ראוטר להזרמת תכני HD

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
amitgv1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912

שליחה

יש לי היום ראוטר dlink 524 ( קצב g ).
האם אני צריך לקנות חדש בקצב n בכדי להזרים סרטי HD לסטרימר ?
יש לימשהו המלצה על ראוטר טוב וחזק ( יש לי בית של 3 קומות ולכן הקליטה חששובה לי ) ?
תודה

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560

שליחה

בהחלט ראוטר 802.11n מתאים יותר להזרמת תכני HD. אבל לא יספיק שתחליף את הראוטר. אתה צריך לוודא שכל ההתקנים שלך תומכים בתקן זה...
לבית בן 3 קומות בהחלט מומלץ לבסס לפחות חלק מהתקשורת (אם לא ניתן את כולה) על רשת קווית ולא אל-חוטית (גם אם בתקן n).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78949
שם מלא: עפר לאור

שליחה

נתחיל מזה שבפורום אסור לפתוח כמה שרשורים במקביל על אותו נושא - יש לך שרשור אחד, השני הוסר.

צריך להבין, אם אתה מנסה להזרים תוכן דרך WIFI, אז אין פתרונות שיתנו לך 100% כיסוי נאות בכל קצב נתונים, כולל ב-N. הצלחתי להזרים תכנים כבדים ב-N אבל רק ממרחק מאוד קרוב בין המקלט למשדר.

אם אתה מתכנן תכני HD כבדים, שווה לבדוק אפשרות לא אלחוטית. יש כיום פתרונות של HOME PLUG, דרך החשמל, ואפילו דרך רשת הכבלים (לווין/כבלים) שיש לך כבר בבית.

האלטרנטיבה הטובה ביותר זה להשחיל חוטי CAT5E דרך התשתית - זה מה שבסוף אני עשיתי וכל הבית, כמעט (חוץ מהממ"ד) מרושת כראוי. יש לי כיום בבית עשרות (לצערי זו לא בדיחה) מכשירים שונים שמתחברים לרשת הביתית. יש לי 3 SWITCHES של גיגה שמאפשרים לכל העסק לעבוד כראוי ואני יכול להזרים מכל מקום לכל מקום פחות או יותר כל דבר שרק עולה על דעתי.

amitgv1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912

שליחה

קראתי קצת על home plug.
יש לי כמה שאלות:
האם המכשירים האלה מתאימים לחיבור כל מכשיר כגון סטרימר וכן xbox 360 ?
האם יש מכשיר שמתאים להעברת תוכן HD כבד?
האם ה home plug מתאים רק בחיבור ישיר לחשמל ללא מפצל ? יש לי בעיה כי אין לי נקודה פנויה. מה עושים?

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”