מישהו מכיר קדם מגבר רב-ערוצי EMOTIVA UMC-1 ?
אם אני לא טועה ישנו מישהו בפורום שכבר "שיחק" עם הדגם הזה (תעשה חיפוש).
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
חבר קיבל אותו לא מזמן ויצא לי קצת להתקשקש איתו (לא יותר מידי).ofir_nim כתב:אני ממש לפני קבלת החלטה האם להזמינו, והייתי רוצה לדעת האם למישהו יש ניסיון איתו?...
בעקרון תמורה טובה לאגרה. יש עדין אי אילו בעיות קושחה (לא בעיות ברומו של עולם) ובמידה והמטרה שלך שימוש באודיו רב ערוצי בחיבור HDMI ,ממה שבדקתי ,הכל עובד כהלכה בחיבור ל C200 .
בזמן הקרוב אמורה לצאת קושחה חדשה שאמורה לפתור את הבעיות הקטנות שנשארו. אולי שווה להמתין קצת על מנת לקבל אותו עם הקושחה האחרונה
- 123liki
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
- שם מלא: ליאור הוכמן
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
EMOTIVA UMC-1
היי אופיר,
אני כבר מבלה איתו כ-חודש ימים, ויש לי הרבה בעד ונגד, ואני אנסה לפרט כמה שאוכל:
לפני שאני מפרט - חברת EMOTIVA היא חברה אמריקאית טובה+ שמשווקת את מוצריה ישירות לצרכן (ללא דילרים), ולאחרונה הם התחילו לשווק את מוצריהם גם מחוץ לארה"ב) , ה- UMC הוא הפרוססור הראשון שלהם לעולם הקולנוע-הבייתי, ורמתו מוצגת כ- Entry-Level , אמור לצאת בקרוב XMC שזהו היי-הנד שלהם עם יותר פיצ'רים . (דרך-אגב, כל המוצרים שלהם מובדלים ע"י X ו- U )
הם בנו את ה- UMC בצורה כזו ש- 99% מהפיצרים ו-באגים ניתנים להוספה/תיקון ע"י עדכון קושחה
בעד:
1. עלות כוללת + משלוח + מע"מ + מיסי נמל (מכס) - 4450 ש"ח. - לא תמצא פרוססור עם יכולות דומות במחיר כזה בארץ.
2. כל הפורמטי הסאונד החדשים
3. 5 כניסות HDMI
4. Room Correction + כיוונים ידניים לכל ערוץ
נגד, מכיוון שמוצר זה עדיין בפיתוח, עדיין עובדים על גרסאת קושחה אמינה :
1. אני לא השתמשתי עדיין ב- RC (אני מעדיף כיוון ידני), אבל לפי הפורומים יש מלא באגים ואי-דיוקים באופציה הזו.
2. כמה אי-תאימויות עם מוצרים שונים - כמו סוגים של בלו-ריי , מזרימי-מדיה וכו (מומלץ לעבור על הפורום)
3. Video Pass-through - לא מבצע מעבר של ווידאו כאשר הפרוססור ב- StandBy . במצבים נדירים (קרה לי פעם אחת), חוסר סינכרון בין וידאו לסאונד
4. חוסר תמיכה לוקאלית (ישראל) - במקרה של תקלה, יש לשלוח את המוצר אליהם - וזה על חשבונך.
מקרה שהיה לי - כשקיבלתי את המכשיר הייתה בעיה באחד הכרטיסים הפנימיים, והפרוססור היה בלופ אין-סופי ברגע שמדליקים אותו.
פניתי לאימוטיבה, ולאחר מספר התכתבויות במייל, הם החליטו לשלוח לי את הכרטיס הפנימי עם הוראות להחלפה (החלק והמשלוח היה על חשבונם). נכון, אני איש טכני והרגשתי בנוח להחליף את הכרטיס אבל לא לכל אחד זה מתאים.
5. בעיות נוספות תמצא בפורום
אני ממליץ לך, לפני שאתה מזמין, לעבור על הפורום שלהם במלואו (או לפחות ב-10 חודשים האחרונים) - ולראות אם זה מתאים לך.
אני מאמין שאם הייתי עובר על הפורום ביותר דקדקנות , אני חושב שהייתי מחכה עם ההזמנה שלי.
אבל אני לא מצטער שהזמנתי.
לפני שאני מפרט - חברת EMOTIVA היא חברה אמריקאית טובה+ שמשווקת את מוצריה ישירות לצרכן (ללא דילרים), ולאחרונה הם התחילו לשווק את מוצריהם גם מחוץ לארה"ב) , ה- UMC הוא הפרוססור הראשון שלהם לעולם הקולנוע-הבייתי, ורמתו מוצגת כ- Entry-Level , אמור לצאת בקרוב XMC שזהו היי-הנד שלהם עם יותר פיצ'רים . (דרך-אגב, כל המוצרים שלהם מובדלים ע"י X ו- U )
הם בנו את ה- UMC בצורה כזו ש- 99% מהפיצרים ו-באגים ניתנים להוספה/תיקון ע"י עדכון קושחה
בעד:
1. עלות כוללת + משלוח + מע"מ + מיסי נמל (מכס) - 4450 ש"ח. - לא תמצא פרוססור עם יכולות דומות במחיר כזה בארץ.
3. 5 כניסות HDMI
1. אני לא השתמשתי עדיין ב- RC (אני מעדיף כיוון ידני), אבל לפי הפורומים יש מלא באגים ואי-דיוקים באופציה הזו.
2. כמה אי-תאימויות עם מוצרים שונים - כמו סוגים של בלו-ריי , מזרימי-מדיה וכו (מומלץ לעבור על הפורום)
3. Video Pass-through - לא מבצע מעבר של ווידאו כאשר הפרוססור ב- StandBy . במצבים נדירים (קרה לי פעם אחת), חוסר סינכרון בין וידאו לסאונד
4. חוסר תמיכה לוקאלית (ישראל) - במקרה של תקלה, יש לשלוח את המוצר אליהם - וזה על חשבונך.
מקרה שהיה לי - כשקיבלתי את המכשיר הייתה בעיה באחד הכרטיסים הפנימיים, והפרוססור היה בלופ אין-סופי ברגע שמדליקים אותו.
פניתי לאימוטיבה, ולאחר מספר התכתבויות במייל, הם החליטו לשלוח לי את הכרטיס הפנימי עם הוראות להחלפה (החלק והמשלוח היה על חשבונם). נכון, אני איש טכני והרגשתי בנוח להחליף את הכרטיס אבל לא לכל אחד זה מתאים.
אני ממליץ לך, לפני שאתה מזמין, לעבור על הפורום שלהם במלואו (או לפחות ב-10 חודשים האחרונים) - ולראות אם זה מתאים לך.
אני מאמין שאם הייתי עובר על הפורום ביותר דקדקנות , אני חושב שהייתי מחכה עם ההזמנה שלי.
אבל אני לא מצטער שהזמנתי.
-
ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
Re: EMOTIVA UMC-1
המון תודה על הדיווח המפורט לעילא ולעילא!123liki כתב:היי אופיר,
בעד:
3. 5 כניסות HDMI
אבל אני לא מצטער שהזמנתי....
אני מאמין שאמתין מעט לדגם החדש, ובמידה ולא ייצא אשקול שוב.
תודה שוב!
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
EMOTIVA XMC-1
פרוססור הרפרנס של אמוטיבה עומד לצאת ברבעון הראשון של 2011. המחיר שלו יעמוד על כ 1000 דולר לא כולל משלוח ומכס. להלן רשימת התכונות שלו כפי שפורסמו באחד הפורומים:
As of Emofest yesterday, the XMC-1 will likely be released around first quarter of 2011. There are no legacy video inputs (7 HDMI 1.4a inputs, 1 HDMI out not 3 as previously assumed). There will be no phono input (they wanted to go with what the majority of clients want therefore did not want to jack up the price with unnecessary features) but they will offer an outboard phono jack around $70 or so (still in planning). All balanced 7.1 outs, 2 balanced subwoofer outs, upgraded DACs (1955 DACs if I remember right). I cant remember the rest but this seems to address some of the uncertainty. Oh yeah, they have also developed an app for ipad, ipod, iphone that turns the device into a remote. They had it available for us to play around with. Going to be pretty cool (and yes, they will develop one for Droid phones as well). Price will be $999....
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
Re: EMOTIVA XMC-1
מנסיון של חבר איתם הרבעון הראשון של 2011 כנראה יהיה הרבעון הראשון של 2012 ומאותו הרגע יתחיל מסע שידרוגי הקושחות עד שהמכשיר יהפוך לשמיש כמובטח.yanivol כתב:פרוססור הרפרנס של אמוטיבה עומד לצאת ברבעון הראשון של 2011. המחיר שלו יעמוד על כ 1000 דולר לא כולל משלוח ומכס. להלן רשימת התכונות שלו כפי שפורסמו באחד הפורומים:
As of Emofest yesterday, the XMC-1 will likely be released around first quarter of 2011. There are no legacy video inputs (7 HDMI 1.4a inputs, 1 HDMI out not 3 as previously assumed). There will be no phono input (they wanted to go with what the majority of clients want therefore did not want to jack up the price with unnecessary features) but they will offer an outboard phono jack around $70 or so (still in planning). All balanced 7.1 outs, 2 balanced subwoofer outs, upgraded DACs (1955 DACs if I remember right). I cant remember the rest but this seems to address some of the uncertainty. Oh yeah, they have also developed an app for ipad, ipod, iphone that turns the device into a remote. They had it available for us to play around with. Going to be pretty cool (and yes, they will develop one for Droid phones as well). Price will be $999.......
ניראה מבטיח..yanivol כתב:פרוססור הרפרנס של אמוטיבה עומד לצאת ברבעון הראשון של 2011. המחיר שלו יעמוד על כ 1000 דולר לא כולל משלוח ומכס. להלן רשימת התכונות שלו כפי שפורסמו באחד הפורומים:
As of Emofest yesterday, the XMC-1 will likely be released around first quarter of 2011. There are no legacy video inputs (7 HDMI 1.4a inputs, 1 HDMI out not 3 as previously assumed). There will be no phono input (they wanted to go with what the majority of clients want therefore did not want to jack up the price with unnecessary features) but they will offer an outboard phono jack around $70 or so (still in planning). All balanced 7.1 outs, 2 balanced subwoofer outs, upgraded DACs (1955 DACs if I remember right). I cant remember the rest but this seems to address some of the uncertainty. Oh yeah, they have also developed an app for ipad, ipod, iphone that turns the device into a remote. They had it available for us to play around with. Going to be pretty cool (and yes, they will develop one for Droid phones as well). Price will be $999.......
בהחלט יש להם לוק סקסי ויוקרתי...
מענ יין אך הם נשמעים ואם אפשר להשוותם לחברות הפרוססורים הוותיקים כמו SUNFIRE או LEXICON.
על THETA אני לא מדבר בכלל...או ANTHEM..
סה"כ עלות מול תועלת ניראת לי בהחלט ריווחית ואטרקטיבית..
למה? בגלל שאלו חברות "מוכרות" יותר? מחיר זה כבר מזמן לא מדד לתמורה.itay123 כתב:על THETA אני לא מדבר בכלל...או ANTHEM.....
THETA ו-ANTHEM זה רפרנס בפני עצמו...קשה מאוד להשתוות או להתעלות על האיכות הפנומנאלית שיש להם...מניסיון (עם THETA לפחות ו-ANTHEM מרחוקHazooM כתב:למה? בגלל שאלו חברות "מוכרות" יותר? מחיר זה כבר מזמן לא מדד לתמורה.itay123 כתב:על THETA אני לא מדבר בכלל...או ANTHEM........
בשוק כזה "עמוס" מותגים זו חתיכת הכללה. זה כמו לומר שיצרן רמקולים X הוא הרפרנס לכל האחרים...itay123 כתב:THETA ו-ANTHEM זה רפרנס בפני עצמו...קשה מאוד להשתוות או להתעלות על האיכות הפנומנאלית שיש להם...מניסיון (עם THETA לפחות ו-ANTHEM מרחוקHazooM כתב:למה? בגלל שאלו חברות "מוכרות" יותר? מחיר זה כבר מזמן לא מדד לתמורה.itay123 כתב:על THETA אני לא מדבר בכלל...או ANTHEM........![]()
)
...
אני לא חושב שזו הכללה זו פשוט עובדה...(לטעמי כמובן)...HazooM כתב:בשוק כזה "עמוס" מותגים זו חתיכת הכללה. זה כמו לומר שיצרן רמקולים X הוא הרפרנס לכל האחרים...itay123 כתב:THETA ו-ANTHEM זה רפרנס בפני עצמו...קשה מאוד להשתוות או להתעלות על האיכות הפנומנאלית שיש להם...מניסיון (עם THETA לפחות ו-ANTHEM מרחוקHazooM כתב:למה? בגלל שאלו חברות "מוכרות" יותר? מחיר זה כבר מזמן לא מדד לתמורה.itay123 כתב:על THETA אני לא מדבר בכלל...או ANTHEM........![]()
)
......
מותגים לא חסרים, ישנם שנשמעים מצויין, וישנם שנשמעים שונה ומיוחד...
אמנם הכל פסיכולוגי ותעוות עיניים יכולה גם להשפיע על תעוות האוזניים...ולהפך
מניסיון עם THETA (בזמנו) כאשר היה לי את הקזנובה מאוד התרשמתי מהייחודיות בסאונד שלהם..וכאשר שמעתי את הקזבלנקה הבנתי שהחברה הזו יוצאת דופן...
בכל מוצריה גם בטרנספורט של THETA DAVID שהיה ברשותי וגם ב-DAC שלהם.
עם ANTHEM פחות היה לי ניסיון אבל יצא לי להאזין לפרוססור הכי אחרון שלהם (MSRP 8000$)..
בשידוח עם הגברת ADA (כשלי)...ורמקולים משןבחים...והתוצאה בהחלט הייתה מדהימה בסטיראו כמו בקולנוע ולהפך...
זה לא יכול להיות "עובדה" אם זה "לטעמך"itay123 כתב: אני לא חושב שזו הכללה זו פשוט עובדה...(לטעמי כמובן)......
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין לי מושג לגבי Sunfire או כיצד נשמעים המעבדים של Anthem, אבל הפרוססורים האחרונים של Anthem משתמשים במעבד ווידאו Sigma Design VXP. קשה לטעון שזה משהו ייחודי המצדיק הענקת תואר רפרנס.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לא נכנסתי לדקויות של שמות המעבדים וכד'..Catskinner כתב:אין לי מושג לגבי Sunfire או כיצד נשמעים המעבדים של Anthem, אבל הפרוססורים האחרונים של Anthem משתמשים במעבד ווידאו Sigma Design VXP. קשה לטעון שזה משהו ייחודי המצדיק הענקת תואר רפרנס....
אלא יותר לתוצאה..
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
itay123 מצד אחד אתה כותב
ובשרשור התחדשתי של 9000es כתבת
בהחלט יש להם לוק סקסי ויוקרתי...
מענ יין אך הם נשמעים ואם אפשר להשוותם לחברות הפרוססורים הוותיקים כמו SUNFIRE או LEXICON.
על THETA אני לא מדבר בכלל...או ANTHEM..
סה"כ עלות מול תועלת ניראת לי בהחלט ריווחית ואטרקטיבית....
ובשרשור התחדשתי של 9000es כתבת
ז''א שאת ה81 {רסיבר בן שנתיים} לא רק שאתה משווה אתה אפילו משבח ביחס לרשימה המכובדת אז למה אתה חושב ואיך אתה מסיק מראש שהאימוטיבה פרוססור יעודי חדש של החברה לא יעשה עבודה טובה?אין לי ספק ואני עם היד הלב שה-81 הוא MAGNIFICENT BEAST והוא הרסיבר היחיד שנתן לי תחושה קולנועית אמיתית, (לאחר שהייתי עם פרוססורים של THETA, SUNFIRE, LEXICON, CLASSE...
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
איך המשפט הזה
לפי כך אני מסיק שה 83 הוא בכלל סופר אולטרא רפרנס
מתיישב עם המשפט הזהTHETA ו-ANTHEM זה רפרנס בפני עצמו...קשה מאוד להשתוות או להתעלות על האיכות הפנומנאלית שיש להם...
???אין לי ספק ואני עם היד הלב שה-81 הוא MAGNIFICENT BEAST והוא הרסיבר היחיד שנתן לי תחושה קולנועית אמיתית, (לאחר שהייתי עם פרוססורים של THETA, SUNFIRE, LEXICON, CLASSE...
לפי כך אני מסיק שה 83 הוא בכלל סופר אולטרא רפרנס
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
אמת לאחר כיול ה-81, נהניתי מהתוצאה הקולנועית יותר מהפרוססורים היוקרתיים שמניתי...bossgt6 כתב:איך המשפט הזהמתיישב עם המשפט הזהTHETA ו-ANTHEM זה רפרנס בפני עצמו...קשה מאוד להשתוות או להתעלות על האיכות הפנומנאלית שיש להם...
???אין לי ספק ואני עם היד הלב שה-81 הוא MAGNIFICENT BEAST והוא הרסיבר היחיד שנתן לי תחושה קולנועית אמיתית, (לאחר שהייתי עם פרוססורים של THETA, SUNFIRE, LEXICON, CLASSE...
לפי כך אני מסיק שה 83 הוא בכלל סופר אולטרא רפרנס...
יש לי את הפרוססור כבר שבועיים.
ההבדל המהותי בין הדגם החדש שיחליף אותו הוא התמיכה ב 3D עם יציאות hdmi 1.4 ועוד הרבה כפתורים בחזית.
הזמנתי אותו עם מגבר שלהם 5 ערוצים והם מחוברים ל TVIX 6500 ול PS3 עם קליפש מקדימה.
אני מאד מרוצה.
הגרסה האחרונה יציבה מאד ולא חוויתי את הבעיות שקראתי עליהם לפני הרכישה.
בקניה של הפרוססור מקבלים שובר הנחה של 40% לדור הבא של הפרוססורים.
השירות היחס ומהירות התגובה והשילוח שאני קיבלתי היו מצוינים.
שמעתי גם LX70 אצלי בבית עם אותם רמקולים ואני חושב שהסט הנוכחי הרבה יותר טוב.
ההבדל המהותי בין הדגם החדש שיחליף אותו הוא התמיכה ב 3D עם יציאות hdmi 1.4 ועוד הרבה כפתורים בחזית.
הזמנתי אותו עם מגבר שלהם 5 ערוצים והם מחוברים ל TVIX 6500 ול PS3 עם קליפש מקדימה.
אני מאד מרוצה.
הגרסה האחרונה יציבה מאד ולא חוויתי את הבעיות שקראתי עליהם לפני הרכישה.
בקניה של הפרוססור מקבלים שובר הנחה של 40% לדור הבא של הפרוססורים.
השירות היחס ומהירות התגובה והשילוח שאני קיבלתי היו מצוינים.
שמעתי גם LX70 אצלי בבית עם אותם רמקולים ואני חושב שהסט הנוכחי הרבה יותר טוב.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
המגבר שרכשת מהם זה ה XPA-5 או ה UPA-5?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.