בעיה די רצינית בהשמעת קול דרך S/PDIF בכרטיס מסך.
-
ROTEM12345
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום רב ,
אני משתמש בכרטיס מסך gigabyte 9800gt איתו אני מחובר דרך כבל hdmi to hdmi לטלוויזה שלי שהיא lg scarlet 32lh70yr ובכדי לשמוע קול דרך הרמקולים של הטלוויזיה אני חיברתי כבל S/PDIF מהכרטיס מסך ללוח אם. עכשיו הבעיות:
אני מצליח לשמוע קול בכל דבר שאני עושה עם זה משחקים מוזיקה וגם ברוב הסרטים.
כשאני רושם ברוב הסרטים אז יש לי בעיה לפי מה שאני שמתי לב בניגון סרטי bluray ויכול להיות שאני מטעה גם.
אני מנגן סרטי בלוריי מלא דרך התוכנות arcsoft totalmadia theter 3 , windows media centet . windows media player , בכל אלה לא הצלחתי לשמוע קול. משום מה זה קורה רק בסרטי bluray מלא.
אשמח לכל עזרה אפשרית תודה רבה רותם
אני משתמש בכרטיס מסך gigabyte 9800gt איתו אני מחובר דרך כבל hdmi to hdmi לטלוויזה שלי שהיא lg scarlet 32lh70yr ובכדי לשמוע קול דרך הרמקולים של הטלוויזיה אני חיברתי כבל S/PDIF מהכרטיס מסך ללוח אם. עכשיו הבעיות:
אני מצליח לשמוע קול בכל דבר שאני עושה עם זה משחקים מוזיקה וגם ברוב הסרטים.
כשאני רושם ברוב הסרטים אז יש לי בעיה לפי מה שאני שמתי לב בניגון סרטי bluray ויכול להיות שאני מטעה גם.
אני מנגן סרטי בלוריי מלא דרך התוכנות arcsoft totalmadia theter 3 , windows media centet . windows media player , בכל אלה לא הצלחתי לשמוע קול. משום מה זה קורה רק בסרטי bluray מלא.
אשמח לכל עזרה אפשרית תודה רבה רותם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תנסה לנגן עם MPC HC על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD". זה אמור לעבוד כולל בלו ריי.
אם אתה רוצה לעבוד עם תוכנת מדיה סנטר, אתה צריך לגרום לה לעבוד עם FFDShow Audio בתור מקודד האודיו (אם אתה עם ווינדוס 7, מומלץ להתקין את חבילת המקודדים Shark007 שכוללת אותו) ולהגדיר אותו כמו בנספח מספר 2 של "המדריך המהיר", על פי הדוגמא השנייה כאשר אתה מסמן 16 ביט integer במקום 16 ביט LPCM.
אם אתה רוצה לעבוד עם תוכנת מדיה סנטר, אתה צריך לגרום לה לעבוד עם FFDShow Audio בתור מקודד האודיו (אם אתה עם ווינדוס 7, מומלץ להתקין את חבילת המקודדים Shark007 שכוללת אותו) ולהגדיר אותו כמו בנספח מספר 2 של "המדריך המהיר", על פי הדוגמא השנייה כאשר אתה מסמן 16 ביט integer במקום 16 ביט LPCM.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
סביר להניח שהטלוויזיה לא תומכת בפורמטי אודיו הכי חדישים.
בד"כ זה מגיע כערוץ צליל הראשון.
האם ניסית להעביר אודיו לאחר אותו כן אתה שומע ?
בד"כ זה מגיע כערוץ צליל הראשון.
האם ניסית להעביר אודיו לאחר אותו כן אתה שומע ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אין קשר כי כרטיס 9800GT אליו משורשר SPDIF גם ככה לא מעביר DTS-HD ו-Dolby TrueHD.
הבעייה היא ככל הנראה במפצל/מקודד.
הבעייה היא ככל הנראה במפצל/מקודד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
PIXIES למה הוא לא תומך ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה