים של ה"מטופלים" שלי (בהתייחס למאמר האחרון של עופר) מותקנים avira, avg ו avast ושלושתם עושים עבודה טובה יחסית.
על המחשב של אמא שלי התקנתי את ה Microsoft Security Essentials אבל באופן מוזר הוא החל לתקוע את המחשב (לא עלה בכלל אבל אכל 100% CPU) אז הסרתי אותו (במאמץ - אי אפשר להסירו ב safe mode ובמצב רגיל המחשב לא הגיב. בסוף השתמשתי ב Revo Portable במצב בטוח והשלמתי לאחר מכן במצב רגיל) וחזרתי ל Avira.
לגבי המחשב שלי - אני עם שותפים שלא מקפידים במיוחד על מה עולה לרשת, ולכן יש לי את החבילה המלאה של Zone Alarm, גרסת ה Extreme Security.
חומת האש נהדרת (כמה חברים שלי שעוסקים בתחום בדקו אותה), האנטיוירוס / אנטי רוגלות יעילים ויש גם בונוסים נוספים בנוגע לפישינג וכו'.
המחיר לא הכי זול אבל גם לא יקר במיוחד כשקונים דרך האתר שלהם (ויש מבצעים ל Multiple computers אז אפשר לקנות רישיון אחד לכל מחשבי המשפחה).