"שירות" לקוחות
מתחת למקום עבודה שלי(הרצליה פיתוח) פתחו אולם תצוגה יפה של סמסונג וכשסוף סוף יצאתי מהעבודה לפני 8 החלטתי לקפוץ ולראות קצת דגמים של מסכים. בכניסה לחנות התברר שהכניסה היא דרך חנות א.ל.מ שצמודה לאולם תצוגה אז נכנסתי.
בכניסה ניגש אלי אדם מבוגר (50+/-) והציע לי עזרה. אמרתי לו שאני מחפש מסך בגדול 46 בקציב 8 בערך. התקציב הוא יותר גדול אבל אני מעדיף להגיד את המחיר הזה כי ככה ה"הנחות" יותר טובות.
אמרתי לו שאני מכוון לסמסונג אז הלכנו לתצוגה. מפה לשם שאלתי כמה שאלות על מסכים שראיתי, בניהם C530 ומסך פלזמה , שקר כל שהוא, מכוון שלא אהבתי את ההשתקפות של המסך אמרתי שהוא כנראה יורד מהפרק (נכון שהסלון שלי כרגע לא מואר אבל אני גר בשכירות ואי אפשר לדעת מה יהיה בסלון הבא) ופה כנראה פגעתי למוכר ברגשות.
מכאן כמעט ולא היה יחס רק להצביע לכיוון מסך נוסף. זה המשיך ב "למסך הזה יש השתקפות, בזה לא רואים טוב, מה אתה מחפש?" הייתי קצת בשוק מהטון דיבור שלו אז לא ידעתי כל כך מה לענות לו. ואז הוא הסתובב ואמר "כשתרצה לקנות, תגיד לי", זה השלב שכמובן לקחת את הרגליים והלכתי.
אז נכון שלא באתי לשים את הכסף על השלוחן ולקחת מסך הבייתה. אבל... אם השירות היה שירות והמחיר היה מתברר כטוב יכול להיות שמשיקולי נוחות כן הייתי רוכש את המסך משם.
בכניסה ניגש אלי אדם מבוגר (50+/-) והציע לי עזרה. אמרתי לו שאני מחפש מסך בגדול 46 בקציב 8 בערך. התקציב הוא יותר גדול אבל אני מעדיף להגיד את המחיר הזה כי ככה ה"הנחות" יותר טובות.
אמרתי לו שאני מכוון לסמסונג אז הלכנו לתצוגה. מפה לשם שאלתי כמה שאלות על מסכים שראיתי, בניהם C530 ומסך פלזמה , שקר כל שהוא, מכוון שלא אהבתי את ההשתקפות של המסך אמרתי שהוא כנראה יורד מהפרק (נכון שהסלון שלי כרגע לא מואר אבל אני גר בשכירות ואי אפשר לדעת מה יהיה בסלון הבא) ופה כנראה פגעתי למוכר ברגשות.
מכאן כמעט ולא היה יחס רק להצביע לכיוון מסך נוסף. זה המשיך ב "למסך הזה יש השתקפות, בזה לא רואים טוב, מה אתה מחפש?" הייתי קצת בשוק מהטון דיבור שלו אז לא ידעתי כל כך מה לענות לו. ואז הוא הסתובב ואמר "כשתרצה לקנות, תגיד לי", זה השלב שכמובן לקחת את הרגליים והלכתי.
אז נכון שלא באתי לשים את הכסף על השלוחן ולקחת מסך הבייתה. אבל... אם השירות היה שירות והמחיר היה מתברר כטוב יכול להיות שמשיקולי נוחות כן הייתי רוכש את המסך משם.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
וזאת הבעיה... הרבה מהלקוחות לא מבינים ואנשי מכירות מתלבשים על זה, אחר כך אתה מוצא את עצמיך עם מסך שלא מתאים לשאר רכיבי המערכת שלך...haimbl כתב:לדעתי איש מכירות, אבל זה לא מצדיק את היחס.
אם הוא רוצה למכור לי את המסך שיפנה אותי לאיש טכני מתאים. אני לא אכנס לחנות ושאל אותו אם הוא איש טכני......
אמרת כניסה דרך חנות א.ל.מ משמע האולם תצוגה הוא חלק מהחנות שלהם?haimbl כתב:מתחת למקום עבודה שלי(הרצליה פיתוח) פתחו אולם תצוגה יפה של סמסונג וכשסוף סוף יצאתי מהעבודה לפני 8 החלטתי לקפוץ ולראות קצת דגמים של מסכים. בכניסה לחנות התברר שהכניסה היא דרך חנות א.ל.מ שצמודה לאולם תצוגה אז נכנסתי.
אז נכון שלא באתי לשים את הכסף על השלוחן ולקחת מסך הבייתה. אבל... אם השירות היה שירות והמחיר היה מתברר כטוב יכול להיות שמשיקולי נוחות כן הייתי רוכש את המסך משם....
אני שואל בגלל שעברתי לפני מספר שבועות "תקרית" די דומה למה שאתה מתאר פה.
נכנסתי לחנות של א.ל.מ ב "אטרף" של לקנות מסך ועכשיו!.
לאחר שנכנסתי לחנות חיכיתי 10 דקות למישהו שיתפנה אלי. אחרי שהוא עשה לי טובה והתעניין לבסוף מה רצוני, הסברתי לו שבאתי לקנות מסך במיידי, ואם הוא לא "יתעקש" איתי יותר מדי וידע להתפשר קצת אני קונה אצלו
מסך והוא עושה עמלה יפה לסופ"ש.
בניגוד למה שחשבתי או תכננתי, הוא ממש לא נראה כמשהו שרוצה למכור לי משהו כלל. נכנס איתי לוויכוחים
על דגמים בלי שום מושג, זרק לי מחירים שגבוהים עשרות אחוזים מכל חנות אחרת, והשיא היה שתוך כדי
שיחתי איתו, הוא התפנה לעזור למישהו שחיפשה קומקום חשמלי ב-50 שקל לבת שלה(!!).
באותו רגע לקחתי את הרגליים ועפתי משם.
אחרי שבוע קניתי את המסך שרציתי במחסני חשמל ב-1000 שקל פחות.
הבנתי עם עצמי שכל השנים האלה שהייתי נכנס קודם כל לא.ל.מ. בידיעה שהם חנות רצינית עם מחירים נוחים,
חלפו מהעולם ברגע שצצו כל החנויות הזולות של היבוא המקביל.
לידיעת כולם, זווית קצת שונה להסתכל על הדברים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
shultze, לפני האושר הגדול על המחיר (ואני מקווה שתהנה ממה שרכשת !) מה בנוגע לאחריות ? של מי ? מה כוללת ?
האנשים כאן מכירים, הכעס של הבחור הוא על יחס של מוכרן שלא מכיר מספיק ומצפה שיכנסו לקנות וזהו, מעבר לזה - המוכרן גם ניסה לכוון למשהו ספציפי, רובם לא מוכנים לאנשים שמגיעים מהפורום, כי אלו האנשים שקוראים וחופרים על דברים כדי לדעת מה הכי טוב עבורם, ולא לתת למישהו אחר לכוון אותם סתם כך.
האנשים כאן מכירים, הכעס של הבחור הוא על יחס של מוכרן שלא מכיר מספיק ומצפה שיכנסו לקנות וזהו, מעבר לזה - המוכרן גם ניסה לכוון למשהו ספציפי, רובם לא מוכנים לאנשים שמגיעים מהפורום, כי אלו האנשים שקוראים וחופרים על דברים כדי לדעת מה הכי טוב עבורם, ולא לתת למישהו אחר לכוון אותם סתם כך.
Vocare Ad Regnum
TANDBERG,TANDBERG כתב:shultze, לפני האושר הגדול על המחיר (ואני מקווה שתהנה ממה שרכשת !) מה בנוגע לאחריות ? של מי ? מה כוללת ?
האנשים כאן מכירים, הכעס של הבחור הוא על יחס של מוכרן שלא מכיר מספיק ומצפה שיכנסו לקנות וזהו, מעבר לזה - המוכרן גם ניסה לכוון למשהו ספציפי, רובם לא מוכנים לאנשים שמגיעים מהפורום, כי אלו האנשים שקוראים וחופרים על דברים כדי לדעת מה הכי טוב עבורם, ולא לתת למישהו אחר לכוון אותם סתם כך....
בתור אחד מהפורום השאלה מיותרת...
כמובן שקניתי עם אחריות מלאה של היבואן (ניופאן) ל-7 שנים, וללא שום קיצורי דרך.
יחס כזה מוציא את החשק
זה דבר שלא מצפים לו מאיש מכירות כי הוא אמור דווקא לתת את היחס הכי טוב שהוא יכול, הרי רובם עובדים על אחוזים ויש להם אינטרס וצריך להיות להם מרץ למכור, להיות קשוב ללקוח, לדעת להבין מה הוא רוצה.
לפני שבוע קניתי מזגן בסניף של טרקלין חשמל והייתי מאוד מרוצה מהשירות, המוכר היה בקיא בפרטים וידע להסביר לי על המזגן במילים שלי כדי שאבין, הוא היה סבלני ולבבי והשירות שקיבלתי היה מאוד מקצועי ואדיב!
לפני שבוע קניתי מזגן בסניף של טרקלין חשמל והייתי מאוד מרוצה מהשירות, המוכר היה בקיא בפרטים וידע להסביר לי על המזגן במילים שלי כדי שאבין, הוא היה סבלני ולבבי והשירות שקיבלתי היה מאוד מקצועי ואדיב!
haimbl, אני קניתי גם כן בא.ל..מ לפני שנה טלוויזיה, ובסה"כ הם היו נחמדים והקניה עברה חלק. אבל אני ידעתי שזה ממש רולטה ושאפשר לקבל יחס כזה.
אמא שלי, לעומתי, הלכה שבוע שעבר במטרה לקנות 2 מסכים חדשים לבית, וכמו shultze הייתה רצינית מאוד, כל מה שהיה צריך זה קצת להסגר על הדגמים אבל הכיוון היה ברור והכוונה של לקנות את שניהם הייתה ברורה ב100 אחוז. היא יצאה אחרי כמה דקות וסיפרה לי שהמוכר ממש צעק עליה והיא לא מתקרבת לחנות יותר. באותו היום בערב הלכנו אני ואבא שלי לטרקלין חשמל וסגרנו שם (שתבין כמה באמת היינו רציניים), סה"כ 8300 ש"ח, שהיו בכיף יכולים להכנס לכיס של א.ל.מ אם הם היו מתייחסים יפה. בטרקלין, אגב, גילו יותר סבלנות ללקוח שמוציא כמה אלפים ברגע...
אני חושב שהבעיה ברשתות הללו היא שמכירת טלוויזיה נהיתה כל כך פופולרית, עד כדי כך שהסבלנות של המוכרים שם ללקוח מזדמן היא פשוט אפס ומבחינתם אם אתה לא קונה במקום אז חבל על הזמן שלהם.
אמא שלי, לעומתי, הלכה שבוע שעבר במטרה לקנות 2 מסכים חדשים לבית, וכמו shultze הייתה רצינית מאוד, כל מה שהיה צריך זה קצת להסגר על הדגמים אבל הכיוון היה ברור והכוונה של לקנות את שניהם הייתה ברורה ב100 אחוז. היא יצאה אחרי כמה דקות וסיפרה לי שהמוכר ממש צעק עליה והיא לא מתקרבת לחנות יותר. באותו היום בערב הלכנו אני ואבא שלי לטרקלין חשמל וסגרנו שם (שתבין כמה באמת היינו רציניים), סה"כ 8300 ש"ח, שהיו בכיף יכולים להכנס לכיס של א.ל.מ אם הם היו מתייחסים יפה. בטרקלין, אגב, גילו יותר סבלנות ללקוח שמוציא כמה אלפים ברגע...
אני חושב שהבעיה ברשתות הללו היא שמכירת טלוויזיה נהיתה כל כך פופולרית, עד כדי כך שהסבלנות של המוכרים שם ללקוח מזדמן היא פשוט אפס ומבחינתם אם אתה לא קונה במקום אז חבל על הזמן שלהם.