יש לי אקסטרימר חדש- שאלה
שלום רב
קנו לנו לבית את האקסטרימר עם הקירור הפאסיבי מבאג וכשניסיתי לחבר אותו למחשב הנייד שלי או למחשב הנייח של אחי הויסטה לא הצליחה לזהות את הדרייבר או את המכשיר ולכן השאלה שלי האם יש דרייבר מיוחד או תוכנה ייעודית שצריך להוריד או שזה בעייה ידועה של המכשיר?
תודה מראש על התשובה
קנו לנו לבית את האקסטרימר עם הקירור הפאסיבי מבאג וכשניסיתי לחבר אותו למחשב הנייד שלי או למחשב הנייח של אחי הויסטה לא הצליחה לזהות את הדרייבר או את המכשיר ולכן השאלה שלי האם יש דרייבר מיוחד או תוכנה ייעודית שצריך להוריד או שזה בעייה ידועה של המכשיר?
תודה מראש על התשובה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
Re: תודה
אם אתה בגירסה 3.1.2 - העדכון יתבצע דרך דיסק און קי או דיסק קשיח פנימיdcoolman כתב:דבר ראשון תודה על התשובה המהירה
דבר שני אז אני מבין שעדכוני קושחה ייעשו תמיד דרך דיסק און קיי ולא דרך חיבור ישיר למחשב אלא אם יש לי כונן קשיח פנימי בתוך האקסטרימר?...
מגירסת הבטא 2.4 שאפשר להוריד אותה כבר, אפשר לעשות עדכון קושחה דרך האינטרנט (אני חושב שצריך גם דיסק קשיח)
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
בהחלט. יש להגדיר את ה HDD כמשותף ברשת על ידי השרת או על ידי הראוטר (לא כולם מאפשרים זאת) ואז הוא יהיה ניתן להגדרה כשיתוף זמין עבור המזרימדיה.
Re: תודה
תיקון קטן: זה לא חייב להיות DOK. אפשר גם ידכון דרך HDD חיצוני.Light כתב:אם אתה בגירסה 3.1.2 - העדכון יתבצע דרך דיסק און קי או דיסק קשיח פנימיdcoolman כתב:דבר ראשון תודה על התשובה המהירה
דבר שני אז אני מבין שעדכוני קושחה ייעשו תמיד דרך דיסק און קיי ולא דרך חיבור ישיר למחשב אלא אם יש לי כונן קשיח פנימי בתוך האקסטרימר?...
מגירסת הבטא 2.4 שאפשר להוריד אותה כבר, אפשר לעשות עדכון קושחה דרך האינטרנט (אני חושב שצריך גם דיסק קשיח)...
לדוגמא אצלי: ה HDD חיצוני משמש גם למדיה וגם לעדכונים.