קביעת ספרייה עבור הקלטות מהמדיה סנטר
שלום שלום
עברתי על התפריטים של המדיה סנטר, ואני לא מוצא פונקציה שמאפשרת לי להחליף את ברירת המחדל ולבקש מהמחשב לשמר לי תוכניות מוקלטות במקום אחר. זה קריטי, כי כרגע הוא שומר הכל על הכונן הכי קטן והי צפוף שלי. יש לי במחשב טרה פנויה, והוא מוחק לי הקלטות כי בכונן של מערכת ההפעלה יש רק עשרה ג'יגה פנויים.
אני מניח שיש אופציה כזאת. אולי עוד אמצא אותה לבד, אבל אם מישהו זוכר בשליפה, מבטיח להודות לו
עברתי על התפריטים של המדיה סנטר, ואני לא מוצא פונקציה שמאפשרת לי להחליף את ברירת המחדל ולבקש מהמחשב לשמר לי תוכניות מוקלטות במקום אחר. זה קריטי, כי כרגע הוא שומר הכל על הכונן הכי קטן והי צפוף שלי. יש לי במחשב טרה פנויה, והוא מוחק לי הקלטות כי בכונן של מערכת ההפעלה יש רק עשרה ג'יגה פנויים.
אני מניח שיש אופציה כזאת. אולי עוד אמצא אותה לבד, אבל אם מישהו זוכר בשליפה, מבטיח להודות לו
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אפשר לשנות את מיקום הספרייה. לא זוכר בדיוק איפה, אבל זה בהגדרות (Settings) במדיה סנטר עצמו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
SETTINGS > TV > RECORDER > MEDIA LIBRARIES
פה תוכל להוסיף ולהוריד נתיבים.
פה תוכל להוסיף ולהוריד נתיבים.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אתה מתכוון לRECORER STORAGE ?
בMENU האחרון .
בMENU האחרון .
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
מר סמית', בהגדרות אני יכול להוסיף ספריות, ואו הארדיסקים ולצוות על המדיה סנטר להקרין חומרים מכל מקום במחשב. לפחות מהחיפושים שלי, ועברתי על ההגדרות הרבה פעמים, לא מצאתי אפשרות לשנות את ברירת המחדל של הספריה אליה כותבים. (בניגוד לספריות הנקראות). קשה לי להאמין שאין דרך לשנות את זה. אני מניח שאני לא היחיד שמערכת ההפעלה והמדיה סנטר איתה נמצאות בהארד דיסק קטן, שלא מיועד לאסוף עשרות ג'יגה של הקלטות.
אם למישהו בכל זאת יש הסבר פשוט, או לא פשוט, לקיבוע מחודש של ספריית היעד, מאוד אודה לו.
אם למישהו בכל זאת יש הסבר פשוט, או לא פשוט, לקיבוע מחודש של ספריית היעד, מאוד אודה לו.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
SETTINGS > TV > RECORDER > RECORER STORAGE
אתה חייב שיהיה לך כרטיס טלויזיה מותקן ומוגדר כדי שהתפריט יופיע.
אתה חייב שיהיה לך כרטיס טלויזיה מותקן ומוגדר כדי שהתפריט יופיע.