QNAP TS-210
אני מעוניין ב-NAS שיאפשר לי איכסון מדיה, הזרמת וידאו למזרימדיה (NMT) ובעתיד ל-HTPC, הורדות (ביטורנט ו-Usenet) במינימום צריכת חשמל וגיבוי פשוט (רק של חלק מהקבצים). חשוב לי שתוכנת הניהול תהיה פשוטה ושלא תידרוש ממני הבנה שאין לי.
על פניו, ה-QNAP TS-210 נראה כאפשרות הכי טובה, במחיר סביר בארץ לעומת מחירו בחו"ל (1300 בארץ. $280 בארה"ב).
אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שרכשו את המכשיר או כאלו שמחזיקים ב-NAS אחר כמו Dlink 323, Synology DS210j וכו. מעניינים אותי בעיקר נוחות שימוש, רעש, איכות חומרים ותמורה לכסף.
תודה
על פניו, ה-QNAP TS-210 נראה כאפשרות הכי טובה, במחיר סביר בארץ לעומת מחירו בחו"ל (1300 בארץ. $280 בארה"ב).
אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שרכשו את המכשיר או כאלו שמחזיקים ב-NAS אחר כמו Dlink 323, Synology DS210j וכו. מעניינים אותי בעיקר נוחות שימוש, רעש, איכות חומרים ותמורה לכסף.
תודה
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
למה באמת ירדת מ NAS?
הייתי מבין אם היית הולך על פתרון מבוסס PC, אבל אני מבין שרק "הכנסת" את הדיסקים פנימה.
אני טועה?
היתרון הגדול של שרת רשת (מאגרשת), הוא שהוא משרת כמה פונקציות בנוחות, מתאים גם לHTPC, גם למזרימדיה, גם לגיבוי, גם לשיתוף, ולא תלוי בכלל במי מהצרכנים עובד באותו רגע.
יש היום כל כך הרבה אפשרויות (NETGEAR, QNAP, SYNOLOGY, BUFFALO, D-LINK,...).
אולי מישהו אחר יודע לעזור עם NAS בסיסי וזול (יחסית)?
הייתי מבין אם היית הולך על פתרון מבוסס PC, אבל אני מבין שרק "הכנסת" את הדיסקים פנימה.
אני טועה?
היתרון הגדול של שרת רשת (מאגרשת), הוא שהוא משרת כמה פונקציות בנוחות, מתאים גם לHTPC, גם למזרימדיה, גם לגיבוי, גם לשיתוף, ולא תלוי בכלל במי מהצרכנים עובד באותו רגע.
יש היום כל כך הרבה אפשרויות (NETGEAR, QNAP, SYNOLOGY, BUFFALO, D-LINK,...).
אולי מישהו אחר יודע לעזור עם NAS בסיסי וזול (יחסית)?
ערן