התנתקות מיס- לא עזר איום התנתקות בשביל ממיר HD
אני במשא ומתן עם יס וביקשתי להתנתק בכדי לקבל ממירים של HD .
אני לא מוכן לקבל את זה שצריך לשלם 50 שקל ולהתחייב לשלוש שנים ליס מקס טוטאל.
עברתי משימור לקוחות לבקשת ניתוק .
עכשיו דיברתי עם המנהלת אזור וקבענו תאריך לניתוק.
אני לא מבין את ההגיון של יס לנתק לקוח בגלל ממיר .
אני לא מבין את ההגיון של יס לנתק לקוח בגלל ממיר .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
arikuariku כתב:אני במשא ומתן עם יס וביקשתי להתנתק בכדי לקבל ממירים של HD .
אני לא מבין את ההגיון של יס לנתק לקוח בגלל ממיר ....
האם הבנתי אותך נכון ......... אתה רוצה ממיר יס מקס HD חינם מיס .?
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
ביש מזל, אולי באמת אין להם או שאתה לא לקוח מספיק גדול מבחנתם. כי שאני איימתי לפני חודש, זה עבד. מצד שני אני לקוח מאז שהם קיימים ויש לי בבית 5 ממירים...אז הם הסכימו לתת לי 2 ממירים של YESHD במחיר של 15 שקל לחודש כל אחד, וMAX TOTAL במחיר הרגיל שלו. מבחינתי זה היה מעולה כי רציתי HD בסלון + 2 חדרי שינה ולא רציתי 3 MAX HD כי אז המחיר מטורף.
לדעתי אין להם
גם אני תקופה ארוכה ניסיתי ואמרו לי שאין.
ואז במונדיאל אמרתי שאני מתנתק וכן היה להם.
אני נוטה להאמין שבאמת אין להם, כי אם הגעת לשימור והם המשיכו את התהליך זה אומר שאין מה לעשות ולדעתי אין קשר איזה לקוח אתה
גם אני תקופה ארוכה ניסיתי ואמרו לי שאין.
ואז במונדיאל אמרתי שאני מתנתק וכן היה להם.
אני נוטה להאמין שבאמת אין להם, כי אם הגעת לשימור והם המשיכו את התהליך זה אומר שאין מה לעשות ולדעתי אין קשר איזה לקוח אתה
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ועם התחייבות ,בלי VOD, כמה יעלה ?
אני מעוניין גם רק ב HD ולא רוצה את ה VOD שיש בטוטאל, מספיק לי רק ממיר אחד .
אני מעוניין גם רק ב HD ולא רוצה את ה VOD שיש בטוטאל, מספיק לי רק ממיר אחד .
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
חבל שהטעו אותך,ariku כתב:שאלתי אם אפשר לקנות היום את הHD בלי התחייבות
נאמר לי שאין אופצייה לרכישת הטוטאל ללא התחייבות....
אופצית הפקדון עדיין קיימת.
היא לא הכי משתלמת כיום, אבל היא ללא התחייבות.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אופציית הפקדון-
אתה משלם מראש 3228 ש"ח פקדון ובנוסף 20 ש"ח לחודש עבור השירות.
כל שנה או חלק ממנה אתה מפסיד 10% מהפקדון.
בכל שלב אתה יכול להחזיר את ה-MAXHD ולקבל את מה שנשאר לך מהפקדון.
אצלי יש MAX ו-MAXHD במסלול פקדון ללא התחייבות עליהם.
(אם כי אצלי הפקדון היה 660 ש"ח ו-1300 ש"ח בהתאמה)
אתה משלם מראש 3228 ש"ח פקדון ובנוסף 20 ש"ח לחודש עבור השירות.
כל שנה או חלק ממנה אתה מפסיד 10% מהפקדון.
בכל שלב אתה יכול להחזיר את ה-MAXHD ולקבל את מה שנשאר לך מהפקדון.
אצלי יש MAX ו-MAXHD במסלול פקדון ללא התחייבות עליהם.
(אם כי אצלי הפקדון היה 660 ש"ח ו-1300 ש"ח בהתאמה)
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

היות והגישה ל-VOD כיום היא ללא תשלום, אז זה לא ממש משנה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

התשלום מראש מתבצע דרך כרטיס אשראי
ההחזר מתבצע דרך כרטיס אשראי או העברה לחשבון הבנק.
אתה לא חייב להתנתק, אתה יכול רק להחזיר את הממיר ולקבל בחזרה את הפקדון.
אני בעבר החזרתי MAX דור 1 כדי לשדרג ל-MAX דור 2
והחזרתי ממיר yes HD
ההחזר מתבצע דרך כרטיס אשראי או העברה לחשבון הבנק.
אתה לא חייב להתנתק, אתה יכול רק להחזיר את הממיר ולקבל בחזרה את הפקדון.
אני בעבר החזרתי MAX דור 1 כדי לשדרג ל-MAX דור 2
והחזרתי ממיר yes HD
גם אני באותו המצב. אני חושב לנתק בכלל, לשים להורים שלי עוד אקטרימר, ולקנות ממיר DTT.ariku כתב:אני במשא ומתן עם יס וביקשתי להתנתק בכדי לקבל ממירים של HD .
אני לא מבין את ההגיון של יס לנתק לקוח בגלל ממיר ....
לנסות ככה חודש ולראות אם הם מרוצים.
חברים,
גם לי יש ניסיון עם יס , הוט ותרחיש דומה קורה גם למי שמנוי על עיתון יומי, חברת סלולר וכו'.
מה שמכעיס אותנו הצרכנים זה שאתה, כלקוח נאמן של נותן השירות, צריך לעקוב בשבע עיניים כי כל פעם שמגיעה תכנית לסיומה באופן אוטומטי מנסים לדחוף לך תכנית בשיטת "מצליח" במקום לתת לך, כלקוח נאמן, את התכנית הטובה ביותר שיש.
אותי זה מרתיח כאשר לקוח חדש, שהחברה עוד לא קיבלה ממנו שקל אחד, מקבל הטבות שאני כלקוח וותיק, שכבר הכניס לחברה אלפי שקלים, לא יכול לקבל.
הפתרון, רבותי, זה ללמד אותם לקח.
איך עושים את זה?
פשוט - מודיעים להם מהם התנאים שאם נקבל אותם נהיה מוכנים להמשיך ואם מקבלים תשובה שלילית - מתנתקים ולא חוזרים אחר כך אלא אחרי כמה שנים.
למה?
כי רק כך נוכל להפסיק את המו"מ הבלתי נגמר עם שימור לקוחות. לא צריך שימור לקוחות - זה נועד רק כדי לדפוק לקוחות נאמנים שלא יודעים לנהל מו"מ כנהוג במדינה ים תיכונית...ממש בזאר טורקי.
לפני מספר ימים התקשרה נציגה של פלפון לזוגתי והבטיחה לה במתק שפתיים שהיות ובעבר היא הייתה לקוחה של פלפון אז כעת היא זכאית לתנאים מפליגים ומיוחדים.
זוגתי, להלן חני, ענתה לה קצרות שאת ההזדמנות שלהם לתת תנאים טובים (או יותר נכון להשוות את התנאים לאלה שקיבלנו מחברה אחרת) היא כבר קיבלה והיות והם סרבו בזמנו אז כעת אין לה עניין או צורך להחליף את ספק השירותים.
זו הדרך וככל שיותר אנשים ינהגו באופן הזה אז כך נגרום להם לנותני השירותים להפסיק לשחק ולהתל בנו כל יום.
הכי גרוע זה כאשר הטכנאי מגיע לנתק ומציע הצעה אחרנה בהחלט...שילחתי אחד כזה לכל הרוחות כי אחרי שאני מתקשר עם חברה אחרת ומתחייב לה, לא מעניין אותי משחקי הבזאר הטורקי שחברות נותנות שירותים בארץ מרשות לעצמן....
ארז
גם לי יש ניסיון עם יס , הוט ותרחיש דומה קורה גם למי שמנוי על עיתון יומי, חברת סלולר וכו'.
מה שמכעיס אותנו הצרכנים זה שאתה, כלקוח נאמן של נותן השירות, צריך לעקוב בשבע עיניים כי כל פעם שמגיעה תכנית לסיומה באופן אוטומטי מנסים לדחוף לך תכנית בשיטת "מצליח" במקום לתת לך, כלקוח נאמן, את התכנית הטובה ביותר שיש.
אותי זה מרתיח כאשר לקוח חדש, שהחברה עוד לא קיבלה ממנו שקל אחד, מקבל הטבות שאני כלקוח וותיק, שכבר הכניס לחברה אלפי שקלים, לא יכול לקבל.
הפתרון, רבותי, זה ללמד אותם לקח.
איך עושים את זה?
פשוט - מודיעים להם מהם התנאים שאם נקבל אותם נהיה מוכנים להמשיך ואם מקבלים תשובה שלילית - מתנתקים ולא חוזרים אחר כך אלא אחרי כמה שנים.
למה?
כי רק כך נוכל להפסיק את המו"מ הבלתי נגמר עם שימור לקוחות. לא צריך שימור לקוחות - זה נועד רק כדי לדפוק לקוחות נאמנים שלא יודעים לנהל מו"מ כנהוג במדינה ים תיכונית...ממש בזאר טורקי.
לפני מספר ימים התקשרה נציגה של פלפון לזוגתי והבטיחה לה במתק שפתיים שהיות ובעבר היא הייתה לקוחה של פלפון אז כעת היא זכאית לתנאים מפליגים ומיוחדים.
זוגתי, להלן חני, ענתה לה קצרות שאת ההזדמנות שלהם לתת תנאים טובים (או יותר נכון להשוות את התנאים לאלה שקיבלנו מחברה אחרת) היא כבר קיבלה והיות והם סרבו בזמנו אז כעת אין לה עניין או צורך להחליף את ספק השירותים.
זו הדרך וככל שיותר אנשים ינהגו באופן הזה אז כך נגרום להם לנותני השירותים להפסיק לשחק ולהתל בנו כל יום.
הכי גרוע זה כאשר הטכנאי מגיע לנתק ומציע הצעה אחרנה בהחלט...שילחתי אחד כזה לכל הרוחות כי אחרי שאני מתקשר עם חברה אחרת ומתחייב לה, לא מעניין אותי משחקי הבזאר הטורקי שחברות נותנות שירותים בארץ מרשות לעצמן....
ארז
לדעתי יס מוגבלים מאוד במספר ממירי הHD שלהם בשונה מHOT שכרגע כל ממיר VOD חדש שלהם הוא ממיר HD גם, כי המחיר ייצור הוא זהה למחיר הייצור של ממיר הVOD בעבר.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא קשור, יס מעדיפים לתמחר ללקוחות יס מקס HD כי זה מכשיר יותר מתקדם שאפשר לשדרג עליו VOD.guycomp כתב:לדעתי יס מוגבלים מאוד במספר ממירי הHD שלהם בשונה מHOT שכרגע כל ממיר VOD חדש שלהם הוא ממיר HD גם, כי המחיר ייצור הוא זהה למחיר הייצור של ממיר הVOD בעבר....
אני גם לא מבין את הדחף לרכוש דווקא ממיר HD רגיל, להקליט תכנים ועוד ב-HD זה כמו חלום שמתגשם.