עומד לרכוש YES HD
שלום אני עומד לרכוש יס מקס HD
ויש לי שאלה האם זה באמת משפר את איכות התמונה כיום יש לי מימיר רגיל ואני רואה מעולה אבל עדין לא מספיק ברמה
האם אני יראה יותר חד?
השחור היה יותר שחור אמיתי?
יותר צבעים חיים?
יש לי מסך LCD LED FULL HD
בבקשה תענו לי השאלות
תודה והמשך יום טוב
ויש לי שאלה האם זה באמת משפר את איכות התמונה כיום יש לי מימיר רגיל ואני רואה מעולה אבל עדין לא מספיק ברמה
האם אני יראה יותר חד?
השחור היה יותר שחור אמיתי?
יותר צבעים חיים?
יש לי מסך LCD LED FULL HD
בבקשה תענו לי השאלות
תודה והמשך יום טוב
אני למשל רואה את תכני ה HD באיכות טובה ומאוד מרוצה.
אבל את התכנים הרגילים אני רואה באיכות הרבה פחות טובה ממה שראיתי עם ממיר רגיל.
הבנתי שזה תלוי טלויזיה אבל הרבה אנשים שאני מכיר - רואים הרבה פחות טוב את הערוצים הרגילים עם ממיר HD
זה משהו שצריך לקחת בחשבון
הבנתי שזה תלוי טלויזיה אבל הרבה אנשים שאני מכיר - רואים הרבה פחות טוב את הערוצים הרגילים עם ממיר HD
זה משהו שצריך לקחת בחשבון
אני המום, מישהו יכול להסביר?dman23 כתב:אני למשל רואה את תכני ה HD באיכות טובה ומאוד מרוצה.
זה משהו שצריך לקחת בחשבון...
עבור טלויזית סמסונג עם חיבורי קומפוננט ו HDMI ללא חיבורי SCART
איזה ממיר רגיל מומלץ?
איזה ממיר HD מומלץ?
יש ממיר HD שהוא יותר טוב או שיש להם ממיר אחד בלבד?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
ב-yes יש רק את ה-MAXHD
קיים גם ממיר ה-yesHD שרשמית כבר לא מוצע.
קיים גם ממיר ה-yesHD שרשמית כבר לא מוצע.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זה תלוי באיכות עיבוד הממיר והטלוויזיה ביחד, עיבוד איכות ה-SD של הממיר לא ממש מוצלח ולכן רצוי להשאיר שהאות יהיה על 1080i ולא על AUTO שנותן למסך לעבד, במידה ויש לך מסך עם עיבוד תמונת SD מעולה אתה תראה אף אפילו יותר ממצוין, כיול בסיסי וקצר יכול לשנות לך את חווית הצפייב בשידורים הרגילים, אצלנו השידורים נראים צבעוניים כמו ה-HD אך לא חדים ומפורטים.MrMoris כתב:אני המום, מישהו יכול להסביר?dman23 כתב:אני למשל רואה את תכני ה HD באיכות טובה ומאוד מרוצה.
איזה ממיר רגיל מומלץ?
איזה ממיר HD מומלץ?
יש ממיר HD שהוא יותר טוב או שיש להם ממיר אחד בלבד?...
יש לנו סמסונג LA40B530 אם אני לא טועה. אין לה חיבורי SCART והבנתי שזה חיסרון מטורף בכל מה שקשור לחיבור לממירי של YES והוט. ואז צריך טרנסקודר או להתפשר על חיבור קומפוזיט... שזה איום ונורא.UserName כתב:זה תלוי באיכות עיבוד הממיר והטלוויזיה ביחד, עיבוד איכות ה-SD של הממיר לא ממש מוצלח ולכן רצוי להשאיר שהאות יהיה על 1080i ולא על AUTO שנותן למסך לעבד, במידה ויש לך מסך עם עיבוד תמונת SD מעולה אתה תראה אף אפילו יותר ממצוין, כיול בסיסי וקצר יכול לשנות לך את חווית הצפייב בשידורים הרגילים, אצלנו השידורים נראים צבעוניים כמו ה-HD אך לא חדים ומפורטים.MrMoris כתב:אני המום, מישהו יכול להסביר?dman23 כתב:אני למשל רואה את תכני ה HD באיכות טובה ומאוד מרוצה.
איזה ממיר רגיל מומלץ?
איזה ממיר HD מומלץ?
יש ממיר HD שהוא יותר טוב או שיש להם ממיר אחד בלבד?......
מה המצב הHD בהוט מבחינת איכות צפייה בSD? אותו דבר??
- UserName
-
- חבר ותיק

לא מבין ממש בחיבורים, אבל HDMI זה חיבור מצויין, אצלנו מחובר המקסHD בHDMI והתוצות הן כפי שרשמתי קודם לכן.MrMoris כתב:יש לנו סמסונג LA40B530 אם אני לא טועה. אין לה חיבורי SCART והבנתי שזה חיסרון מטורף בכל מה שקשור לחיבור לממירי של YES והוט. ואז צריך טרנסקודר או להתפשר על חיבור קומפוזיט... שזה איום ונורא.UserName כתב:זה תלוי באיכות עיבוד הממיר והטלוויזיה ביחד, עיבוד איכות ה-SD של הממיר לא ממש מוצלח ולכן רצוי להשאיר שהאות יהיה על 1080i ולא על AUTO שנותן למסך לעבד, במידה ויש לך מסך עם עיבוד תמונת SD מעולה אתה תראה אף אפילו יותר ממצוין, כיול בסיסי וקצר יכול לשנות לך את חווית הצפייב בשידורים הרגילים, אצלנו השידורים נראים צבעוניים כמו ה-HD אך לא חדים ומפורטים.MrMoris כתב:אני המום, מישהו יכול להסביר?dman23 כתב:אני למשל רואה את תכני ה HD באיכות טובה ומאוד מרוצה.
איזה ממיר רגיל מומלץ?
איזה ממיר HD מומלץ?
יש ממיר HD שהוא יותר טוב או שיש להם ממיר אחד בלבד?......
מה המצב הHD בהוט מבחינת איכות צפייה בSD? אותו דבר??...
המצב בהוטHD יותר טוב כי הממיר שלהם יודע לעבד יותר טוב SD.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אתה קצת מתבלבל, אם הממיר על 1080i זה אומר שהממיר יעבד את התמונה מ-SD ל-1080iUserName כתב:[זה תלוי באיכות עיבוד הממיר והטלוויזיה ביחד, עיבוד איכות ה-SD של הממיר לא ממש מוצלח ולכן רצוי להשאיר שהאות יהיה על 1080i ולא על AUTO שנותן למסך לעבד, במידה ויש לך מסך עם עיבוד תמונת SD מעולה אתה תראה אף אפילו יותר ממצוין, כיול בסיסי וקצר יכול לשנות לך את חווית הצפייב בשידורים הרגילים, אצלנו השידורים נראים צבעוניים כמו ה-HD אך לא חדים ומפורטים....
אם הממיר על Auto, זה אומר שערוץ SD יצא ברזולוצית SD והטלויזיה תבצע את העיבוד.
בכל אופן אני משתמש ב-1080i, אני מעדיף את ה-EPG שלי אחיד (שיהיה ברזולוציה גבוהה תמיד), אני כבר רגיל לתמונה הזאת וגם חושב שהיא עדיפה אצלי.
- UserName
-
- חבר ותיק

אותו הדבר אצלי, הAUTO מעוות לי את כל הטקסטורה של הEPG, אם כי גם השינוי הרזולוציה בעת מעבר לערוץ HD מ-SD או ההפך מציק, לחכות מעל ל-2 שניות בשביל לראות את הערוץ?yes-man כתב:אתה קצת מתבלבל, אם הממיר על 1080i זה אומר שהממיר יעבד את התמונה מ-SD ל-1080iUserName כתב:[זה תלוי באיכות עיבוד הממיר והטלוויזיה ביחד, עיבוד איכות ה-SD של הממיר לא ממש מוצלח ולכן רצוי להשאיר שהאות יהיה על 1080i ולא על AUTO שנותן למסך לעבד, במידה ויש לך מסך עם עיבוד תמונת SD מעולה אתה תראה אף אפילו יותר ממצוין, כיול בסיסי וקצר יכול לשנות לך את חווית הצפייב בשידורים הרגילים, אצלנו השידורים נראים צבעוניים כמו ה-HD אך לא חדים ומפורטים....
בכל אופן אני משתמש ב-1080i, אני מעדיף את ה-EPG שלי אחיד (שיהיה ברזולוציה גבוהה תמיד), אני כבר רגיל לתמונה הזאת וגם חושב שהיא עדיפה אצלי....
מה קורה אם זה מחובר לטלויזית HD ready 720P ?? אנחנו שוקלים לקנות טלויזת 32" או 37 לחדר שינה. כנראה 32.UserName כתב:אותו הדבר אצלי, הAUTO מעוות לי את כל הטקסטורה של הEPG, אם כי גם השינוי הרזולוציה בעת מעבר לערוץ HD מ-SD או ההפך מציק, לחכות מעל ל-2 שניות בשביל לראות את הערוץ?yes-man כתב:אתה קצת מתבלבל, אם הממיר על 1080i זה אומר שהממיר יעבד את התמונה מ-SD ל-1080iUserName כתב:[זה תלוי באיכות עיבוד הממיר והטלוויזיה ביחד, עיבוד איכות ה-SD של הממיר לא ממש מוצלח ולכן רצוי להשאיר שהאות יהיה על 1080i ולא על AUTO שנותן למסך לעבד, במידה ויש לך מסך עם עיבוד תמונת SD מעולה אתה תראה אף אפילו יותר ממצוין, כיול בסיסי וקצר יכול לשנות לך את חווית הצפייב בשידורים הרגילים, אצלנו השידורים נראים צבעוניים כמו ה-HD אך לא חדים ומפורטים....
בכל אופן אני משתמש ב-1080i, אני מעדיף את ה-EPG שלי אחיד (שיהיה ברזולוציה גבוהה תמיד), אני כבר רגיל לתמונה הזאת וגם חושב שהיא עדיפה אצלי.......
הממירים של הוט וYES יודעים להוציא פלט טוב של 720P ?
- UserName
-
- חבר ותיק

בעיקרון HDready יכול לתמוך ב-1080i, אם הרזולוציה היא 786p אז ה-1080i יראה יותר טוב מ-720p שהממיר יכול להוציא, אם זה רזולוציה רגילה של 720p אז לא תראה הבדל בין יציאת אות 1080i של הממיר לבין יציאת 720p של הממיר לכן רצוי להגדיר את זה בהגדרות הממיר. ניתן לבחור איזו רזולוציה הממיר יוציא.MrMoris כתב:מה קורה אם זה מחובר לטלויזית HD ready 720P ?? אנחנו שוקלים לקנות טלויזת 32" או 37 לחדר שינה. כנראה 32.UserName כתב:אותו הדבר אצלי, הAUTO מעוות לי את כל הטקסטורה של הEPG, אם כי גם השינוי הרזולוציה בעת מעבר לערוץ HD מ-SD או ההפך מציק, לחכות מעל ל-2 שניות בשביל לראות את הערוץ?yes-man כתב:אתה קצת מתבלבל, אם הממיר על 1080i זה אומר שהממיר יעבד את התמונה מ-SD ל-1080iUserName כתב:[זה תלוי באיכות עיבוד הממיר והטלוויזיה ביחד, עיבוד איכות ה-SD של הממיר לא ממש מוצלח ולכן רצוי להשאיר שהאות יהיה על 1080i ולא על AUTO שנותן למסך לעבד, במידה ויש לך מסך עם עיבוד תמונת SD מעולה אתה תראה אף אפילו יותר ממצוין, כיול בסיסי וקצר יכול לשנות לך את חווית הצפייב בשידורים הרגילים, אצלנו השידורים נראים צבעוניים כמו ה-HD אך לא חדים ומפורטים....
בכל אופן אני משתמש ב-1080i, אני מעדיף את ה-EPG שלי אחיד (שיהיה ברזולוציה גבוהה תמיד), אני כבר רגיל לתמונה הזאת וגם חושב שהיא עדיפה אצלי.......
הממירים של הוט וYES יודעים להוציא פלט טוב של 720P ?...
רק שים לב שהרזולוציה הסטנדרטית לHD של yes הינה 1080i למרות שיש אפילו שידורים שבמקור צולמו ב-720p(!) אך עוברים המרה דיגיטלית ל1080i על ידי הממיר.