צריך ייעוץ בקניית מסך HD...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
thelegend פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 201
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום אני מחפש טלוויזיה עם hd במחיר של עד 4500 שח ורצוי זולה יותר כמו כן עדיף 1080p אבל אולי כדאי 720p ממש טובה מאשר 1080p סבירה מינוס, אני רוצה מסך 42 אינץ ומעלה כמו כן אני יושב בין 3 ל 4 מטר מהטלוויזיה ואני בעיקר צופה בסרטים ומשחק בפלייסטיישן 3
אף פעם לא היתה לי טלויזיה hd וממש אין לי מושג איזה חברה ואיזה סוג וכו...
אשמח אם תייעצו תסבירו ותכווינו

תודה רבה

or5566
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #2 

יששני סוגים של HD מה תרצה FULL HD ו HD READY

HD READY הינו תקן המגדיר את המינימום הדרוש על מנת לתמוך בצפייה ב- HD בצורה טובה וכולל פרמטרים של רזולוציה, תמיכה בשיטת סריקת התמונה i1080\720p, ממשק חיבור דיגיטלי אחד (DVI\HDMI) וממשק חיבור אנלוגי אחד ((COMPONNENT. המונח מתייחס למסכים אשר מותאמים לשידורים רגילים (SD) וכן לשידורי HD ברזולוציה מינימאלית של 720 שורות או 768 שורות של פיקסלים. רוב מסכי ה-LCD שנמכרים בישראל עומדים בדרישות הללו.

FULL HD הינו הדרגה הגבוהה ביותר של מסכים התומכים ב- HD. מסכים מדרגת FULL HD יקרים יותר ממסכי HD READY ומרביתם הם מסכי LCD. בשידורי HD מסכי FULL HD יציגו את מלוא הפרטים שבשידור ויעניקו חווית צפייה איכותית במיוחד. בעת צפייה בשידורים רגילים (SD) מסכים אלה יציגו בדרך כלל איכות פחות טובה ממסכי ה - HD READY. הרזולוציה של מסכי FULL HD היא 1920 פיקסלים על 1080 שורות.

נלקח מאתר יס

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

or5566 כתב:יששני סוגים של HD מה תרצה FULL HD ו HD READY

HD READY הינו תקן המגדיר את המינימום הדרוש על מנת לתמוך בצפייה ב- HD בצורה טובה וכולל פרמטרים של רזולוציה, תמיכה בשיטת סריקת התמונה i1080\720p, ממשק חיבור דיגיטלי אחד (DVI\HDMI) וממשק חיבור אנלוגי אחד ((COMPONNENT. המונח מתייחס למסכים אשר מותאמים לשידורים רגילים (SD) וכן לשידורי HD ברזולוציה מינימאלית של 720 שורות או 768 שורות של פיקסלים. רוב מסכי ה-LCD שנמכרים בישראל עומדים בדרישות הללו.

FULL HD הינו הדרגה הגבוהה ביותר של מסכים התומכים ב- HD. מסכים מדרגת FULL HD יקרים יותר ממסכי HD READY ומרביתם הם מסכי LCD. בשידורי HD מסכי FULL HD יציגו את מלוא הפרטים שבשידור ויעניקו חווית צפייה איכותית במיוחד. בעת צפייה בשידורים רגילים (SD) מסכים אלה יציגו בדרך כלל איכות פחות טובה ממסכי ה - HD READY. הרזולוציה של מסכי FULL HD היא 1920 פיקסלים על 1080 שורות.

נלקח מאתר יס
...
or5566

אתה טועה ומטעה . התקן הכי נכון למסך הוא HD READY 720P או 1080p

לא כל מסך שהוא 1920-1080 עומד בתן הנדרש.

המונח FHD הוא גימיק מכירה בלבד .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

thelegend פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אני מעדיף full hd השאלה האם אתם יכולים להמליץ על דגם/חברה וכדומה לפי הנתונים שציינתי בהתחלה

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 521 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #5 

התקציב מאד גבולי ל 50 .....

או שתמתח את התקציב לפחות ב 1K או שתרד ל 40-42 או שתתפשר על הרזולוצייה ....

thelegend פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אני כתבתי למעלה שאני רוצה 42 אנץ ומעלה כלומר גם 42 אינץ זה מצויין השאלה שוב היא איזה דגם/סוג/חברה
וכדומה אני מזכיר שהכי חשוב לי זה פלייסטיישן 3 ואני רואה גם סרטי hd בגודל של בין 8 גיגה ל 16 גיגה

תודה

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #7 

במסגרת התקציב שלך . תוכל לרכוש מסך סמסונג LCD דגם c-550 גודל 40 אינצ' FHD
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #8 

9000es כתב:
or5566 כתב:יששני סוגים של HD מה תרצה FULL HD ו HD READY

נלקח מאתר יס
...
or5566

אתה טועה ומטעה . התקן הכי נכון למסך הוא HD READY 720P או 1080p

לא כל מסך שהוא 1920-1080 עומד בתן הנדרש.

המונח FHD הוא גימיק מכירה בלבד .
...
FHD הוא תקן אמריקאי המבטיח לך תצוגה מלאה של 1080 שורות בלבד אבל לא מבטיח NATIVE RATE ודברים נוספים.
לפני כל רכישה של מסך 1080 רצוי לודא כי רשום HDready1080p המכיל את כל הדרישות החמורות להצגה מלאה ונכונה של HD.

בקשר לשאלה - מסך 720p יציג את השידור אך תהנה רק מהחדות, מסך 1080p יציג לך את התמונה במלוא פרטיה והכי מומלץ לרכוש אותו לא משנה מה המקור שלך לשידורים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”