מחפש עצות מה לרכוש, הכיוון הוא מדפיים ורסיבר מיד2

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ebibo199 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

רוצה להביא לחדר מערכת יד שנייה בתקציב של 2500 ש"ח, מניח שהחלוקה תיהיה 700-1000 ש"ח למגבר יציב מיד2, וכל השאר לצמד מדפיים, בכל זאת יש כמה דברים שצריכים להתחשב בהם.

*חדר קטן (4X3), המקום היחיד לקדמיים זה רק מדפיים מעל הספרייה, אפילו מדפיים גדולים יכולים לשבת שם אבל לא רצפתיים.
*השימוש העיקרי הוא לסרטים 5.1, אבל גם למוזיקה, קצת שחורה קצת ג'אז, רוק קל בלבד, הבאס חשוב כי לא יהיה כנראה סאב.
*המטרה בהתחלה היא רק לקנות 2 מדפיים וכל חודש חודשיים להוסיף משהו אחר, סנטר, אחוריים, כרגע הם לא קשורים לתקציב.
*לגבי סאב קצת בעיה כי המקום הפנוי היחיד שפנוי לי זה ליד המחשב והבנתי שהוא ממגנט את הארדיסק, ככה שכנראה המערכת לא תכיל סאב וצריך לחשב את זה כשקונים מדפיים.
*מבחינתי המגבר לא צריך שום HDMI ושום דבר, רק 2-3 חיבורים דיגיטליים, 1 יצא מהמחשב, 1 מהאקסבוקס, 1 מההוט HD.

יש אפשרות לדעתכם לקנות משהו ברמה סבירה?, כמה רמקולים שראיתי בתקציב.

PARADIGM atom v2
דורש 1100

סרווין ווגה VE5M
דורש 1000

B&W 685
דורש 2100, שמעתי אותם, נחמדים מאוד, טובים לי בגלל שהבאסים חזקים ולא יהיה לי סאב.

B&W 686
דורש 1500, אולי פחות טובים מה 685 אבל מחיר יותר סביר.

B&W 602 S3
הרוב דורשים בסביבות ה 1600

EPOS M5
דורש 2000

פולק אאודיו TSI100
דורש 1300

בעקרון אפשר לראות פה בדף או שניים ראשונים, כאן:
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Are ... =%EE%E3%F3

וכאן
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Are ... 4%E9%E9%ED

אם יש לכם המלצה עד מישהו שדורש 2500 גג מתוך 2 הרשימות, אשמח לשמוע המלצות על רמקולים ששמעתם ואולי היה לכם אפילו, תודה על העזרה!

ebibo199 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

גם עוד שאלה קטנה

שליחה #2 

אם כרגע אני מחפש זוג מדפיים אבל המטרה בעתיד היא ל 5.1, איפה אני צריך לרשום תהודעה?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

ההודעה במקום הנכון.

מה שמעת כבר?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ebibo199 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

MartinHSabag כתב:ההודעה במקום הנכון.

מה שמעת כבר?
...
שמעתי את ה B&W 685 בחנות, נראה לי פרפקט מבחינת התאמה לחדר כי הבאס חזק מספיק ונדמה לי שיתאים לי מאוד לסרטים, הבעיה היא שהם כמעט ולא נמכרים ביד 2 ולא יודע מה ההבדל בינהם ל 686 אולי אני אלך לשמוע אותם איפשהו השבוע אם הם מספיק טובים ביד הם באחלה מחיר.

שמעתי גם מורל אוקטב אבל חורג מהתקציב שלי אפילו ביד2 :)

בעקרון אני מחפש המלצות על כמה דגמים לאסוף ואז למצוא חנות אחת או שתיים שאפשר לשמוע אותם בה, אם המחירים יהיו סבירים מספיק בחנות אני אקנה שם, אם לא יד2 לאחר ששמעתי את הרמקול יהיה אחלה, אז בעקרון כרגע רק מחפש לדעת אם מישהו התנסה או אהב אחד מהרמקולים הנ"ל מדפיים עד 2300 ש"ח יד שניה.

ebibo199 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אגב איך ה L7 של אומגה? שווה ללכת לשמוע בשביל המטרות שלי? זה אולי סט שנכנס אצלי בתקציב אפילו כחדש

amirperry
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

אני מוכר מערכת כמו שאתה מתאר ,

לגבי הסאב הוא היה כמה שנים צמוד למחשב ולא היה שום מגנוט של הארד דיסק ולא נראה לי שזו בכלל בעיה .

כנס לכאן ,אם מתאים לך דבר איתי במספר שרשום .

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Are ... o=vsxd810s

ebibo199 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

amirperry כתב:אני מוכר מערכת כמו שאתה מתאר ,

לגבי הסאב הוא היה כמה שנים צמוד למחשב ולא היה שום מגנוט של הארד דיסק ולא נראה לי שזו בכלל בעיה .

כנס לכאן ,אם מתאים לך דבר איתי במספר שרשום .

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Are ... o=vsxd810s
...
לא משעתי עליהם יותר מדי דברים טובים ומצד שני לא שמעתי אותם, בכל אופן יש משהו שאני הולך לשמוע מחר אולי ניקח אותו כבר, תודה בכל אופן.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”