איזה ממיר DTT מומלץ לקנייה.
מומלץ לקנות ממיר HD למרות שעדיין אין שידורי HD, הסיבה לכך היא בגלל מעבד יותר חזק.
כרגע יש konka 980 שהוא בעצם ממיר SD אבל יש לו עידכון קושחה שיצא לפני כמה ימים, אופציה אחרת היא לקנות את הקונקה 630HD שיש גם לה עידכון קושחה אבל אלטרנטיבי באנגלית בלבד שאני העלתי לשרת את קבצי הקושחה באנגלית.
כרגע יש konka 980 שהוא בעצם ממיר SD אבל יש לו עידכון קושחה שיצא לפני כמה ימים, אופציה אחרת היא לקנות את הקונקה 630HD שיש גם לה עידכון קושחה אבל אלטרנטיבי באנגלית בלבד שאני העלתי לשרת את קבצי הקושחה באנגלית.
איזה עדכון קושחה יצא בדיוק לקונקה 980 "לפני כמה ימים"?nimrodg כתב:מומלץ לקנות ממיר HD למרות שעדיין אין שידורי HD, הסיבה לכך היא בגלל מעבד יותר חזק.
כרגע יש konka 980 שהוא בעצם ממיר SD אבל יש לו עידכון קושחה שיצא לפני כמה ימים, אופציה אחרת היא לקנות את הקונקה 630HD שיש גם לה עידכון קושחה אבל אלטרנטיבי באנגלית בלבד שאני העלתי לשרת את קבצי הקושחה באנגלית....
המכשיר הזה ברשותי והוא פשוט מלא באגים
באתר של טלראן אין התייחסות לתיקונן ובטח שלא קושחה חדשה.
עד שלא תימצא ותיבדק קושחה כזו אני ממליץ על הממיר של nowcom
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
את הגירסה החדשה אתה יכול להוריד מהקישור הזה.rrr1 כתב:איזה עדכון קושחה יצא בדיוק לקונקה 980 "לפני כמה ימים"?nimrodg כתב:מומלץ לקנות ממיר HD למרות שעדיין אין שידורי HD, הסיבה לכך היא בגלל מעבד יותר חזק.
כרגע יש konka 980 שהוא בעצם ממיר SD אבל יש לו עידכון קושחה שיצא לפני כמה ימים, אופציה אחרת היא לקנות את הקונקה 630HD שיש גם לה עידכון קושחה אבל אלטרנטיבי באנגלית בלבד שאני העלתי לשרת את קבצי הקושחה באנגלית....![]()
המכשיר הזה ברשותי והוא פשוט מלא באגים
באתר של טלראן אין התייחסות לתיקונן ובטח שלא קושחה חדשה.
עד שלא תימצא ותיבדק קושחה כזו אני ממליץ על הממיר של nowcom...
אזהרה: תתקין את גירסה 1.50 ולא את גירסה 2.00. ניסיתי להתקין את 2 וזה דפק לי את הממיר לגמרי (נתקע בשלב של ה-boot) ובקושי הצלחתי לעשות לו reflash ל-1.50!
בגירסה החדשה (1.50) הוא מראה כבר תיאורים של תוכניות ב-EPG, וכמו-כן הוא קולט גם את ערוץ ה-test2 (של ה-HD), אם כי כרגע שום דבר לא משודר בו אז אני לא יודע האם הוא באמת יכול לקלוט HD עכשיו.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

ואם כבר, הנה כמה דברים שעדיין בעייתיים (גם אחרי השדרוג):
* לא תומך במדיית USB בפורמט FAT32, מה שאומר שאפקטיבית הוא לא תומך ב-USB עם יותר מ-2GB, שזה בעצם כשעה הקלטה מקסימום.
* שומר הקלטות בפורמט נוראי (TRP) וצריך לעבור שבעת מדורי גהינום כדי לנגן אותו על מחשב.
* לא תומך DivX / XviD.
* לא תומך במדיית USB בפורמט FAT32, מה שאומר שאפקטיבית הוא לא תומך ב-USB עם יותר מ-2GB, שזה בעצם כשעה הקלטה מקסימום.
* שומר הקלטות בפורמט נוראי (TRP) וצריך לעבור שבעת מדורי גהינום כדי לנגן אותו על מחשב.
* לא תומך DivX / XviD.
תנסה את התוכנה הבאה: אולי היא תעזור לך.NegativeIQ כתב: * שומר הקלטות בפורמט נוראי (TRP) וצריך לעבור שבעת מדורי גהינום כדי לנגן אותו על מחשב....
http://www.isoftdownload.com/guide/how- ... trp-to-avi
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

Re: היכן ניתן לקנות את knoka?
אפשר לקנות כמעט בכל חנות למוצרי חשמל. אבל אני אישית ממליץ לך בחום ללכת על ממיר אחר (שיש לו תמיכה יותר נורמלית מהיבואן).ralon כתב:תודה לכל המגיבים....
אז זהו שאין תמיכה מאף אחת מן היבואניות כרגע.NegativeIQ כתב:אפשר לקנות כמעט בכל חנות למוצרי חשמל. אבל אני אישית ממליץ לך בחום ללכת על ממיר אחר (שיש לו תמיכה יותר נורמלית מהיבואן).ralon כתב:תודה לכל המגיבים.......
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אז במקרה כזה רצוי לקנות ממיר מדגם שקיים לא רק בישראל כדי שתהיה תמיכה (גם אם חלקית) מהיצרן.nimrodg כתב:אז זהו שאין תמיכה מאף אחת מן היבואניות כרגע....
בהצלחה במציאת ממיר כזהNegativeIQ כתב:אז במקרה כזה רצוי לקנות ממיר מדגם שקיים לא רק בישראל כדי שתהיה תמיכה (גם אם חלקית) מהיצרן.nimrodg כתב:אז זהו שאין תמיכה מאף אחת מן היבואניות כרגע.......