גרפיקה במאפיה 2 לPS3 תהיה באיכות ירודה לעומת 360 ו PC

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

בנוסף ה tearing בגרסת PS3 מגיע ל 40% ו ב360 פחות מ 1%

Xbox 360
 Xbox 360
PlayStation 3
 PlayStation 3

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

מאוד מפתיע שעוד מפתחת לא מוכנה לעשות מאמץ עבור שחקני הסוני 3. שתהנה מאלו שמורידים את המשחק שלה וממעט אלו שיקנו אותו.
Vocare Ad Regnum

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

TANDBERG כתב:מאוד מפתיע שעוד מפתחת לא מוכנה לעשות מאמץ עבור שחקני הסוני 3. שתהנה מאלו שמורידים את המשחק שלה וממעט אלו שיקנו אותו.
...
תגיד תודה לסוני שבונה מכשיר מוזר שקשה לעבוד איתו. ה 360 אולי טיפה יותר חלש אבל בגלל שנוח לעבוד איתו משחקים נראים יותר טוב.
ומה שקורא בשטח שרק חברות בת של סוני יכולות לתכנת משחקים כמו U או K כי יש להם גיבוי מאבא סוני.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

אתה טועה ומטעה.
הארכיטקטורה של סוני היא נכונה לעתיד ומאפשרת לGPU הפחות חזק שלה לרוץ חזק יותר מאשר האקס בוקס.
נכון - קל יותר לתכנת לאקס בוקס, אבל הוא לא יגיע לרמה הגרפית של הסוני, הוא לא יכול. יש שרשור שבו הובר שם קישור לסרטונים שעושים השוואה בין הקונסולות (תרשום Console wars ביוטיוב). Uncharted 2 נראה יותר טוב מאשר רוב אם לא כל המשחקים של האקס בוקס, הוא עושה ניצול של המעבד כמעט עד הסוף.
זה לא קשור לגיבוי, Naughty Dog , אם אני לא טועה, גם יכולה מחר ללכת ולפתח משחקים לאקס בוקס, היא זו שהשקיעה כסף בפיתוח - המשחק UC2 נמכר כמו מטורף וזכה לביקורות מעולות, למה ? כי היא השקיעה. RED DEAD האחרון לא ימכור רבע ממנו לסוני, כי הגרפיקה שלו באופן יחסי גרועה. תראה את הבניה של הקונסולה של סוני, ככה גם יעשו למחשבים (אם כבר לא עושים עכשיו) וככה יעשו לדור ההמשך, לפחות מי שלא רוצה להשקיע בGPU כל הזמן.
הבנתי שאתה תומך של האקס בוקס, אבל לפחות תסמך את מה שאתה כותב.
Vocare Ad Regnum

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

אני לא תומך של כלום, פשוט לא סובל פאנבויס.

אתה חי בסרט רציני עם אתה סומך אל מה שכתוב ב אתר של בני נוער פאנבויס כמו max console

תקשיב, העובדה היא שרק משחקים אקסקלוסיבים ואולי עד 5 משחקים מולטי נראים יותר טוב ממשחקים של 360.
והסיבה לזה שמאד קשה לתכנת לPS3, וזא לא מה שאני עומר אלה המפתחים, כמו Valve שעד E3 2010 לא רצה לתקרב לPS3

אתה יודע מי זה קאז היראי? (Kaz Hirai) המנכ"ל של סוני:

"[left]We don't provide the 'easy to program for' console that (developers) want, because 'easy to program for' means that anybody will be able to take advantage of pretty much what the hardware can do, so then the question is, what do you do for the rest of the nine-and-a-half years?" explained Hirai.
[/left]

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #6 

משחקים מוכרים הרבה מאוד עותקים על האקס בוקס. בדרך כלל יותר מגרסת הפס3.
רד דד רדמפשן מכר 2.3 מיליון עותקים לפס3, לא כולל יפן שהמשחק לא יצא שם עדיין. אנצ'רטד 2 מכר 3.5 מיליון עותקים. המשחק מכר הרבה מאוד עותקים ובהתחשב בעובדה שאנצ'רטד 2 יצא 1) לקראת החגים ונהנה מתקופת החגים ו2) עם יציאת הפס3 סלים 3) רד דד רדמפשן יצא לעוד קונסולה (ומכר כמעט 3 מיליון עותקים) לא צריך לזלזל בכלל במכירות של המשחק.
עוד משהו - נאוטי דוג לא יכולה לפתח משחקים לאקס בוקס, גם אם היא רוצה וגם אם לא. נאוטי דוג היא בבעלות של סוני.
והערה קטנה - ההבדל בין הגרפיקה של האקס בוקס לפס3 הוא לא כזה גדול (הרבה יותר קטן פס2 לאקס בוקס 1) כשמשווים את הכותרים הכי יפים לכל קונסולה. אם לאחת קל לפתח ולשניה לא, ואלה התוצאות, אז שאפו לנאוטי דוג שהצליחה לעשות משחקים כל כך יפים אבל הגישה של סוני לא הייתה טובה כמו של מיקרוסופט בכל הקשור למעבד.

הבנתי שאתה תומך של הפס3, אבל לפחות תסמך את מה שאתה כותב :wink:

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

הקיצר אין אל PC, PC טוב ב 5K ויותר לא רואה את PS3 ו 360 ביחד.
אני אישית משחק משחקי מולטיפלאטפורם אל PC.

אני אוהב את ה PS3 שלי אפילו פינקטי אותו במסך תלת מימד ל K3 ובתקווה שגם inFamous 2
אבל בחיים אני לא יקנה משחק מולטיפלטפורם ל PS3 אלה רק במקרא כמו של Dead Space 2 שנותנים משחק נוסף במתנה Dead Space Extraction

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #8 

בכלל לא הפתיע אותי שעוד משחק הולך להראות פחות טוב על ה PS3.
כמו שאמרו כבר, זה די מסובך לכתוב קוד יעיל שיידע לנצל טוב את כוח העיבוד של ה PS3.
בלי עזרה של סוני בתחום הזה של הייעול התוצאה די צפויה. אף סטודיו לא ישקיע מעל ומעבר באופטימיזציה ל PS3, זה מסובך ולכן יקר.
אני אישית לא מסכים עם הגישה הזו שלהם, אך ככה זה מתנהל עד עכשיו וכנראה שככה זה גם יישאר הלאה.
פה ושם יש משחקים שיוצאים מעולה בשני המכשירים, כמו dante's inferno, batman arkham asylum ועוד כמה וכמה, אבל הרוב
המוחלט של המשחקים שיוצאים בשני הקונסולות נראים ורצים טוב יותר על ה X360.
ידעתי את זה גם כשקניתי את ה PS3 שלי. עשיתי את השיקולים שלי והחלטתי שהאקסקלוסיביים של ה PS3 לדעתי מפצים על זה.
אך זה עדיין מעצבן לא מעט פעמים,
יצא לי לשחק על ה PS3 משחקים שמשמעותית נחותים יותר מגרסאת ה X360 וזה הרבה יותר גרוע מרק גרפיקה שלא ב HD.
bayonetta. אני משחק במשחק הזה בימים אלו ממש. למרות שראיתי את ההשוואות ואת הביקורות שהוא גרוע ב PS3 קניתי אותו
כי הוא פשוט קרץ לי. המשחק ממש לא מתקרב לרזולוצייה של ה X360 (יש אותו לחבר) וקצב הפריימים פשוט נמוך בטירוף ולפעמים זה
ממש ממש מסריח ומעצבן עד רמות שזה כמעט לא שחיק.
היה לי גם מקרה דומה עם Ghostbusters ועם עוד כמה משחקים.
את RED DEAD כבר החלטתי שלא לקנות.
לפי הדמו של Kane and lynch 2 שהורדתי לפני יומיים ל PS3 המקרה שם הוא עוד יותר בזיון.
יש שם מעין UPSCALE מסריח מרזולוצייה שנראית כאילו לקחו אותה מהנינטנדו 64.
בקיצור, זה נמאס אבל כנראה שככה זה. משחקים במולטי-פלטפורם פשוט ייראו מסריח על ה PS3 ב 95% מהמקרים..

*נ.ב חפשו ביוטיוב השוואות של Lens of truth . ההשוואות הכי אובייקטיביות שיש למשחקים שבדרך כלל הכי רלוונטים בשוק..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

jacko-il כתב: לפי הדמו של Kane and lynch 2 שהורדתי לפני יומיים ל PS3 המקרה שם הוא עוד יותר בזיון.
יש שם מעין UPSCALE מסריח מרזולוצייה שנראית כאילו לקחו אותה מהנינטנדו 64.
...
אתה טועה לגבי Kayne and Lynch המשחק נראה אותו דבר בשני קונסולות, מה שנראה לך כ רזולוציה נמוכה זה בכוונה.
מה שקורה זה שאתה רואה את עצמך דרך מצלמות אבטחה, המתכנתים אמרו שהם רוצים שכאילו אתה רואה הכול דרך מצלמות זולות כאילו Youtube.
צריך לתרגל לזה אבל לדעתי זה משהוא חדש ו FRESH
גם עם אתה הורג אזרח או !!!! או מוריד ראש של מישהוא תראה קוביות כאלו של צנזורה כמו בחדשות!

זה הכול בכוונה והמשחק מצויין! פי 20 יותר טוב מראשון

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #10 

מה שאמרת זה דבר אחד. הבנתי את האפקטים של הבכוונה.. זה בכלל לא שייך..
זה דבר אחד שים את זה בצד. (ומסכים איתך אגב שזה נחמד ו "FRESH"..)
עכשיו בלי קשר, למשחק יש רזולוצייה נמוכה. ורואים בבירור שמתבצע איזשהו אפסקייל..
אם אתה לא רואה את זה וזה לא מפריע לך/ אין לך מושג על מה אני מדבר, אז הרווחת. אני לא מוכן לשחק ככה.

*עריכה -
נ.ב - מחר אני כנראה אראה את המשחק גם ב XBOX 360 של חבר שלי.
אז אוכל לדווח אם זה באמת זהה גם שם או שזה מסריח רק ב PS3..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

jacko-il כתב:מה שאמרת זה דבר אחד. הבנתי את האפקטים של הבכוונה.. זה בכלל לא שייך..
זה דבר אחד שים את זה בצד. (ומסכים איתך אגב שזה נחמד ו "FRESH"..)
עכשיו בלי קשר, למשחק יש רזולוצייה נמוכה. ורואים בבירור שמתבצע איזשהו אפסקייל..
אם אתה לא רואה את זה וזה לא מפריע לך/ אין לך מושג על מה אני מדבר, אז הרווחת. אני לא מוכן לשחק ככה.

*עריכה -
נ.ב - מחר אני כנראה אראה את המשחק גם ב XBOX 360 של חבר שלי.
אז אוכל לדווח אם זה באמת זהה גם שם או שזה מסריח רק ב PS3..
...
יש לי אותו בדמו של PS3 ו מלא ל 360. לדעתי אותו דבר רק ב360 יש תבונוס של 1080P
עדיף Upscale מכלום :)

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

flsh, אני לא תומך של סוני - תקרא קצת הודעות שלי בפורום. יש לי סוני, כן, ויתרתי על אקס בוקס בגלל הרבה סיבות.
דבר שני - השיקולים העתידיים של סוני בקונסולה הוכיחו את עצמם בפורמט האחסון של הדיסק, ואני משער שגם בניית הארכיטקטורה של המכשיר תוכיח את עצמה. זו בעיה בפני עצמה שחברות לא מוכנות להשקיע בהסבה לסוני, אמת. אגב - תפיסה מאוד נכונה של מייקרוסופט היא לתת און ליין חזק ביותר בתשלום, עובדה שסוני עוברים לזה רק עכשיו.
וירוס - בנוגע ללהאמין - יש השוואה מאוד אובייקטיבית בין שתי הקונסולות, נכון לעכשיו היא נעצרת בשוויון.
הפרמטרים שלי ושלך ושל כל אחד הם שונים בבחירת קונסולה, אני צריך כמה שיותר שחקנים בו זמנית, מוכנות לעתיד וחומרה יציבה. את זה הסוני סיפקה לי. אם הייתי משחק יותר (ואני כמעט לא משחק) אז הייתי קונה אקס בוקס בנוסף, יש משחקי מולטי שנראים יותר טוב, אבל זה הכל מבחינתי.
אין קונסולה יותר טובה - יש מה שיותר טוב עבור מי שמסתכל.
ואני מבקש ממך לעדן את הניסוח, אני לא מתכוון לענות ל"אתה חי בסרט..." . זה לא מכבד אותי או אותך.

נ.ב
לגבי Naughty Dog - היא השיקה כמה מולטי, אבל נכון ל2001, היא בבעלות סוני.
Vocare Ad Regnum

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #13 

אני חושב שיש בעיה בגישה של סוני לכל הדור הנוכחי של הקונסולות.צריך לזכור שקונסולת משחק לא אמורה להחליף מחשב אלא אמורה לתפקד ב"מרכז בידור" .
כל ההשקעה במעבד מסוג אחר וGPU מסוג אחר ו7(או 8 או אין לי מושג כמה) ליבות זה נחמד מאוד וזה אולי העתיד , אבל צריך לזכור שבסופו של דבר קונסולת משחק
היא מכשיר תקציבי ביחס למה שהוא אמור להציע (לשם השוואה גם כשהוסני יצא ועלה מאוד יקר הוא לא עלה כמו מחשב גיימרים רציני) וזה שהוא מיוצר בארכיטקטורת המעבד העתידית של עולם המחשוב לא נותן לצרכן שום דבר ועובדה שהXBOX המיושן (מבחינת חומרה ) נתן לו בראש במשך שנים (מההשקה עד ממש לאחרונה).
אם בסופו של דבר המשחקים נראים אותו דבר אז סוני לא השיגו כלום , שלא לדבר על זה שעם כל החדשנות שלהם הם נפלו מול הבוקס באספקט הכי חשוב והוא שירותי רשת.
אני לא מאמין שאף אנליסט בסוני חושב שזה הגיוני להפסיד כסף על מכירות של קונסולה במשך כל כך הרבה זמן . . .בקיצור , ההתנהלות שלהם בדור הנוכחי גרועה מאוד והם יודעים את זה , הם פשוט התחילו עם האף מאוד למעלה , מי שזוכר את תקופת ההשקה של הבוקס 360 זוכר שבהתחלה אף אחד כמעט לא ספר אותו , סוני הסתכלו על עצמם פחות או יותר כיחידים בשוק הזה.לדעתי אנחנו נראה אותם זונחים את הרעיון הזה בדור הבא ופשוט מספקים מכשיר חזק שיריץ משחקים עם תצוגה מדהימה וקל לפתח עליו משחקים כי הם לא ישרדו עוד מפלה כמו עם הPS3 (בסופו של דבר הוא מפלה אם משווים ליחסי הכוחות בדור הקודם).
מעבר לזה כבר יודעים שאין טעם לתכנן מכשיר שיהיה חזק בעוד 5-6 שנים כי כל כך הרבה דברים משתנים שיש סיכוי מאוד גבוה שבעוד 5-6 שנים הוא בכלל יהיה לא רלוונטי...

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

אוריאל, אתה צודק לגבי הדור הנוכחי, אבל מה לגבי העתיד ? את זה קשה לדעת.
לפחות לגבי הבלו ריי הם קבעו סטנדרט (לא יודע לכמה זמן זה יימשך) כמו שמייקרוסופט קבעו סטנדרט (חשוב מאוד) של און ליין בתשלום (ואלוהים, הם יודעים לתת שירותי און ליין).
Vocare Ad Regnum

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #15 

כל חברה מונעת מהשיקולים שלה, יש כנראה חברות שמבינות ששווה להן להבין את הPS3 - ולייצר משחקים שהולכים ונראים טוב יותר. לדעתי מתוך הבנה שהם יוכלו להמשיך לפתח לקונסולה בשנים הקרובות. זאת, בנוסף לכך, שאפשר להעלות תוספות ולעשות גם מהן לא מעט כסף.
ההגיון כמו שמישהו אמר לפניי - שכל החברות ייפנו לכיוון הזה שכלכלית - הוא נשמע יותר הגיוני.

אבל יתכן שיש חברות שכרגע רוצות יותר להתבסס ומעדיפות את הקלות של תכנות לXBOX.
מן הסתם כל חברה רשאית לעשות מה שתרצה - וכך גם אנחנו הלקוחות :)

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

העתיד הוא במולטיפלטפורם, כבר היום כמעט ואין חברות צד שלישי שעושים משחקים אקסקלוסיבים, וגם חברות צד שני (כאלה שקיבלו תשלום לעבוד אקסקלוסיבית) עברו למולטיפלטפורם כי זה לא שווה להם.

ובדור הבא של קונסולות לא יהי שווה להחזיק את כולם, כי אפילו הכשיו אני קונה 3-6 משחקי PS3 בשנה ובעתיד זה יריד ל 2-3 משחקים אקסקלוסיבים בשנה

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

וירוס, אז מה מושך אותי או אותך (אתה מצטייר כשחקן כבד יותר ממני) לקונסולה אחת או לפלטפורמה אחת ? אם הכל יראה אותו הדבר, מה הטעם במספר קונסולות ? הרי תעשיית הPC לא תצמח, היא בתהליכי הקטנה בגלל העתקות. חייבים משחקים כמו האלו או GOW שימשכו אנשים למיקום אחד.
Vocare Ad Regnum

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

TANDBERG כתב:וירוס, אז מה מושך אותי או אותך (אתה מצטייר כשחקן כבד יותר ממני) לקונסולה אחת או לפלטפורמה אחת ? אם הכל יראה אותו הדבר, מה הטעם במספר קונסולות ? הרי תעשיית הPC לא תצמח, היא בתהליכי הקטנה בגלל העתקות. חייבים משחקים כמו האלו או GOW שימשכו אנשים למיקום אחד.
...
אנשים קוברים תPC במשך שנים והוא עדיין Alive and Kicking עם יש משחק טוב הפירטים לא מזיקים בכלל כ רובם גם ככה לא היו קונים. למה משחקים טובים כמו של Valve, Blizzard, Bioware משחקי COD שונים ועוד מלא נמכרים טוב?
כי אנשים שבאמת רוצים לשחק ישלמו כסף...
התעשיה משחררת כ.מסך ומעבדים חדשים כל 6 חודשים, אז כנראה יש ביקוש...

עם משחק חרה, והוא לא נמכר אז הם מחפשים תירוצים מי אשם, ותמיד קל להשים תפירטים.

מה שימשוך אותך לפלטפורמה מסויימת זה Added Value ו First Party Games

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #19 

וירוז - אתה קצת מעוות.
BIOWARE - התחילה לפתח גם לקונסולות - מה ה2 משחקים הגדולים שלהם לאחרונה? MASS EFFECT - תוכנן ויצא במקור לXBOX , וDRAGONAGE שקיבל גירסא שונה לקונסולות - וזה יהיה הדגש שלהם לDRAGONAGE 2 (והמכירות בהתאם)
VALVE - עקב ההצלחה של הקונסולות - מוסיפים את STEAM לPS3 - כלומר 360 מעלות משנים קודמות - והם חברת PC כבדה ביותר.
COD - תבדוק כמה האחרון מכר - פחות ממליון למחשב יותר מ10 לקונסולות.
המחשב מדשדש מאוד מאחור , רק בארץ הוא עדיין איכשהו נחשב פלטפורמה רלוונטית - וגם זה בגלל הפיראטיות.

מהרשימה שלך בליזארד היא בערך הצדיקה היחידה בסדום - וגם היא מצליחה בעיקר בגלל מערכת נגד פיראטיות חזקה מאוד על האונליין שלה והעובדה שהאונליין (בWOW ובSTARCRAFT) הוא מרכז העיסוק שלה.

לגבי המחשב ב5K , אז קודם כל זה פי 2.5 מקונסולה , כל קונסולה , וזה גם יתיישן מהר מאוד.
איפה המחשבים ב5K מלפני 4 שנים כשהXBOX והPS3 יצאו? זו תיהיה השוואה טובה יותר.
(ובלי קשר - גם ככה עוברים לרוב לקונסולות - כי ז'אנרים שלמים פשוט לא יוצאים למחשב).

ליביו

ViruzZ פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

אז מה שאתה עומר ש אינטל, אמד ו נוידיה פשטו רגל?
זה ש BIOWARE מפתחת גם לקונסולות זה לא עומר כלום, אמרנו כבר שעתיד ב מולטיפלטפורם, אבל תמיד יפתחו למחשבים.

אנחנו נהיה בצרה עם משחקים יצעו רק לקונסולות, אני אישית לא רוצה להיות תקוע עם אותה גרפיקה 15 שנה, ולהיות תלוי ב אח גדול שיקבה לי מה לשחק ומה לא.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”