Samsung C630 Vs. Sony EX402
טוב, אני מניח שאני הולך על אחת מהשתיים (אלא אם כן מישהו ממליץ אחרת).
למרות ההבדל הצפוי במחיר אני נוטה לסמסונג...
מדובר ב 40'' למרחק 3 מטר. מבחינת תכנים, כרגע הרוב יהיה SD, וחשוב לי ששידורי כדורגל יראו טוב ובגלל זה אני גם נוטה לסמסונג כי הסוני היא 50Hz.
מן הסתם עם הזמן אתחיל לצרוך תכני HD יותר.
לסמסונג אין כניסת SCART, השאלה אם זה שיקול בכלל?
והכי חשוב, איפה אני יכול לראות את הסמסונג בתצוגה באיזור חיפה??? שקם אלקטריק אין, מחסני חשמל לא מחזיקים סדרה 6, טרקלין חשמל מחזיקים רק 46''...
תודה!!
מדובר ב 40'' למרחק 3 מטר. מבחינת תכנים, כרגע הרוב יהיה SD, וחשוב לי ששידורי כדורגל יראו טוב ובגלל זה אני גם נוטה לסמסונג כי הסוני היא 50Hz.
והכי חשוב, איפה אני יכול לראות את הסמסונג בתצוגה באיזור חיפה??? שקם אלקטריק אין, מחסני חשמל לא מחזיקים סדרה 6, טרקלין חשמל מחזיקים רק 46''...
תודה!!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
mogliDmogliD כתב:טוב, אני מניח שאני הולך על אחת מהשתיים (אלא אם כן מישהו ממליץ אחרת).
תודה!!...
תקן אותי ....... אבל ממה שאני יודע סמסונג יש להם את דגם ה c-650 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
גם באניגמה אין אותה בתצוגה...
אם אני מבין נכון ההבדל בינה לבין ה650 זה Internet@TV. מגניב ככל שיהיה לא בטוח שזה מצדיק תוספת 1000 שקל
או שאולי כן???
mogliD
לשידורי SD עדיפה פלזמה.
לגבי הדגמים שביקשת עליהם חוות דעת. סדרה 6 של סמסונג היא סדרה די גבוהה ולא מקבילה לסדרה EX4 של סוני, למרות שגם הסוני מסך טוב לפי מה שראיתי באחת החנויות ובנוסף לסוני יש את היתרונות של התמיכה בשידורים הדיגיטאליים וכל סוגי החיבורים.
לשידורי SD עדיפה פלזמה.
לגבי הדגמים שביקשת עליהם חוות דעת. סדרה 6 של סמסונג היא סדרה די גבוהה ולא מקבילה לסדרה EX4 של סוני, למרות שגם הסוני מסך טוב לפי מה שראיתי באחת החנויות ובנוסף לסוני יש את היתרונות של התמיכה בשידורים הדיגיטאליים וכל סוגי החיבורים.
הבנתי שפלזמה עדיפה ל SD, מאחר ויש לי CRT כרגע אני רואה רק SD אבל מאמין שLCD יתן פוש לעבור לממיר HD בעתיד הקרוב, וכמובן צריכת תכני HD דרך מחשב נייד בטווח המיידי (ואולי סטירמר או HTPC בעתיד).asaf23 כתב:mogliD
לשידורי SD עדיפה פלזמה.
לגבי הדגמים שביקשת עליהם חוות דעת. סדרה 6 של סמסונג היא סדרה די גבוהה ולא מקבילה לסדרה EX4 של סוני, למרות שגם הסוני מסך טוב לפי מה שראיתי באחת החנויות ובנוסף לסוני יש את היתרונות של התמיכה בשידורים הדיגיטאליים וכל סוגי החיבורים....
מאוד מפריע לי שעדיין אין את הסמסונג בתצוגה כמעט באף חנות באיזור חיפה...
איזה הבדל, אם בכלל, אמור להיות אם אני רואה את המסך בגודל 46'' בתצוגה במקום ה 40'' שאני רוצה?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
mogliDmogliD כתב:הבנתי שפלזמה עדיפה ל SD, מאחר ויש לי CRT כרגע אני רואה רק SD אבל מאמין שLCD יתן פוש לעבור לממיר HD בעתיד הקרוב, וכמובן צריכת תכני HD דרך מחשב נייד בטווח המיידי (ואולי סטירמר או HTPC בעתיד).asaf23 כתב:mogliD
לשידורי SD עדיפה פלזמה.
לגבי הדגמים שביקשת עליהם חוות דעת. סדרה 6 של סמסונג היא סדרה די גבוהה ולא מקבילה לסדרה EX4 של סוני, למרות שגם הסוני מסך טוב לפי מה שראיתי באחת החנויות ובנוסף לסוני יש את היתרונות של התמיכה בשידורים הדיגיטאליים וכל סוגי החיבורים....
איזה הבדל, אם בכלל, אמור להיות אם אני רואה את המסך בגודל 46'' בתצוגה במקום ה 40'' שאני רוצה?...
פלזמה עדיפה בכל מצב ..............
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
9000es
מזל טוב על השינוי בסטאטוס ל " חבר מכור קשה "
מזל טוב על השינוי בסטאטוס ל " חבר מכור קשה "
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
כמעט נכון, יש עוד הבדל אחד שיכול להיות משמעותי.mogliD כתב:יש להם גם C630.
גם באניגמה אין אותה בתצוגה...
אם אני מבין נכון ההבדל בינה לבין ה650 זה Internet@TV. מגניב ככל שיהיה לא בטוח שזה מצדיק תוספת 1000 שקל
או שאולי כן???
...
ל C650 יש Ultra Clear Panel שאמור לשפר את הקונטרסט ביחס ל C630.
כמה זה עושה הבדל בפועל והאם זה שווה את האלפייה זה רק אתה תחליט.
בכל מקרה, ממחירים בזאפ ההפרש היום ב C630 ל C650 ב 40" הוא אפילו פחות מ 1000 ש"ח, שווה לשקול C650.
- אביב_אוחיון
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לגבי הסמסונג בתצוגה, אתה יכול לבדוק בסניפים אחרים של טרקלין חשמל באיזור חיפה, יש רשימה מלאה בעמוד הפייסבוק שלהם.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4 ... =fbx_album
לגבי הסמסונג בתצוגה, אתה יכול לבדוק בסניפים אחרים של טרקלין חשמל באיזור חיפה, יש רשימה מלאה בעמוד הפייסבוק שלהם.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4 ... =fbx_album