המלצה לטוחן אשפה למטבח
שלום לכולם,
אשמח לקבל כיוונים אילו נתונים לבדוק בטוחן אשפה למטבח.
הצורך הוא למשהו משפחתי סטנדרטי ולא תעשייתי.
כמה כ"ס צריך/עדיף?
אילו דברים כדאי לשים לב?
קיבלתי המלצה בחנות על In Sink Erator כשישנם כמה דגמים המשתנים עפ"י גודל וכ"ס (לדוגמא ISE 65/ISE 55 או Evolution 100/200 ). האם אתה מכירים? אשמח לחוו"ד.
תודה מראש למגיבים.
אשמח לקבל כיוונים אילו נתונים לבדוק בטוחן אשפה למטבח.
הצורך הוא למשהו משפחתי סטנדרטי ולא תעשייתי.
כמה כ"ס צריך/עדיף?
אילו דברים כדאי לשים לב?
קיבלתי המלצה בחנות על In Sink Erator כשישנם כמה דגמים המשתנים עפ"י גודל וכ"ס (לדוגמא ISE 65/ISE 55 או Evolution 100/200 ). האם אתה מכירים? אשמח לחוו"ד.
תודה מראש למגיבים.
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני בדיוק לפני 4 ימים קיבלתי את (ממתין להתקנה של המטבח)Evolution 200 שזה כטוחן אשפה החזק ביותר שיש להם לשוק אירופאי, בכל אופן מדובר בטוחן בעל 0.75 כוח סוס ובגדול המחירים נמדדים לפי כוח סוס ולפי כמה שקט היחידה עובדת .
בגדול ככל שזה יותר שקט ככה זה עולה יותר וככל שזה חזק יותר ככה זה עולה יותר .
בארץ הIN SINK הוא המוצלח ביותר ומדובר במוצר שמיוצר בארהב.
בארץ הIN SINK הוא המוצלח ביותר ומדובר במוצר שמיוצר בארהב.
מדוע בחרת במוצר החזק ביותר בקטגוריה? היה שיקול/צורך ספציפי?asafalfa כתב:אני בדיוק לפני 4 ימים קיבלתי את (ממתין להתקנה של המטבח)Evolution 200 שזה כטוחן אשפה החזק ביותר שיש להם לשוק אירופאי, בכל אופן מדובר בטוחן בעל 0.75 כוח סוס ובגדול המחירים נמדדים לפי כוח סוס ולפי כמה שקט היחידה עובדת .
בארץ הIN SINK הוא המוצלח ביותר ומדובר במוצר שמיוצר בארהב....
אני פשוט תוהה אם להסתפק ב ISE65.
- asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
חצי כוח סוס מספיק, אין ספק , לי בכל אופן היה אפשרות לקנות את הדגם 200 במחיר יחסית טוב אז ביגלל זה קניתי אותו.uri120 כתב:מדוע בחרת במוצר החזק ביותר בקטגוריה? היה שיקול/צורך ספציפי?asafalfa כתב:אני בדיוק לפני 4 ימים קיבלתי את (ממתין להתקנה של המטבח)Evolution 200 שזה כטוחן אשפה החזק ביותר שיש להם לשוק אירופאי, בכל אופן מדובר בטוחן בעל 0.75 כוח סוס ובגדול המחירים נמדדים לפי כוח סוס ולפי כמה שקט היחידה עובדת .
אני פשוט תוהה אם להסתפק ב ISE65....
אם אתה שואל את עצמך מה נותן עוד 0.25 כוח סוס : העבודה נעשת בצורה מהירה יותר. דבר נוסף תא טחינה גדול יותר ככה שאם האישה\גבר עושה הרבה הרבה אוכל זה לפעמים נוח הרבה יותר שיש לך לאיפה לזרוק את כל השאריות.
asafalfa כתב:חצי כוח סוס מספיק, אין ספק , לי בכל אופן היה אפשרות לקנות את הדגם 200 במחיר יחסית טוב אז ביגלל זה קניתי אותו.uri120 כתב:מדוע בחרת במוצר החזק ביותר בקטגוריה? היה שיקול/צורך ספציפי?asafalfa כתב:אני בדיוק לפני 4 ימים קיבלתי את (ממתין להתקנה של המטבח)Evolution 200 שזה כטוחן אשפה החזק ביותר שיש להם לשוק אירופאי, בכל אופן מדובר בטוחן בעל 0.75 כוח סוס ובגדול המחירים נמדדים לפי כוח סוס ולפי כמה שקט היחידה עובדת .
אני פשוט תוהה אם להסתפק ב ISE65....
אם אתה שואל את עצמך מה נותן עוד 0.25 כוח סוס : העבודה נעשת בצורה מהירה יותר. דבר נוסף תא טחינה גדול יותר ככה שאם האישה\גבר עושה הרבה הרבה אוכל זה לפעמים נוח הרבה יותר שיש לך לאיפה לזרוק את כל השאריות....
תודה