מחפש פיתרון הזרמת מדיה "לא סטנדרטי" - מישהו מכיר ?
שלום חברים, הרבה זמן שלא ביקרתי ואני שמח לראות שבפורום כאן "עסקים כרגיל".
אז ככה, יש לי צורך בהזרמת מוזיקה אלחוטית (ובכלל זה, בעיקר FLAC ו APE) מחדר אחד לאחר (עד פה כל סטרימר היה מתאים) אבל הבעיה היא שאני רוצה לשלוט על מה שישמעו בחדר השני מהחדר המקורי (עדיף באופן ישיר מהמחשב) - קיימת אופציה כזו ?
אני אחדד, אני מעוניין ל"שדר" מוזיקה ממחשב ניייד שבחדר אחד, לחדר אחר כאשר השליטה היא מהמחשב הנייד עצמו ובאופן אלחוטי (אני מעדיף WIFI) הרעיון בעצם הוא לקבוע מה ישמעו בחדר השני באופן אלחוטי.
אם תשימו לב, זה בעצם היפוך התפקיד של הסטרימר ושליטה עליו מרחוק באופן אלחוטי.
אז ככה, יש לי צורך בהזרמת מוזיקה אלחוטית (ובכלל זה, בעיקר FLAC ו APE) מחדר אחד לאחר (עד פה כל סטרימר היה מתאים) אבל הבעיה היא שאני רוצה לשלוט על מה שישמעו בחדר השני מהחדר המקורי (עדיף באופן ישיר מהמחשב) - קיימת אופציה כזו ?
אני אחדד, אני מעוניין ל"שדר" מוזיקה ממחשב ניייד שבחדר אחד, לחדר אחר כאשר השליטה היא מהמחשב הנייד עצמו ובאופן אלחוטי (אני מעדיף WIFI) הרעיון בעצם הוא לקבוע מה ישמעו בחדר השני באופן אלחוטי.
אם תשימו לב, זה בעצם היפוך התפקיד של הסטרימר ושליטה עליו מרחוק באופן אלחוטי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם אתה שם כונן קשיח פניימי אם אני לא טועה גם משפחת POPCORN תתאים.
יש לך איזה תקציב מסויים? גם הנגנים של SONOS ושל LINN מתאימים - אבל העלויות שלהם יותר גבוהות מהמזרימדיות האחרים.
יש לך איזה תקציב מסויים? גם הנגנים של SONOS ושל LINN מתאימים - אבל העלויות שלהם יותר גבוהות מהמזרימדיות האחרים.
הפיתרון עם ה SQUEEZEBOX הוא מספיק אינטואיטיבי ופשוט או שהוא מצריך הכנה כלשהי ? משמע, אני יכול להגיע למצב שבו אני מגיע הביתה עם הנייד, מדליק אותו והוא כבר מחובר אוטומטית למזרימדיה ואפשר לשדר מוזיקה בלי יותר מדי התעסקות ?