המשחק המרכזי בערוץ 1 ב-HD .
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מה עם שידורי ליגת העל בכדורסל?
- beney_yehuda
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
באותה הזדמנות אני קורא לכם להחרים שידורי ספורט בתשלום
כי זה עושק ציבורי
אנא לא לתת זה יד !
כי זה עושק ציבורי
אנא לא לתת זה יד !
בני יהודה מלחמה !!! אש אש אש !!!
קשקוש. שידורי ספורט פרימיום משודרים בתשלום בכל מקום בעולם. זכויות השידור עולות הרבה מאד כסף ואם לא יהיו שידורים בתשלום לא יהיו שידורים בכלל. די לפופוליזם. אם נותנים את נבחרות ישראל ואת המשחקים המרכזיים בליגות הכדורגל והכדורסל בחינם אז זה די והותר. כל מה שמעבר לזה - מי שזה מעניין אותו שישלם (כלל הציבור לא צריך לממן זכויות שידור של הליגה האנגלית למשל).beney_yehuda כתב:באותה הזדמנות אני קורא לכם להחרים שידורי ספורט בתשלום
כי זה עושק ציבורי
אנא לא לתת זה יד !...
בדיוק להיפך, "עושק ציבורי" זה כשעושקים את כל הציבור בכדי לשדר חינם תכנים שמעניינים רק את חלקו. מי שרוצה לראות שידורים ישירים של ליגה אנגלית, שישלם על זה בעצמו. אין סיבה שכולם ישתתפו בזה....beney_yehuda כתב:באותה הזדמנות אני קורא לכם להחרים שידורי ספורט בתשלום
כי זה עושק ציבורי
אנא לא לתת זה יד !...
- beney_yehuda
- חבר שרק התחיל

היי
כוונתי היא שאסור לשלם על שידורי ליגת העל כדורגל וכדורסל וכן משחקי נבחרת כדורגל כדורסל.
לגבי ליגות אחרות בעולם מסכים איתכם.
כוונתי היא שאסור לשלם על שידורי ליגת העל כדורגל וכדורסל וכן משחקי נבחרת כדורגל כדורסל.
לגבי ליגות אחרות בעולם מסכים איתכם.
בני יהודה מלחמה !!! אש אש אש !!!
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני מסכים שפרט למשחק מרכזי בליגת העל, משחקי נבחרת ישראל בכדורגל ובכדורסל שחייבים להיות משדורים בערוץ 1, 2 או 10, כל שאר תכני הספורט חייבים להיות בתשלום.
אבל, כמו שהגיוני מאוד שלא לעשוק את הציבור בכדי לממן תכנים שמעניין רק חלקו בספורט, כך צריך להיות מיושם גם באשר התכנים.
אם אותי לא מעניינים ערוצי סרטים, סדרות, טבע, מוזיקה וכדומה, מדוע אני צריך לשלם עליהם?
שהוט / YES יציעו ב-99 ש"ח חבילה בסיסית הכוללת את ערוצי ה-DTT וכל ערוץ נוסף יהיה בתשלום נפרד.
כך חובבי ספורט כמוני שמה שמעניין אותם זה כדורגל יוכלו לשלם כ-200 ש"ח לחודש ולא יותר מ-300 ש"ח.
אבל, כמו שהגיוני מאוד שלא לעשוק את הציבור בכדי לממן תכנים שמעניין רק חלקו בספורט, כך צריך להיות מיושם גם באשר התכנים.
אם אותי לא מעניינים ערוצי סרטים, סדרות, טבע, מוזיקה וכדומה, מדוע אני צריך לשלם עליהם?
שהוט / YES יציעו ב-99 ש"ח חבילה בסיסית הכוללת את ערוצי ה-DTT וכל ערוץ נוסף יהיה בתשלום נפרד.
כך חובבי ספורט כמוני שמה שמעניין אותם זה כדורגל יוכלו לשלם כ-200 ש"ח לחודש ולא יותר מ-300 ש"ח.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
יס והוט כבר פועלים ליצירת חבילות צרות.idan309 כתב:אני מסכים שפרט למשחק מרכזי בליגת העל, משחקי נבחרת ישראל בכדורגל ובכדורסל שחייבים להיות משדורים בערוץ 1, 2 או 10, כל שאר תכני הספורט חייבים להיות בתשלום.
כך חובבי ספורט כמוני שמה שמעניין אותם זה כדורגל יוכלו לשלם כ-200 ש"ח לחודש ולא יותר מ-300 ש"ח....
אני לא חושב שהטענה היא שהליגה האנגלית אמורה להיות בחינם.amir073 כתב:קשקוש. שידורי ספורט פרימיום משודרים בתשלום בכל מקום בעולם. זכויות השידור עולות הרבה מאד כסף ואם לא יהיו שידורים בתשלום לא יהיו שידורים בכלל. די לפופוליזם. אם נותנים את נבחרות ישראל ואת המשחקים המרכזיים בליגות הכדורגל והכדורסל בחינם אז זה די והותר. כל מה שמעבר לזה - מי שזה מעניין אותו שישלם (כלל הציבור לא צריך לממן זכויות שידור של הליגה האנגלית למשל).beney_yehuda כתב:באותה הזדמנות אני קורא לכם להחרים שידורי ספורט בתשלום
כי זה עושק ציבורי
אנא לא לתת זה יד !......
המרמור שנוצר הוא עקב כך שקבוצות ישראליות שמשחקות במפעל אירופאי -צריך להיות בחינם.
והנה דוגמא מצויינת למרות שהענף הוא איזוטרי: ערוץ הספורט משדר שנים כבר את הפורמולה 1 בערוצי 5 או 5 פלוס.
השנה הוא העביר את התוכן ל5 פלוס לייב.
על מה ולמה? יש אפילו חוק נגד זה אבל הוא לא מיושם.
דוגמא נוספת: משחקי הגמר של הNBA.
על פי אותו חוק אמורים להיות משודרים בערוץ פתוח משום שאסור להעביר תכנים.
אז מה ערוץ הספורט עשה? שידר ישיר ב-4 בוקר ב ערוץ 5 אבל לא שידר אף שידור חוזר באותו יום אלא היכן? בערוץ ספורט 5 פלוס לייב כמובן. ברור שעבור הקהל המבוגר השידור הישיר הוא פחות אופציונלי...
ערוצי הספורט מתעללים בלקוח בכל הזדמנות.
הטענות הן על שחיקה של ערוצים.
בהתחלה ערוץ הספורט אח"כ ערוץ בתשלום שהוא 5 פלוס.
עכשיו העברת התכנים מ-5 פלוס ל-5 פלוס לייב. זה מה שמרתיח
- beney_yehuda
- חבר שרק התחיל

בואו נגרום כלקוחות צרכנים חכמים שיהיה ערוץ ספורט DEAD +UserName כתב:אני לא אתפלא אם בשנה הקרובה לספורט5 יהיה מינוס ענקי שהם מתעללים ככה בלקוחות, עוד מעט יפתחו לנו פה LIVE2+ ויורידו מחיר על הLIVE הראשון בשביל לגרות לקוחות חח...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
התכוונתי איפה ישודרו משחקי ליגת העל בכדורסל השנה והאם יהיה ערוץ ייעודי של כדורסל כפי שמנהלת הליגה רוצה?
הוא צריך להיות משודר בטלויזיה,באינטרנט ובסלולר-מישהו יודע איפה הוא ישודר בכ"א מהדברים הנ"ל?
הוא צריך להיות משודר בטלויזיה,באינטרנט ובסלולר-מישהו יודע איפה הוא ישודר בכ"א מהדברים הנ"ל?
חברים, ניתן לצפות במשחק המרכזי בערוץ הראשון בחינם מכל מכשיר ומכל מקום דרך האפליקציה MYTOTAL.TV
זמין באייפון, אנדרואיד וPC.
זמין באייפון, אנדרואיד וPC.