המלצה לנתב לגיימניג

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Yaki-iControl פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 37
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם!

כיום אני מחובר להוט UFI עם חבילת 10MB עם 1MB UPLOAD ועובד עם נתב של אדימקס שעלה כ 600 ש"ח ואני לא זוכר את הדגם ,
החיבור הוא קוי דרך ה סוויץ' של הנתב ל PS3 , לרסיבר , ול DVICO וכל המחשבים הניידים בבית (2) מחוברים אלחוטית , כל הגיימינג מתבצע דרך ה PS3 , לאחרונה יש ימים שאני מגיע לאין לי אינטרנט התקלה ב PS3 מאופיינת ב DNS EROR , המודם מראה שידור תקין ולאחר בירור מקיף המסקנה היא שהתקלה בנתב , רק לאחר איתחולים הוא חוזר לעבוד לעוד יום יומיים, השאלה שלי היא איזה נתב כדאי לקנות שיוכל להיות יציב ולעבוד טוב עם משחקי רשת , יצויין שאני גם בחבילת "גיימר " שזה סה"כ תיעדוף או איזה חירטוט של הספק (014)
ראיתי כאן בכמה שירשורים שהחבר'ה פה מגיעים לפינגים מצויינים לשרתים בחו"ל והאמת היא שאין לי יותר מידי ידע ברשתות אך מאוד הייתי רוצה אם זה אפשרי לקבל איזושהוא הסבר או הדרכה איך להגיע לפינגים כאלה , ואיזה נתב שווה לרכוש (המחיר כעיקרון לא משמעותי מידי) כדי להנות מה NETWORK GAMING , כלומר שאם אני יורה במישהו עד שהקליע שלי יגיע אליו הוא לא ימלא אותי במחסנית :roll: (אגב המשחק הוא BATTLEFIEKD BAD COMPANY 2 ) גדול !
יצוין שהחבילה שיפרה משמעותית את המשחקיות אבל לפי דברים שקראתי פה אני עדיין רחוק מבחינת מה שאפשר להגיע אליו , מבחינת גלישה סטנדרטית באינטרנט אין בעיה (לפחות לפי הדיווחים של אישתי) .
תודה רבה מראש!

יקי

עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #2 

לאף אחד אין תגובה ? :(

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #3 

מה כוונתך DNS ERROR ? הנתב מתנתק מהרשת ?

DNS מוגדר אצלך ידנית או אוטומאטית והאם זה תואם באמת למה שהספק שלך מגדיר ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #4 

כן זה תואם להגדרות הספק , מה שקורה זה שעד שאני לא מנתק אותו מהחשמל למשך 1-2 דקות אין לי אינטרנט ,
אז חשבתי שאם כבר צריך להחליף אותו אז למשהו טוב, מעבר לזה לאחר שיטוטים פה בפורום ראיתי שאנשים פה מגיעים לתוצאות מדהימות מבחינת פינגים ורציתי לדעת איך ומה עושים כדי להינות מחיבור שיהיה אפשרי לשחק ולא להרגיש את בעייתיות.
תודה על התגובה ,
יקי

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #5 

אני לא חושב שהבעייה היא דגם הנתב, אולי שלך ספציפית עושה בעיות אבל לא ככלל.

רק לשם בדיקה מהירה אם תוכל כמובן - אם יש לך מודם חבר אותו ישירות למחשב ובדוק ישיר.
תגיד מה התוצאות שאתה מקבל.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”