זרוע טלסקופית לטלויזיה "32-"37
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
יש לי ארון בגדים בחדר שינה מול המיטהת ובתוכו אני מעונין לשים טלויזיה. יש כבר את כל החיבורים לשם כך.
לארון דלתות הזזה, ומאחורי הדלת אני מעוניין לשים טלויזה 32 או 37 כאשר היא תהיה מחוברת לזרוע.
אני מחפש זרוע טלסקופית, כזו שיהיה אפשר למשוך את הטלויזיה מהארון ושיהיה לה מפרק מסתובב בקצה שיהיה אפשר לסובב את הטלויזיה.
אני לא מוצא כזה דבר בשום אתר. יש רק זרוע עם 3 מפרקים, וזה קצת מסורבל.
מישהו אולי מכיר?
לארון דלתות הזזה, ומאחורי הדלת אני מעוניין לשים טלויזה 32 או 37 כאשר היא תהיה מחוברת לזרוע.
אני מחפש זרוע טלסקופית, כזו שיהיה אפשר למשוך את הטלויזיה מהארון ושיהיה לה מפרק מסתובב בקצה שיהיה אפשר לסובב את הטלויזיה.
אני לא מוצא כזה דבר בשום אתר. יש רק זרוע עם 3 מפרקים, וזה קצת מסורבל.
מישהו אולי מכיר?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
יש כמה פתרונות... לפני זה כמה שאלות
מה העומק של הארון ולאן בדיוק אתה רוצה להוציא את המסך? רק קצת קדימה ומחוץ לארון ולסובב? איזה קיר מה יש מאחורי הארון?
מה לגבי מיקום אחר עם זרוע תקרה?
וכמובן מה התקציב כי זרועות מסיביות שעושות הרבה דברים עולים הרבה כסף
מה העומק של הארון ולאן בדיוק אתה רוצה להוציא את המסך? רק קצת קדימה ומחוץ לארון ולסובב? איזה קיר מה יש מאחורי הארון?
מה לגבי מיקום אחר עם זרוע תקרה?
וכמובן מה התקציב כי זרועות מסיביות שעושות הרבה דברים עולים הרבה כסף
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
העומק של הארון הוא 60 ס"מ + דלת הזזה (עוד כ 5 ס"מ). הקיר שמאחוריו הוא קיר חיצוני, אז זה בטח לא גבס, אני מתאר לעצמי שזה בטח בלוק 20 או בטון - לא תהיה בעיה כאן.
את הטלויזיה אני רוצה להוציא כמו שכתבת, מחוץ לארון ולסובב 45 מעלות ימינה, אין לי אפשרות לתלות במקום אחר.
לגבי תקציב, אין לי כרגע מגבלה. אני אהיה שמח לראות קודם את הפתרון האידיאלי, לגבי העלות אני אעשה חישובים אחר כך.
תודה.
את הטלויזיה אני רוצה להוציא כמו שכתבת, מחוץ לארון ולסובב 45 מעלות ימינה, אין לי אפשרות לתלות במקום אחר.
לגבי תקציב, אין לי כרגע מגבלה. אני אהיה שמח לראות קודם את הפתרון האידיאלי, לגבי העלות אני אעשה חישובים אחר כך.
תודה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
לא ניתן לעשות את מה שאתה מתאר על ידי קנייה של זרוע אלא הנדסת זרוע ובנייה לפי הזמנה ולפי חישובי מרחק.
מה שאני יכול להגיד שאתה לא תמצא בהרבה מקומות זרוע שהיא יוצאת כמטר החוצה, ומחזיקה את המסך בלי לעקם אותו ובסוף גם נסגרת.
בשביל זה קיימת זרוע פרפר שמוציאה רק את המסך כ50 ס"מ החוצה ומסובבת בהתאם למגבלת המקום.
מה כן אפשר לעשות... לבצע חיזוק לארון שיש לך ולבנות קונסטרוקציית עץ שיכולה להחזיק זרוע פשוטה יותר ובמקביל לא להפריע לך לשימוש בארון.
תכנון, בנייה והתקנה יכולים להגיע לאלפי שקלים
מה שאני יכול להגיד שאתה לא תמצא בהרבה מקומות זרוע שהיא יוצאת כמטר החוצה, ומחזיקה את המסך בלי לעקם אותו ובסוף גם נסגרת.
בשביל זה קיימת זרוע פרפר שמוציאה רק את המסך כ50 ס"מ החוצה ומסובבת בהתאם למגבלת המקום.
מה כן אפשר לעשות... לבצע חיזוק לארון שיש לך ולבנות קונסטרוקציית עץ שיכולה להחזיק זרוע פשוטה יותר ובמקביל לא להפריע לך לשימוש בארון.
תכנון, בנייה והתקנה יכולים להגיע לאלפי שקלים
נערך לאחרונה על ידי JEXY ב 17/08/2010 23:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
לא יודע על איזה פרפר אתה חושב אבל יש פרפר שיוצא גם ל70 ס"מ, אך מחירו בארץ יקר מאוד.
http://media.omnimount.com/Consumer/att ... Manual.pdf
http://media.omnimount.com/Consumer/att ... Manual.pdf
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
בארץ ניתן להשיג בחברות בתחום הבית חכם (לא יכול לפרסם שמות בגלל חוקי הפורום).Falcon1 כתב:זה נראה בול מה שאני צריך.
איפה אפשר להשיג אותו?...
בשביל לחסוך במחיר תזמין מחו"ל.
בארץ יש אלטרנטיבה אחרת מחברה ישראלית:
יכול להפתח למטר, מתאים למסכים מעל 37 אינץ' וגם כאן המחיר הוא יקר מאוד.
- aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 317
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
חבר יקר.. יש פיתרון מדהים בשבילך
אני הייתי באותו מצב... בסוף מצאתי רעיון נפלא.. המסך פשוט מובנה בתוך הדלת של הארון עצמו... דלת הזזה. זה מדהים ממש.. ויש כמה חברות שעושות את זה אני לא יודע אם מותר לי לכתוב כאן... אבל עשיתי בעניין כמה בירורים ולאט לאט המחיר גם ירד משמעותית.
- aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד

- aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד