Sky HD בישראל?
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום. אני חוזר משלוש שנים בלונדון בקרוב. ברשותי ממיר SKY HD עם מנוי לכל חבילות הערוצים שלהם כולל HD. אני יכול להשאיר את המנוי שלי פעיל גם לאחר חזרתי לארץ - אם אפשר להשתמש בו בארץ, כמובן.
האם משהו התנסה בקליטת Sky-HD בארץ? האם אלומת הלווין שלהם מכסה את ישראל ואם כן איזה גודל צלחת צריך בשביל לקלוט? ולסיום (אם התשובות הקודמות חיובית) - יש המלצות על מתקין צלחות בישראל ומה צריכה להיות העלות של התקנת צלחת כזו?
אני מניח (ומקווה) שעם ממיר SKY ומנוי עובד, זה צריך להיות אפשרי?
תודה לעונים,
שחר
האם משהו התנסה בקליטת Sky-HD בארץ? האם אלומת הלווין שלהם מכסה את ישראל ואם כן איזה גודל צלחת צריך בשביל לקלוט? ולסיום (אם התשובות הקודמות חיובית) - יש המלצות על מתקין צלחות בישראל ומה צריכה להיות העלות של התקנת צלחת כזו?
אני מניח (ומקווה) שעם ממיר SKY ומנוי עובד, זה צריך להיות אפשרי?
תודה לעונים,
שחר
יש צורך בצלחת גדולה, מומלץ לשאול בפורום הלווינים.
קח בחשבון שאם שידורי הפרמייר ליג מעניינים אותך, המשחקים משודרים בארץ ב-HD כולל משחקי 3 אחה"צ שלא משודרים באנגליה, בערוץ ספורט 1.
קח בחשבון שאם שידורי הפרמייר ליג מעניינים אותך, המשחקים משודרים בארץ ב-HD כולל משחקי 3 אחה"צ שלא משודרים באנגליה, בערוץ ספורט 1.
נערך לאחרונה על ידי asaf23 ב 15/08/2010 19:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על התגובה המהירה. איפה אפשר למצוא את פורום לווינים?
אני מעוניין לאו דוקא בשידורי הספורט אלא בכל החבילה של Sky. אחרי שהתרגלנו קשה לוותר.
אני מעוניין לאו דוקא בשידורי הספורט אלא בכל החבילה של Sky. אחרי שהתרגלנו קשה לוותר.
פורום לווינים נמצא בכתובת הזו
http://www.sat-israel.com/Forums/index.php?
בהחלט מבין אותך אחרי שהתרגלת
פשוט לשידורי אנגלית יש אופציות נהדרות וזולות כמו למשל ערוצי ה -MBC שנקלטים ללא תשלום בצלחת קטנה.
http://www.sat-israel.com/Forums/index.php?
בהחלט מבין אותך אחרי שהתרגלת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78898
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
הבהרה, אנחנו לא אוהבים דיבורים על שיתוף. זה לא שיתוף כך שאין שום בעיה.
Highendman,
ברוך השב מהגולה!
אי אפשר לקלוט הכל כאן אבל דווקא את הדברים המעניינים כן קולטים. צלחת 1.8 תאפשר לך קליטה של הרבה מאוד תחומים.
עם lyngsat אפשר למפות את הערוצים במדוייק
Highendman,
ברוך השב מהגולה!
אי אפשר לקלוט הכל כאן אבל דווקא את הדברים המעניינים כן קולטים. צלחת 1.8 תאפשר לך קליטה של הרבה מאוד תחומים.
עם lyngsat אפשר למפות את הערוצים במדוייק
- oferlaor
- מנהל

Tiptip,
שחר חוזר מרילוקציה באנגליה. אני מבין שהוא פשוט לוקח את הממיר והכרטיס החכם שלו לישראל וממשיך לשלם את החשבון שלו.
אין שום הכרח או צורך בשיתוף כאן.
שחר חוזר מרילוקציה באנגליה. אני מבין שהוא פשוט לוקח את הממיר והכרטיס החכם שלו לישראל וממשיך לשלם את החשבון שלו.
אין שום הכרח או צורך בשיתוף כאן.
חשוב מאוד לא להתחבר עם הממיר לקו הטלפון, כמו שאולי עשית באנגליה, ובוודאי לא להתקשר לשירות הלקוחות של סקאי - פעולות אלו יגרמו לניתוק.
ברר בפורום הלווינים שהוזכר כאן- נצבר שם ניסיון לא מועט בנושא.
אם תוכל להרשות לעצמך, מבחינת מקום ותקציב- נסה להתקין צלחת יותר גדולה מ- 1.80- זה יכול לעזור. שים לב ששידורי סקאי מגיעים משני לווינים (אמנם קרובים מאוד).
ככל הידוע לי, דווקא שידורי ה"ליבה" של BBC, ITV וצ'אנל פורום לא נקלטים בארץ- הם ממוקדים על בריטניה.
בדוק באתר lyngsat.
ברר בפורום הלווינים שהוזכר כאן- נצבר שם ניסיון לא מועט בנושא.
אם תוכל להרשות לעצמך, מבחינת מקום ותקציב- נסה להתקין צלחת יותר גדולה מ- 1.80- זה יכול לעזור. שים לב ששידורי סקאי מגיעים משני לווינים (אמנם קרובים מאוד).
ככל הידוע לי, דווקא שידורי ה"ליבה" של BBC, ITV וצ'אנל פורום לא נקלטים בארץ- הם ממוקדים על בריטניה.
בדוק באתר lyngsat.
- oferlaor
- מנהל

nadavya,
רשת של משתמשים אשר רוכשים במשותף מספר כרטיסי פיענוח אשר נגישים להם דרך האינטרנט. משתמשים בממירים מיוחדים אשר במקום להשתמש בכרטיס מנוי מקומי, משתמשים בחיבור הרשת ובעצם מקבלים את מפתחות הפיענוח דרך האינטרנט. האפקט הוא שעל מפענח אחד אפשר להושיב מאה או יותר משתמשים. על שרת אחד לרוב מריצים מספר רב של כרטיסים ומפענחים, מה שמאפשר רכישה משותפת של כרטיסים לחבילות טלויזיה רבות בעלות חודשית נמוכה משמעותית מזו של מנוי רגיל.
מן הסתם זה כמובן לא חוקי פחות או יותר באותה רמה כמו הורדת תכנים, אך זה הרבה יותר רגיש.
רשת של משתמשים אשר רוכשים במשותף מספר כרטיסי פיענוח אשר נגישים להם דרך האינטרנט. משתמשים בממירים מיוחדים אשר במקום להשתמש בכרטיס מנוי מקומי, משתמשים בחיבור הרשת ובעצם מקבלים את מפתחות הפיענוח דרך האינטרנט. האפקט הוא שעל מפענח אחד אפשר להושיב מאה או יותר משתמשים. על שרת אחד לרוב מריצים מספר רב של כרטיסים ומפענחים, מה שמאפשר רכישה משותפת של כרטיסים לחבילות טלויזיה רבות בעלות חודשית נמוכה משמעותית מזו של מנוי רגיל.
מן הסתם זה כמובן לא חוקי פחות או יותר באותה רמה כמו הורדת תכנים, אך זה הרבה יותר רגיש.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
סתם להתעניינות (לא שיש לי איזו כוונה) - אם אפשר לעשות דבר כזה אז איך זה שאף-אחד עדיין לא עשה את זה ל-YES?oferlaor כתב:nadavya,
מן הסתם זה כמובן לא חוקי פחות או יותר באותה רמה כמו הורדת תכנים, אך זה הרבה יותר רגיש....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
באופן לא מפתיע - המקום שהכי "מפחיד" ומסוכן לעשות את השיתוף זה במדינה בו אתה גר. כי אם נניח אתה משתף כאן רשת מצרית - קשה לי להאמין שמישהו יבוא אליך, או בכלל יחפש אותך. אבל מי שמשתף יס.... זה כבר משהו אחר לגמריי. עבירה פלילית וכיף אחר.
בפורום הלווינים של ישראל אפשטיין (כמדומני חבר מכובד גם באתר הזה) יש דיון דביק שמספק מידע רב בנושא.
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=13975
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=13975
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על המידע.
אם אני מבין נכון - בהנתן שאני מביא את הממיר חוקי שלי מאנגליה (חבילה של כל הערוצים כולל הכל עולה לי 55 פאונד בחודש - ממש לא נורא - ואני יכול פשוט לא להפסיק את המנוי ולקחת את הממיר איתי לישראל) + צלחת גדולה (מעל 1.80) שאותה אתקין בישראל, אמור לאפשר לי להמשיך לראות כל ערוצי SKY למעט מספר ערוצים קטן שאלומת הלווין לא נקלטת בישראל.
הבנתי נכון?
מישהו מכיר מישהו ממקור ראשון שאכן עשה את זה בארץ באופן המתואר ויכול לאשר שזה עובד?
הסיפור של 'שיתוף' כפי שעפר הסביר את המושג לא מתאים לי - מאותה סיבה אני מוריד מיוסנט ולא מטורנטים (מרגיש פחות פלילי). ממש בכיף אני מוכן לשלם עבור התקנת צלחת גדולה ולהמשיך את תשלום מנוי ה-SKY שלי מהארץ.
נרשמתי לפורום הלווינים ואני מחכה לקבל דוא"ל אישור כדי שאוכל לשאול שם פרטים נוספים.
שוב רב תודות לכל העונים!
אם אני מבין נכון - בהנתן שאני מביא את הממיר חוקי שלי מאנגליה (חבילה של כל הערוצים כולל הכל עולה לי 55 פאונד בחודש - ממש לא נורא - ואני יכול פשוט לא להפסיק את המנוי ולקחת את הממיר איתי לישראל) + צלחת גדולה (מעל 1.80) שאותה אתקין בישראל, אמור לאפשר לי להמשיך לראות כל ערוצי SKY למעט מספר ערוצים קטן שאלומת הלווין לא נקלטת בישראל.
הבנתי נכון?
מישהו מכיר מישהו ממקור ראשון שאכן עשה את זה בארץ באופן המתואר ויכול לאשר שזה עובד?
הסיפור של 'שיתוף' כפי שעפר הסביר את המושג לא מתאים לי - מאותה סיבה אני מוריד מיוסנט ולא מטורנטים (מרגיש פחות פלילי). ממש בכיף אני מוכן לשלם עבור התקנת צלחת גדולה ולהמשיך את תשלום מנוי ה-SKY שלי מהארץ.
נרשמתי לפורום הלווינים ואני מחכה לקבל דוא"ל אישור כדי שאוכל לשאול שם פרטים נוספים.
שוב רב תודות לכל העונים!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הבנת נכון.
כל עוד קולטים אלומה שמשדרת את SKY אתה יכול לקלוט. אם אנשים קולטים את זה פה בדרכים לא חוקיות - לא תהיה לך בעייה (עם המגה צלחת הזו) לקלוט את זה עם ממיר מקורי.
כל עוד קולטים אלומה שמשדרת את SKY אתה יכול לקלוט. אם אנשים קולטים את זה פה בדרכים לא חוקיות - לא תהיה לך בעייה (עם המגה צלחת הזו) לקלוט את זה עם ממיר מקורי.
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אם בחוקיות עסקינן, אם אינני טועה, החוק מתיר התקנת צלחת בקוטר של עד 1.8 מטר, אבל קשה לפקחים של משרד התקשורת להגיע לגג