האם אפשר לשאול על נסיון עם SIMPLY USENET

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
mika פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

מעבר קצר על ההצעה שלהם נראה כאטרקציה מעניינת:
2 MB מכסה את חבילת ה NGN הבסיסית שלי בקלות עם עלות שנתית של פחות מ 5$ וזה חצי מהמחיר ממה שאני משלם בשנה האחרונה.
אולי ההתחייבות מרתיעה אבל גם בחבילה רבעונית המחיר זול למדי כחבילה לא מוגבלת.

psyshush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

הכוונה אצלם היא ל2 מגה ביט ולא מגה בייט... כמו כן בחבילה הזאת אתה מקבל רק שני חיבורים! אין שום דבר משתלם בהצעה שלהם...

shlomki
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

אין צורך ביותר משני חיבורים בשביל 2 מגה ביט.

הבעיה היא שכדי לדעת שספק יוזנט הוא באמת טוב אתה חייב לנסות אותו לתקופה מסויימת.
לדעתי תשלם על חודש בודד אחד ותראה איך מתאים לך. אם אתה מרוצה ואתה באמת לא צריך יותר מ-2 מגה ביט (במיוחד כשיש לך NGN), ואתה לא מתכנן לשדרג את מהירות האינטרנט שלך בשנה הקרובה, הייתי אומר שזה דיל לא רע.

למרות שאישית לא הייתי הולך על זה. אני אוהב להשקיע קצת עבור משהו שיהיה יותר "תשתיתי", ושיוכל להתאים לי גם למצבים אחרים ולא רק למצב בודד אחד. החיים הם דבר דינאמי, לא צריך להיות תקועים על פתרון אחד (רק אל תצטט אותי ליד חברה שלי, אה? ;) ).

אה, ועוד משהו. בלי לפגוע כמובן, השאלה שלך נראית לי קצת מיותרת. מנסיוני עם יוזנט, מהירות ההורדה ואיכות השירות תלויה בהמון גורמים. לפעמים דרך ספק אינטרנט אחד מהירות ההורדה שלך תהיה מקסימלית, ודרך השני לא. לפעמים ה-retention מספיק למישהו אחד, ולאחר ממש ממש לא...
ובגלל שזה דבר דיי אינדיבידואלי, אני שוב ממליץ לך לנסות בעצמך לחודש אחד, ולהגיע להחלטה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #4 

יתרון אחד שיש להם על אחרים, ממה שאני רואה - זה שהם נמצאים פיזית באנגליה - כך שהמרחק האינטרנטי ביננו לבינם הוא קרוב יחסית (כידוע, מד1 ממשיך לקפריסין ומשם לאיטליה - כך שפיזית המרחק לאנגליה קרוב מאוד).

במקרה שלי (30M) זה לא כלכלי להשתמש בהם, אבל בחיבורים איטיים יותר (2-5M) זה בהחלט נראה כעסקה משתלמת.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”