בזב''ל וראפידשר לא עובד
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
שלום, אני כבר בערך שנה (קצת פחות) משתמש בחשבון פרימיום של ראפידשר ובבזק בינלאומי 4 מגה.
אף פעם לא היו לי בעיות ותמיד הייתי מוריד על רוחב פס מלא, חוץ מביום שישי אולי שהייתה תחושה של עומס על האינטרנט בכללי.
לפני 4 חודשים טסתי לחו''ל והשבוע חזרתי ואני מגלה שההורדות לא זזות. אולי רק בין השעות 4 ל7 בבוקר. חוץ מזה כל היום תקוע. מדי פעם יש איזה קובץ שעושה טובה ויורד בצורה סבירה, גם לא מלאה.
אני משתמש בתוכנה IDM בשביל לנהל את ההורדות.
לכולנו ברור שיש תיעדוף. למזלי אני עד עכשיו לא נתקלתי בשום בעיה שקשורה לעניין ותמיד עבד לי חלק.
השאלה מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את המצב? ברור לי שבזב''ל לא ייעזרו. אבל האם יש דברים שאני יכול לעשות במחשב שייעזרו לי להימנע מהמהירות הנמוכה
תודה
אף פעם לא היו לי בעיות ותמיד הייתי מוריד על רוחב פס מלא, חוץ מביום שישי אולי שהייתה תחושה של עומס על האינטרנט בכללי.
לפני 4 חודשים טסתי לחו''ל והשבוע חזרתי ואני מגלה שההורדות לא זזות. אולי רק בין השעות 4 ל7 בבוקר. חוץ מזה כל היום תקוע. מדי פעם יש איזה קובץ שעושה טובה ויורד בצורה סבירה, גם לא מלאה.
אני משתמש בתוכנה IDM בשביל לנהל את ההורדות.
לכולנו ברור שיש תיעדוף. למזלי אני עד עכשיו לא נתקלתי בשום בעיה שקשורה לעניין ותמיד עבד לי חלק.
השאלה מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את המצב? ברור לי שבזב''ל לא ייעזרו. אבל האם יש דברים שאני יכול לעשות במחשב שייעזרו לי להימנע מהמהירות הנמוכה
תודה
בזק בינלאומי החליטו לפני 2-3 חודשים להאט בצורה דרסטית את התעבורה ללקוחות בחבילות הרגילות שלה .
הפתרון היחיד למי שרוצה להוריד משרתים מחו'ל כמו ראפידשאר על המקסימום של רוחב הפס או מי שרוצה לשחק במשחקי רשת
עם פינגים נורמלים לחו'ל צריך לעשות חבילת "גיימר" שעולה 25 שקלים נוספים כל חודש .
אז תעשה את השיקולים שלך .... אני רק אגיד לך דבר אחד, יש חברות כמו טריפל איקס או אקספון , שאין אצלם את התעדוף והאטה בתעבורה, והם ללא התחייבות, ויעלה לך זול משמעותית בהשוואה לבזק בינלאומי.
הפתרון היחיד למי שרוצה להוריד משרתים מחו'ל כמו ראפידשאר על המקסימום של רוחב הפס או מי שרוצה לשחק במשחקי רשת
עם פינגים נורמלים לחו'ל צריך לעשות חבילת "גיימר" שעולה 25 שקלים נוספים כל חודש .
אז תעשה את השיקולים שלך .... אני רק אגיד לך דבר אחד, יש חברות כמו טריפל איקס או אקספון , שאין אצלם את התעדוף והאטה בתעבורה, והם ללא התחייבות, ויעלה לך זול משמעותית בהשוואה לבזק בינלאומי.
בטח שאתה יכול לדבר, בזק בין לאומי התחייבת לספק לך אינטרנט 4 מגה וברגע שהיא לא עושה את זה היא לא עומדת בהתחייבות שלה.knazi כתב:ברור שאני לא אשלם 25 ש''ח נוספים כל חודש על משהו שמגיע לי מראש.
ולצערי אני בהתחייבות עד מאי ככה שעד אז אין מה לדבר על חברה אחרת...
היא התחייבה לספק לו 4 מגה לאתרים בארץ ולא לאתרים מחו'ל , בטח יש להם סעיף כזה בחוזה ההתקשרות איתם.guycomp כתב:בטח שאתה יכול לדבר, בזק בין לאומי התחייבת לספק לך אינטרנט 4 מגה וברגע שהיא לא עושה את זה היא לא עומדת בהתחייבות שלה.knazi כתב:ברור שאני לא אשלם 25 ש''ח נוספים כל חודש על משהו שמגיע לי מראש.
ולצערי אני בהתחייבות עד מאי ככה שעד אז אין מה לדבר על חברה אחרת......
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
עד לאחרונה גם לי לא הייתה בעיה בהורדה מראפידשייר. גם אני לקוח של בזב"ל, יש לי חיבור של 10 מגה שאמור להיות מתועדף ב- Private NGN ואני לא מצליח להגיע למהירות של 10 קיי אפילו ברוב המוחלט של ההורדות, פשוט ייאוש.