קניות ב-EBAY
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
בשנה האחרונה לדעתי מגיע לי צל"ש מ-EBAY על כמויות הציוד שמגיעים לי הביתה. בדואר כבר מכירים אותי ויודעים שכל יום או יומיים אני בא לביקור שלי...
הקניה האחרונה? שעון.
הקניה האחרונה? שעון.
אם תמיין לפי מחיר + משלוח כל אלה ששולחים לארץ יופיעו לפני כל אלה שלא...ruti_ziv כתב:תתחדש
מה שמפריע לי במיוחד בקנייה באיביי הוא
-לא כולם שולחים לארץ(רק לארה'ב/קנדה)
-אם כבר שולחים-אז המשלוח עולה יותר מהמוצר
אשמח לדעת איך מתמודדים עם זה...
החלוקה בין מחיר המשלוח למחיר המוצר ברוב במקרים מלאכותית, עד כמה שאני מכיר, הסוחרים משלמים לebay אחוזים משווי המוצר אבל לא משווי המשלוח. ככה שלהעביר עלויות לסעיף המשלוח מעלה לסוחרים את הרווחים.
בגלל שהמשחול לא אופציאונאלי (אין לך אפשרות של איסוף עצמי) תתיחס לסכום כאל מחיר המוצר האמיתי.
חברה אני ממליץ מאוד על קניות בebay אני גם קונה רציני וקבוע שם ואפילו כבר קיבלתי כוכב כחול עם 110 נקודות
בדואר הם כבר מכינים לי ערמות של חבילות בכל פעם שאני מגיע הם מייד שולפים לי את הדואר
חברה אכן כמו שרשמו פה מעליי רצוי למיין את המוצרים למחיר כולל מישלוח ולראות מה יותר זול בסכום הכללי
בנוסף חשוב מאוד לילמוד את מתגי החיפוש שם בכדי לכבר תוצעות רצויות טובות (חלק גדול נירשם שם עם טעיות כתיב)
לא יאמנו פערי המחירים בין הארץ לקניות בebay וזה עוד אחרי מישלוח לארץ
בנוסף המוצרים מגיעים במשלוח ברוב המיקרים יותר מהר ממישלוח של קניות פה בארץ
והכי חשוב הוא ההגנה על הכסף שלך מebay וגם מpaypal
בדואר הם כבר מכינים לי ערמות של חבילות בכל פעם שאני מגיע הם מייד שולפים לי את הדואר
חברה אכן כמו שרשמו פה מעליי רצוי למיין את המוצרים למחיר כולל מישלוח ולראות מה יותר זול בסכום הכללי
בנוסף חשוב מאוד לילמוד את מתגי החיפוש שם בכדי לכבר תוצעות רצויות טובות (חלק גדול נירשם שם עם טעיות כתיב)
לא יאמנו פערי המחירים בין הארץ לקניות בebay וזה עוד אחרי מישלוח לארץ
בנוסף המוצרים מגיעים במשלוח ברוב המיקרים יותר מהר ממישלוח של קניות פה בארץ
והכי חשוב הוא ההגנה על הכסף שלך מebay וגם מpaypal
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אין ספק, EBAY ו-PAYPAL בהחלט הופכים את הקניות להרבה יותר נוחות.
בכ"א, הקניה האחרונה שלי היא נעלי הרמת משקולות - Adidas IronWork III
http://cgi.ebay.com/ADI-IRONWORK-III-WE ... 5ada4be387
בכ"א, הקניה האחרונה שלי היא נעלי הרמת משקולות - Adidas IronWork III
http://cgi.ebay.com/ADI-IRONWORK-III-WE ... 5ada4be387
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
-
oferlaor
- מנהל

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
תתחדש
רק עכשיו רכשתי מ-eBay מנשא לתינוקת החדשה שלנו וכמו שנאמר שלא תמיד הם שולחים לארץ, גם במקרה הזה לא היה משלוח אז שלחתי לחבר שמגיע החודש..
אז אין כמו eBay אבל לפעמים חובה גם איזה חבר שבדיוק צריך להגיע לביקור..
רק עכשיו רכשתי מ-eBay מנשא לתינוקת החדשה שלנו וכמו שנאמר שלא תמיד הם שולחים לארץ, גם במקרה הזה לא היה משלוח אז שלחתי לחבר שמגיע החודש..
אז אין כמו eBay אבל לפעמים חובה גם איזה חבר שבדיוק צריך להגיע לביקור..
איציק
geblig כתב:תתחדש![]()
אז אין כמו eBay אבל לפעמים חובה גם איזה חבר שבדיוק צריך להגיע לביקור.....
מקרה גבולי ביותר !
עם משלוח + תשלום מע"מ , אני בספק אם זו הייתה קניה כדאית !
אולי הפרש של 50/100 שקל (עלות המצור בארץ כ 850 שקל +-) .
-
oferlaor
- מנהל

הלכתי באיזור שלי ל 5 חנויות צילום בנסיון לאתר כמה דברים קטנים למצלמה שלי (פלס, מגן uv, מדבקה עם חוט למכסה) ואין. קניה באיביי לקחה חצי זמן מהזמן שהיה דרוש להגיע לאחת מהן.
עכשיו קניתי רצועה גאונית למצלמה שזה שיפור מטורף לאיכות החיים של מי שמסתובב הרבה עם מצלמה.
מקניה לקניה הרעב שלי רק גדל...
עכשיו קניתי רצועה גאונית למצלמה שזה שיפור מטורף לאיכות החיים של מי שמסתובב הרבה עם מצלמה.
מקניה לקניה הרעב שלי רק גדל...
מעניין מה דעתה של האישה על הביזבוזים של בעלהoferlaor כתב:הלכתי באיזור שלי ל 5 חנויות צילום בנסיון לאתר כמה דברים קטנים למצלמה שלי (פלס, מגן uv, מדבקה עם חוט למכסה) ואין. קניה באיביי לקחה חצי זמן מהזמן שהיה דרוש להגיע לאחת מהן.
מקניה לקניה הרעב שלי רק גדל......
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
לי יש בעייה אחת מרכזית באיביי - המשלוח. הרבה מאוד פעמים מצאתי שמחיר המוצר מאוד אטרקטיבי לעומת מחירו בארץ אך כאשר מתווסף מחיר המשלוח הפער מצטמצם משמעותית והופך לכמעט לא רלוונטי. דוגמא פשוטה - חיפשתי פאזלים של דורה לילדה שלי, בארץ זה עולה 60-80 שח, באיביי כמה דולרים בודדים בלבד אבל עם משלוחים של לעיתים 10 דולר וצפונה. דוגמא נוספת, כסא בטיחות לרכב, המחיר באיביי היה כמעט חצי מהמחיר בארץ וכמובן שעלות המשלוח השלימה את הפער כמעט לחלוטין. בנוסף יש לא מעט דברים שהמחיר באיביי כמעט זהה למחירים של החנויות בחול, גם כאלו ששולחות לארץ, לדוגמא משחקי PS3, זיכרונות למצלמות וכו.
אז נכון, יש דברים שכדאי לרכוש באיביי (אני בעצמי רכשתי שם כמה וכמה פעמים), אבל זה בהחלט לא פתרון פלא וצריך להשוות מחיר טוב לפני הרכישה.
אז נכון, יש דברים שכדאי לרכוש באיביי (אני בעצמי רכשתי שם כמה וכמה פעמים), אבל זה בהחלט לא פתרון פלא וצריך להשוות מחיר טוב לפני הרכישה.
-
oferlaor
- מנהל

ברור שצריך לבדוק מחירים והמשלוח לרוב זו הנקודה הבעייתית - כל מקרה לגופו. אני בעיקר מתרכז בדברים שאני פשוט לא מצליח להשיג בארץ.
אשתי לא אמרה כלום בנושא. היא כנראה כבר מכירה אותי או משהו...
אשתי לא אמרה כלום בנושא. היא כנראה כבר מכירה אותי או משהו...