שאלות על תוכן YES ומגמות עתידיות של שידורי HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
MrMoris פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

YES התחייבו באוזני שכל ערוץ HD עתידי שלהם (כלומר לא של ספק חיצוני כמו ערוצי ספורט) יהיה פתוח לצפייה למי שלוקח היום ממיר TOTAL MAX HD.
אבל ראיתי שהם לוקחים את ערוץ NEXT starts HD ומעבירים אותו לVOD שלהם בתשלום של 10 שח בחודש.
מדוע זה? האם זה משהו שמסמן מהלכים עתידיים שלהם במידה והוא יצליח?
נדמה לי שגם בהוט יש מעין "ערוצי VOD" למשל HBO וכו, ובחלקם תוכן שמעולם לא שודר בערוצי הוט הרגילים, או ששודר אבל באיחור ניכר. תקנו אותי אם אני טועה. בYES זאת תחילת תופעה מדאיגה.
האם YES בכלל יכולים להעביר לשידורי HD את כל ערוצי הסרטים והסדרות שלהם? כלומר - 5 ערוצים סרטים + 3 ערוצי סדרות מבחינת רוחב הפס שיש להם בלווין?? למרות שאם חושבים על זה - 3 ערוצי סרטים + 2 ערוצי סדרות איכותיים מספיקים מעל ומעבר. הרי בשנים האחרונות גם הוט וגם יס מנפיצים ערוצים ותוקעים לשם תוכן ***.
אגב רוחב פס לווין - מה יהיה אם ערוץ 2 + 10 עוברים לHD תוך שנה ומצטרפים לערוץ 1?
מה המחשבות על נושא הHD בהוט? כרגע הערוצי HD שלהם ממש עלובים.
כרגע תיאמתי ניתוק מYES ונעבור לHOT.

האמת ששלוש שנות התחייבות בשוק עם תוכן כל כך משתנה - זה הזוי !

assafTV
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 73
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

MrMoris כתב:YES התחייבו באוזני שכל ערוץ HD עתידי שלהם (כלומר לא של ספק חיצוני כמו ערוצי ספורט) יהיה פתוח לצפייה למי שלוקח היום ממיר TOTAL MAX HD.
אבל ראיתי שהם לוקחים את ערוץ NEXT starts HD ומעבירים אותו לVOD שלהם בתשלום של 10 שח בחודש.
נדמה לי שגם בהוט יש מעין "ערוצי VOD" למשל HBO וכו, ובחלקם תוכן שמעולם לא שודר בערוצי הוט הרגילים, או ששודר אבל באיחור ניכר. תקנו אותי אם אני טועה. בYES זאת תחילת תופעה מדאיגה.
האם YES בכלל יכולים להעביר לשידורי HD את כל ערוצי הסרטים והסדרות שלהם? כלומר - 5 ערוצים סרטים + 3 ערוצי סדרות מבחינת רוחב הפס שיש להם בלווין?? למרות שאם חושבים על זה - 3 ערוצי סרטים + 2 ערוצי סדרות איכותיים מספיקים מעל ומעבר. הרי בשנים האחרונות גם הוט וגם יס מנפיצים ערוצים ותוקעים לשם תוכן ***.

...
אין קשר בין ערוץ ליניארי לבין הערוץ ב-VOD. אם הבטיחו שערוץ ליניארי יהיה פתוח לצפייה - הוא יהיה כזה.
VOD זה עולם אחר וגם בארה"ב מנוי ל-HBO למשל לא מבטיח גישה חינם לתכני ה-VOD של HBO.

דאגותיך לרוחב הפס של חברת יס נוגעות (בלי ציניות) אבל היה סמוך ובטוח שאם וכאשר יעברו יותר ויותר ערוצים ל-HD החברה תדאג לרוחב פס מספק עבורם, במיוחד (אך לא רק) אם מדובר בערוצי בית.

בעצם - שכח מכל מה שאמרתי, הרי כבר תיאמת ניתוק אז מה זה משנה מה יש ביס? אני מאחל לך שביעות רצון מבחירתך.

MrMoris פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #3 

assafTV כתב:
MrMoris כתב:YES התחייבו באוזני שכל ערוץ HD עתידי שלהם (כלומר לא של ספק חיצוני כמו ערוצי ספורט) יהיה פתוח לצפייה למי שלוקח היום ממיר TOTAL MAX HD.

...
אין קשר בין ערוץ ליניארי לבין הערוץ ב-VOD. אם הבטיחו שערוץ ליניארי יהיה פתוח לצפייה - הוא יהיה כזה.
VOD זה עולם אחר וגם בארה"ב מנוי ל-HBO למשל לא מבטיח גישה חינם לתכני ה-VOD של HBO.

דאגותיך לרוחב הפס של חברת יס נוגעות (בלי ציניות) אבל היה סמוך ובטוח שאם וכאשר יעברו יותר ויותר ערוצים ל-HD החברה תדאג לרוחב פס מספק עבורם, במיוחד (אך לא רק) אם מדובר בערוצי בית.

בעצם - שכח מכל מה שאמרתי, הרי כבר תיאמת ניתוק אז מה זה משנה מה יש ביס? אני מאחל לך שביעות רצון מבחירתך.
...
תיאמתי ניתוק כי המחיר הכולל של התקשורת יוצא יקר. 50 שח לכל ממיר HD? אני לא צריך שני ממירים מקליטים, מספיק אחד. אני יודע שכל ממיר שאני לא אשיג עכשיו, אחר כך אני אשלם עוד יותר ואחוייב לעוד לשלוש שנים.
מה ששבר אותי היה כל הטענות היפות שטענו (שהן מוקלטות אגב), על הערוצי HD שלהם, לא חלף יום ומסתבר שהן לא עומדות במבחן המציאות.
הם מורידים את ערוץ סדרות NEXT שמשודר גם בבממיר הרגיל וגם בHD, ומעבירים אותו לVOD בתשלום חודשי של 10 שח. לא יודע אם זה הערוץ הכי מדהים בעולם, אבל זה טריק שפעם רק הוט היו עושים.
מדגיש - זה לא ערוץ שיש את התוכן שלו גם בVOD, אלא הערוץ יורד כלל מערוצי התוכן של יס ! יכול להיות שהוא עלה כערוץ קיץ זמני, אבל חלק מהתוכן בו שודר פעם בערוצים אחרים וזה לא משהו חדש לגמרי. אני לא יודע אם זה בלון ניסוי, אבל אם זה יצליח, אחרי יהיו עוד פטנטים.
לגבי ערוץ HBO בהוט VOD - אם אני לא טועה, העונה האחרונה של Entourage שודרה שם. אני לא בטוח שהיא שודרה באיזשהוא ערוץ סדרות של הוט, אבל אם כן, אז באיחור אחרי הVOD. כלומר - ערוץ תוכן בלעדי לVOD בהוט, מה שעכשיו זולג גם ליס.
לגבי רוחב הפס של יס - יכול להיות שגם את הערוץ הזה הם מורידים ומעבירים לVOD כדי לחסוך רוחב פס. VOD אצלם זה משודר מהאינטרנט ולא מהלווין. לא יודע אם הם עדיין משדרים מעמוס 2 או שהם עברו לעמוס 3.
והזוי לי גם להתחייב ליס לשלוש שנים, לא רק להוט!

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

לא הבנת, יש ערוץ חופשי של NEXT HD, בנוסף לכך בVOD יש ערוץ תכנים של NEXT שמקל עליך בתשלום - במקום לשלם על כל תוכן סכום מסוים אתה משלם על כל הערוץ סכום קבוע ואתה יכול לראות את כל התכנים חופשי, ערוץ הNEXT הרגיל עדיין משודר.
yes לא מורידים שום ערוצים, רק מוסיפים תוכן מאותם ערוצים ל-VOD.
ובקיץ NEXT פשוט הופך לערוץ ריאליטי שמכיל תכנים ששודרו כבר בערוצים אחרים, זה לא חדש.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”