בעיה בסולו 7 - "מתאפסים" בכל פעם שמכבים אותם
-
joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
קניתי סולו-7 למחשב בפינת העבודה בבית. הסאונד בהחלט מעולה ועומד בציפיות.
דבר אחד מאד מטריד - כל פעם שאני מכבה, בפעם הבאה שאני מדליק הסולו "שוכח" את כל הכוונונים, דהיינו - בחירת כניסה (PC במקרה שלי), עוצמת שמע וכן את עוצמות הבאס והטרבל.
זה מאד מרגיז לכוון את כל זה בכל פעם שאני מדליק את הרמקולים.
אה - ובכלל, אם אני לא נוגע אחרי ההדלקה, הרמקולים בכלל לא מנגנים. מופיעים שני קווים בתצוגה (כמו במצב mute) ועד שאני לא מזיז את הווליום ואת בורר כניסת האודיו, אין שמע בכלל.
שאלתי לבעלי סולו-7 אחרים -
האם זה נורמלי או שזו תקלה?
דבר אחד מאד מטריד - כל פעם שאני מכבה, בפעם הבאה שאני מדליק הסולו "שוכח" את כל הכוונונים, דהיינו - בחירת כניסה (PC במקרה שלי), עוצמת שמע וכן את עוצמות הבאס והטרבל.
זה מאד מרגיז לכוון את כל זה בכל פעם שאני מדליק את הרמקולים.
אה - ובכלל, אם אני לא נוגע אחרי ההדלקה, הרמקולים בכלל לא מנגנים. מופיעים שני קווים בתצוגה (כמו במצב mute) ועד שאני לא מזיז את הווליום ואת בורר כניסת האודיו, אין שמע בכלל.
שאלתי לבעלי סולו-7 אחרים -
האם זה נורמלי או שזו תקלה?
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
-
joncafe
- גורו קפה

תודה על התשובה, אבל היא לא פותרת לי את הבעיה. לא חבל להשאיר את ה-100 ואט דולקים 24 שעות ביממה רק כדי שהסטאפ לא יימחק? נראה לי באג רציני בתכנון או שאנחנו מפספסים משהו בגדול...
-
joncafe
- גורו קפה

לדעתי הצריכה לא ממש יורדת בצורה משמעותית, והעובדה היא שצלעות הקירור מאחור חמימות גם במצב IDLE.
בכל אופן - לא נראה לי סביר שמכשיר כזה ידרוש כוונון מחדש כל הפעלנ או לחליפין להשאירו דולק 24 שעות ביממה.
כתבתי מייל לתמיכה הטכנית שלהם (בשוויץ...) - נראה אם הם יענו.
אני שוב פונה לבעלי סולו אחרים - האם זה כך אצל כולם, או שיש סדרות דפוקות וסדרות תקינות?
בכל אופן - לא נראה לי סביר שמכשיר כזה ידרוש כוונון מחדש כל הפעלנ או לחליפין להשאירו דולק 24 שעות ביממה.
כתבתי מייל לתמיכה הטכנית שלהם (בשוויץ...) - נראה אם הם יענו.
אני שוב פונה לבעלי סולו אחרים - האם זה כך אצל כולם, או שיש סדרות דפוקות וסדרות תקינות?