אקדח חום
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
שלום לכולם.
לאחרונה קונסולת ה PS3 שלי שבקה חיים. קניתי חדשה, אבל אני רוצה להחיות את הישנה לפחות לכמה שעות בשביל להציל את הנתונים שעליה. בשביל זה צריך אקדח חום.
רציתי לדעת אם יש כאן מישהו עם אקדח חום (רצוי כזה שאפשר לווסת לחום של 350 מעלות פחות או יותר) ומוכן להשאיל אותו, להשכיר אותו או לתת לי להגיע אליו הביתה ולבזבז בערך שעה מהזמן שלו (השימוש באקדח ייקח בסך הכל שתי דקות, אבל צריך עוד 40 דקות קירור שבהן לא מזיזים את הקונסולה לשום מקום).
כמו כן, אם אתם מכירים שירות השכרת כלי עבודה שיאפשר לי לשכור אחד במחיר סביר, אני אשמח מאוד.
תודה מראש לכל העונים.
לאחרונה קונסולת ה PS3 שלי שבקה חיים. קניתי חדשה, אבל אני רוצה להחיות את הישנה לפחות לכמה שעות בשביל להציל את הנתונים שעליה. בשביל זה צריך אקדח חום.
רציתי לדעת אם יש כאן מישהו עם אקדח חום (רצוי כזה שאפשר לווסת לחום של 350 מעלות פחות או יותר) ומוכן להשאיל אותו, להשכיר אותו או לתת לי להגיע אליו הביתה ולבזבז בערך שעה מהזמן שלו (השימוש באקדח ייקח בסך הכל שתי דקות, אבל צריך עוד 40 דקות קירור שבהן לא מזיזים את הקונסולה לשום מקום).
כמו כן, אם אתם מכירים שירות השכרת כלי עבודה שיאפשר לי לשכור אחד במחיר סביר, אני אשמח מאוד.
תודה מראש לכל העונים.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

נראה שכבר מצאתי פתרון (חבר שעובד באיזו חברת אלקטרוניקה ייקח את הלוח למלחימה אצלם שתעשה לו את הטיפול ובאותה הזדמנות גם תחדש את הפלאקס - נוזל ניקוי ששמים לפני הלחמות ושהתאיידות שלו היא אחד הגורמים לתקלה ולהישנות שלה אחרי תיקונים), אבל למקרה שזה לא יעבוד - זה בדיוק המכשיר שאני מחפש (אני צריך אחד שמגיע ל350 מעלות לפי המדריכים ברשת). החימום לא אמור להיות ממש נקודתי כי המעבדים בפלייסטיישן לא קטנים במיוחד ולכן צריך לחמם בתנועות מעגליות.
גר באשדוד ועובד בתל אביב.
גר באשדוד ועובד בתל אביב.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

http://boardsus.playstation.com/t5/Play ... p/41416218
התקלה נקראת YLOD - Yellow Light of Death. כשמדליקים את הקונסולה יש מנורה צהובה ואחריה אדומה מהבהבת וזהו. אי אפשר לעשות כלום והקונסולה מושבתת לחלוטין. הבעיה נגרמת בגלל התייבשות וסדקים בהלחמות של המעבד והמעבד הגרפי ללוח האם. החימום אמור להתיך את ההלחמות ואז כשהן יתקשו מחדש הן אמורות להיות במצב טוב יותר. לרוב התיקון הזה מחזיק בין כמה שעות לכמה שבועות, לא יותר מזה, אבל אני גם לא צריך יותר מזה - כבר קניתי קונסולה חדשה ואני פשוט רוצה להציל את הנתונים שעל הקונסולה הישנה.
התקלה נקראת YLOD - Yellow Light of Death. כשמדליקים את הקונסולה יש מנורה צהובה ואחריה אדומה מהבהבת וזהו. אי אפשר לעשות כלום והקונסולה מושבתת לחלוטין. הבעיה נגרמת בגלל התייבשות וסדקים בהלחמות של המעבד והמעבד הגרפי ללוח האם. החימום אמור להתיך את ההלחמות ואז כשהן יתקשו מחדש הן אמורות להיות במצב טוב יותר. לרוב התיקון הזה מחזיק בין כמה שעות לכמה שבועות, לא יותר מזה, אבל אני גם לא צריך יותר מזה - כבר קניתי קונסולה חדשה ואני פשוט רוצה להציל את הנתונים שעל הקונסולה הישנה.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

יש כאן בעיה כפולה. הראשונה היא שאם אני מכניס את הדיסק לתוך קונסולה תקינה, אין בתוך הקונסולה התקינה דיסק אחר שלתוכו אפשר להעביר את התוכן.erezsolan כתב:למה לא לקחת את הדיסק של ה PS3 המקולקל ולהכניס אותו ל PS3 תקין, להעביר את הנתונים וזהו?...
הבעיה השניה, והיא היותר קשה מבין השתיים, היא שהדיסק הקשיח והקונסולה נשואים בנישואין קתוליים - דיסק קשיח יעבוד רק עם הקונסולה שאליה הוא שייך. אם מכניסים אותו לקונסולה אחרת, המקסימום שאפשר לעשות זה לפרמט אותו כדי שיעבוד עם הקונסולה אבל יהיה ריק.
בשביל לעשות העתקה מלאה של תוכן בין קונסולות צריך שתי קונסולות תקינות שמחוברות ביניהן בכבל רשת. אין אופציה אחרת (טכנית, אם עושים גיבוי מראש אפשר לעשות restore בקונסולה אחרת, אבל לא כל התכנים יעבדו. רק העברה בין קונסולות מאפשרת לכל התכנים לעבוד כמו שצריך).
ומה לגבי הבידוד של הכבל שהוא לא בידוד מתכווץ?
מלחם הוא גם רעיון טוב?
מלחם הוא גם רעיון טוב?
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
אש גלויה לא כדאי?
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....