סירטי HD
שלום לכולם, סוף סוף קניתי פלאזמה ומערכת (רציתי מקרן אבל מקרן+אישה=פלאזמה.....) הפלאזמה תומכת HD ואכן כאשר אני מחבר את המחשב ומקריך את מבחר הקטעים שהצלחתי למצא באינטרנט התמונה נפלאה.
השאלה שלי היא איפה ואיך אני יכל למצא תכנים מלאים בHD או שנגזר עלי לחכות עד שיתכילו למכור (והרבה זמן אחרי זה לשדר) בארץ....
תודה מראש,
מאיר
השאלה שלי היא איפה ואיך אני יכל למצא תכנים מלאים בHD או שנגזר עלי לחכות עד שיתכילו למכור (והרבה זמן אחרי זה לשדר) בארץ....
תודה מראש,
מאיר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אז ככה.tgmbi כתב:שלום לכולם, סוף סוף קניתי פלאזמה ומערכת (רציתי מקרן אבל מקרן+אישה=פלאזמה.....) הפלאזמה תומכת HD ואכן כאשר אני מחבר את המחשב ומקריך את מבחר הקטעים שהצלחתי למצא באינטרנט התמונה נפלאה.
תודה מראש,
מאיר...
כנס לפה:
http://www.newsleecher.com/ תוריד את התוכנה ותתקין(היא לא חינמית).
לאחר מכן כנס לפה:
http://www.newshosting.com/ תבחר את החבילה שמתאימה לך ותרשם בהתאם. את הנתונים שתקבל, תזין בתוכנה שהורדת בקישור הראשון.
לאחר מכן כנס לפה:
http://www.digital-digest.com/dvd/downl ... 2_284.html
(תוכנה חינמית שמאחדת את קבצי ה- TS ,במידת הצורך.)
סע לשלום המפתחות בפנים.(כמובן שאתה צריך מקום לאחסן את הסרטים. סרט ממוצע תופס כ- 10-12GB .)
יואב
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
לדעתי יש לצרף את הודעתו של יואב לוי ללינקים חשובים או משהו כזה...
כל מי שמחפש חומר על USENET מוצא את הכתבה, אבל זה לא הכי עוזר למי
שאינו מתמצא בתחום(כמוני), לכן כדאי שהלינקים האלו יהיו זמינים לכל מי שמתחיל.
כל מי שמחפש חומר על USENET מוצא את הכתבה, אבל זה לא הכי עוזר למי
שאינו מתמצא בתחום(כמוני), לכן כדאי שהלינקים האלו יהיו זמינים לכל מי שמתחיל.
Re: למה אתם תמיד ממליצים רק..
כן אבל מקורות אחרים כמו emule ו-bittornet הרבה יותר איטיים וזה סרטים שלוקחים בסביבות ה-12GB (אבל למי שיש זמן... זה לפחות חינם)noam כתב:על ה usenet?
הרי אפשר להוריד גם בדרכים אחרות קבצים....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
noam,
לא ממש. כל הטורנטים וכו' לא ממש עובדים כשמדובר בתוכן HDTV. סרט אחד יכול לקחת שבועות (אם בכלל תמצא את זה).
לא ממש. כל הטורנטים וכו' לא ממש עובדים כשמדובר בתוכן HDTV. סרט אחד יכול לקחת שבועות (אם בכלל תמצא את זה).
שאלות הדיוט
האם השימוש ב-HDTV2MPEG2 משמר את האיכות?
מ-100 קבצי TS קיבלתי 11 קבצי MPG (כל אחד של 1G) האם יש פרמטר שקובע מה גודל קובץ הפלט? האם זה משנה?
ומה עושים עם הפלט הרי לא ניתן לצרוב אותו ל-DVD ולנגן בנגן רגיל שלא מכיר משהו מעבר לרזולוצית DVD סטנדרטית? זה משאיר רק HTPC כי אפילו היה נגן שקוא DVD להחליף מדיה 3 פעמים או יותר במהלך הקרנת סרט זה לא מעצים את חווית הצפיה.
תודה למשיבים.
מ-100 קבצי TS קיבלתי 11 קבצי MPG (כל אחד של 1G) האם יש פרמטר שקובע מה גודל קובץ הפלט? האם זה משנה?
ומה עושים עם הפלט הרי לא ניתן לצרוב אותו ל-DVD ולנגן בנגן רגיל שלא מכיר משהו מעבר לרזולוצית DVD סטנדרטית? זה משאיר רק HTPC כי אפילו היה נגן שקוא DVD להחליף מדיה 3 פעמים או יותר במהלך הקרנת סרט זה לא מעצים את חווית הצפיה.
תודה למשיבים.
- oferlaor
- מנהל

כן,
המידע עצמו נשמר בדיוק כמו שהיה, התוכנה לא נוגעת בתוכן אלא רק באריזה.
המידע עצמו נשמר בדיוק כמו שהיה, התוכנה לא נוגעת בתוכן אלא רק באריזה.
Re: שאלות הדיוט
אז ככהtzotz כתב:האם השימוש ב-HDTV2MPEG2 משמר את האיכות?
תודה למשיבים....
1.האיכות לא משתנה.
2.ניתן להגדיר בתוכנה בדיוק לאיזה גודל של קבצים אתה מעונין לפרק את קובץ ה- TS המקורי.
אני למשל פרקתי קובץ של כ- 10GB לכמה קבצים של 4.3GB וצרבתי על מדיות DVD בודדות.
3.על מנת לקרוא את המדיות הללו ממכשיר DVD המכשיר חייב לתמוך בקבצי TS. מרבית מכשירי ה-DVD בשוק , כולל היקרים שבניהם, לא מסוגלים לקרוא את הקבצים הללו.
יש כמה מכשירים, לא ממש יקרים, שמסוגלים כגון JVC100u והזנזוניק 500 אבל מכשירים אלו קצת בעיתיים עבור כותרי DVD רגילים.
4.מסקנה ,לקנות מכשיר אחד שקורא TS ומכשיר רגיל , כגון האופו, שעושה אפסקיילינג ל-HD עבור כותרי DVD רגילים.
יואב
- oferlaor
- מנהל

תלוי במחיר שאתה משלם. זה יכול להיות שבועיים וזה יכול להיות חודשיים.
יש פה משהו שלא מובן לי.
האם אני חייב לעבוד עם הספקים האלו?
אם יש לי חשבון באינטרנט זהב יש לי גישה לUSENETS מה ההבדל לספקים אלו?
לא הבנתי את משמעות הנפחים. מה זה כמות ההורדות של קבצים? למה אני צריך אחסנה אם אני מוריד למחשב?
האם אני חייב לעבוד עם הספקים האלו?
אם יש לי חשבון באינטרנט זהב יש לי גישה לUSENETS מה ההבדל לספקים אלו?
לא הבנתי את משמעות הנפחים. מה זה כמות ההורדות של קבצים? למה אני צריך אחסנה אם אני מוריד למחשב?