שאלות על סוני NX700
ראיתי את הטלביזיה הזאת בתצוגה בבסט ביי, ומאוד אהבתי את התנועה החלקה והצבעים הטבעיים והלא רוויים יתר על המידה. אהבתי גם את כמות הכניסות הגדולה שלה, והחיבור הישיר לאינטרנט נראה לי גימיק נחמד. וגם המותג של סוני חזק.
מאחר ואני רוכש טלביזיה אחת לעשור בערך אין לי כוונה להתקמצן אבל מקצת קריאה ברשת צצו כמה שאלות -
1 - אני מבין שכמו כל צגי הLED של סוני מדובר על EDGE LED שאינו משפר את איכות התמונה אלא רק מאפשר לייצר מסכים דקים יותר. שווה להשקיע את תוספת המחיר עבור EDGE LED
2 - האם יש LCD שאינו LED עם איכות תמונה מקבילה?
3 - האם יש מכשירים של יצרנים אחרים בעלי איכות תמונה מקבילה ותכונות דומות באותו סדר גודל של מחיר?
בתודה מראש לעונים
שי
מאחר ואני רוכש טלביזיה אחת לעשור בערך אין לי כוונה להתקמצן אבל מקצת קריאה ברשת צצו כמה שאלות -
1 - אני מבין שכמו כל צגי הLED של סוני מדובר על EDGE LED שאינו משפר את איכות התמונה אלא רק מאפשר לייצר מסכים דקים יותר. שווה להשקיע את תוספת המחיר עבור EDGE LED
2 - האם יש LCD שאינו LED עם איכות תמונה מקבילה?
3 - האם יש מכשירים של יצרנים אחרים בעלי איכות תמונה מקבילה ותכונות דומות באותו סדר גודל של מחיר?
בתודה מראש לעונים
שי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
shay_1shay_1 כתב:בתקציב של עד 10K ש"ח למסך 40 אינטש - יש עדיפות לLCD? ואם כן לאיזה?...
גם בהרבה פחות מ 10k ניתן לרכוש מסך LCD סופר איכותי . כגון סמסונג דגם C-650 גודל 40 .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
itai8itai8 כתב:שי שלום,
לאחר כשמונה חודשים של כניסות לפורום הנ"ל בתוספת של ביקורים בחנויות קניתי 40NX700 ואני מאוד מרוצה.
ניתן להשיג את המסך ב 9,000 ש"ח....
ב 9k ניתן לרכוש מסך סופר איכותי וגם גדול יותר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"