מה עדיף כבלים של lexus או vivanco ?
שלום
אני רוצה לרכוש כבל component ומתאים 21 פינים ל s-video , מה שראיתי עד עכשיו זה של חברות עלומות שם בהום סנטר או בשקם אלקטריק וסקאל מחזיקים כבלים של חברות כמו vivanco או lexus מה עדיף מבינהם או שלמישהו יש המלצה אחרת במחירים סבירים.
אני רוצה לרכוש כבל component ומתאים 21 פינים ל s-video , מה שראיתי עד עכשיו זה של חברות עלומות שם בהום סנטר או בשקם אלקטריק וסקאל מחזיקים כבלים של חברות כמו vivanco או lexus מה עדיף מבינהם או שלמישהו יש המלצה אחרת במחירים סבירים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
זה מזכיר לי שאלה אם לקנות מברשת שיניים מחברה א' או חברה ב'.
התשובה היא ששניהם יעשו את העבודה.
התשובה היא ששניהם יעשו את העבודה.
אם כבר שאלת בנושא,
אוסיף ואשאל:
כבל SCART TO S VIDEO של ויונקו מורכב מ2 כבלים דקים יחסית צמודים שיוצאים מה 21 פינים (זה נקרא FULL SCART?) ואילו כבלים אחרים מורכבים מכבל אחד עבה יותר.
יש הבדל? מה עדיף?
כבל SCART TO S VIDEO של ויונקו מורכב מ2 כבלים דקים יחסית צמודים שיוצאים מה 21 פינים (זה נקרא FULL SCART?) ואילו כבלים אחרים מורכבים מכבל אחד עבה יותר.
יש הבדל? מה עדיף?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
דיברתי עם נציגת תמיכה טכנית של יס, היא אמרה לי שהממיר שלי אינו תומך s-video למרות שבהגדרות ראיתי את האפשרויות שלו. היא המליצה לי על כבל 21 פינים ובצד השני rca רגיל. האם יהיה הבדל בתמונה בין s-video ל rca רגיל האם קיים בכלל כבל כזה?
הממיר שלך:
PACE 1000- תומך ב S VIDEO. כבל SCART TO S VIDEO והגדרת יציאת ה SCART בממיר ל S VIDEO יתנו לך תמונה טובה...
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"