שאלות לאחר רכישה של ה TViX 6600
בשעה טובה עוד לקוח מרוצה של 6600 TVIX
כמה שאלות
1 העברתי מהסטרימר הקודם TVIX4500 את הסרטים אבל אני לא מצליח למצוא את התרגום בSUB האם המכשיר אינו תומך בתרגום SUB
2 מדוע המכשיר אינו שומר לי את תצוגת הסרטים (הגדרתי שיציג כאיקון עם תמונה) לאחר הכיבוי
ומחזיר אותי לתצוגת רשימה
מודה ומתוודא שלא עיינתי עדיין בספר של המכשיר ,היגדרתי את המכשיר לפי אינטואיציה בדומה ל4500
כמה שאלות
1 העברתי מהסטרימר הקודם TVIX4500 את הסרטים אבל אני לא מצליח למצוא את התרגום בSUB האם המכשיר אינו תומך בתרגום SUB
2 מדוע המכשיר אינו שומר לי את תצוגת הסרטים (הגדרתי שיציג כאיקון עם תמונה) לאחר הכיבוי
ומחזיר אותי לתצוגת רשימה
מודה ומתוודא שלא עיינתי עדיין בספר של המכשיר ,היגדרתי את המכשיר לפי אינטואיציה בדומה ל4500
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
1. התמיכה ב SUB מעט בעייתית נסה לוודא ש קבצי התרגום זהים בשמם לשם הסרט.shay1 כתב:בשעה טובה עוד לקוח מרוצה של 6600 TVIX
כמה שאלות
ומחזיר אותי לתצוגת רשימה
מודה ומתוודא שלא עיינתי עדיין בספר של המכשיר ,היגדרתי את המכשיר לפי אינטואיציה בדומה ל4500...
2.אתה צריך להעביר בתפריט SETUP ו SYSTEM ו רשימת סוג קובץ לכריכות.
תתחדש!
arotman כתב:1. התמיכה ב SUB מעט בעייתית נסה לוודא ש קבצי התרגום זהים בשמם לשם הסרט.shay1 כתב:בשעה טובה עוד לקוח מרוצה של 6600 TVIX
כמה שאלות
1 העברתי מהסטרימר הקודם TVIX4100 את הסרטים אבל אני לא מצליח למצוא את התרגום בSUB האם המכשיר אינו תומך בתרגום SUB
ומחזיר אותי לתצוגת רשימה
מודה ומתוודא שלא עיינתי עדיין בספר של המכשיר ,היגדרתי את המכשיר לפי אינטואיציה בדומה ל4100...
2.אתה צריך להעביר בתפריט SETUP ו SYSTEM ו רשימת סוג קובץ לכריכות.
תתחדש!...
תודה על העזרה
אפשר הסבר איך ניתן לעדכן גירסת קושחה ללא שימוש אוטומטי ברשת אלה דרך דיסק או קי
מכיוון שעד היום עבדתי עם 4100 כל העבודה עכשיו עם המכשיר החדש שונה לגמרי
אני מבין שגם הכנסת תרגומים שונה ממכשיר 4100 האם יש הייכן שהוא הסברים לעניין איך להכניס תרגומים ולתפעל את המכשיר לצרכים שלנו בארץ כי בספר הוראות של המכשיר לא מדובר על כך
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
לגבי עדכון, פשוט מורידים את עדכון התוכנה האחרון מאתר DVICO:
http://demod.dvico.com/PreRelease/tvix_ ... 0.4_B8.zip
מחלצים את קובץ ה FWP ומעתיקים לדיסק פנימי או חיצוני לדוגמה DISK ON KEY
ופשוט לוחצים על הקובץ ב TVIX כדי לשדרג.
הוספה של תרגום SRT
מעתיקים לתת ספריה שבה מאוחסן הסרט את קובץ ה SRT ומוודאים ששם הסרט ושם התרגום זהים:
[left]movie.mkv
movie.txt[/left]
http://demod.dvico.com/PreRelease/tvix_ ... 0.4_B8.zip
מחלצים את קובץ ה FWP ומעתיקים לדיסק פנימי או חיצוני לדוגמה DISK ON KEY
ופשוט לוחצים על הקובץ ב TVIX כדי לשדרג.
הוספה של תרגום SRT
מעתיקים לתת ספריה שבה מאוחסן הסרט את קובץ ה SRT ומוודאים ששם הסרט ושם התרגום זהים:
[left]movie.mkv
movie.txt[/left]
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 17/08/2010 7:51, נערך פעם 1 בסך הכל.