The Meatrix - האמת על המזון מהחי שאנו צורכים

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
שי-כ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4809
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #1 

סרטון מצוייר בסיגנון 'מטריקס' אשר מציג את האמת על תעשיית המזון מהחי - חומר למחשבה.

http://www.themeatrix.com/

יאללה ביי, אני הולך לאכול חסה :|

Eff
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1246
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #2 

http://cfe.org.il:8080/CFESITE/HE/News/zarhan
..
משרד הבריאות מאפשר לציבור לקנות ירקות מרוססים ברעל
...
יללה ביי - יצא לי התיאבון ..
GO VEGAN

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3167 פעמים

שליחה #3 

איזו צביעות. מצפים לקבל בשר בכמויות שיספיקו לאוכלוסיה הולכת וגדלה במחיר שפוי ועדיין מאמינים שאפשרי לעשות את זה "בתנאים טבעיים" ובחוות אבא/אמא אורגניות. אני לא חושב שכל מה שנעשה בתעשייה הזו נכון ואני מאמין שיש מה לשפר, אבל לחשוב שאפשר להחזיר את הגלגל אחורה, או לחשוב שאנשים יפסיקו לצרוך בשר בגלל ה"חוסר הומניות" (ביטוי מטופש אם תעצרו לחשוב על זה, הומני זה אנושי ומדובר פה על חיות - לא בני אנוש) זה פשוט נאיביות לשמה.

אני לא חושב שלחיות הנצרכות כמזון יש זכויות. ברגע שהסכמתי ביני לבין עצמי שחיה מסויימת היא מזון - מבחינתי היא מצרך כמו כל מצרך אחר. אני אצפה לקבל את אותו המצרך באיכות טובה ותו לא. אין לי שום דרישות או טענות לגבי השאר.

שי-כ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4809
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #4 

הסרטון לא בא להגיד 'תפסיקו לצרוך בשר ותהיו צמחוניים'. הסרטון מנסה להגיד את האמת על התעשייה הזאת וכמה מזוהם הבשר שאנו אוכלים.

תתפלא, אבל הרבה אנשים עוברים היום לקניית בייצים אורגניות או 'ביצי חופש' (תרנגולות מטילות בחצר ולא סגורות בכלוב). כמו כן גם המודעות לעוף נטול אנטיביטיקה ותרופות כימיות, כדוגמת 'טבעוף', זה לא יקר ואפשרי להשיג ברוב המרכולים הגדולים.
אם תבין שכל הרעלים האלה בסופו של דבר נכנסים לגוף שלך, תבין את חשיבות הייצור הטבעי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #5 

אשתי גם בענייני האורגני הזה. שיטה מעולה להעלות את מחיר המזון במאות אחוזים.

אני גם בעד בגדים תפורים ביד על ידי עובדי חופש סינים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3167 פעמים

שליחה #6 

oferlaor כתב:אשתי גם בענייני האורגני הזה. שיטה מעולה להעלות את מחיר המזון במאות אחוזים.

אני גם בעד בגדים תפורים ביד על ידי עובדי חופש סינים.
...
(Y)

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4969
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #7 

שי-כ כתב: תתפלא, אבל הרבה אנשים עוברים היום לקניית בייצים אורגניות או 'ביצי חופש' (תרנגולות מטילות בחצר ולא סגורות בכלוב). כמו כן גם המודעות לעוף נטול אנטיביטיקה ותרופות כימיות, כדוגמת 'טבעוף', זה לא יקר ואפשרי להשיג ברוב המרכולים הגדולים.
אם תבין שכל הרעלים האלה בסופו של דבר נכנסים לגוף שלך, תבין את חשיבות הייצור הטבעי.
...
רוב האנשים שקונים ביצים "אורגניות" לא ראו את חצר בה נמצאות המטילות. לרוב מדובר בחצר מזוהמת, מלאה,איך לא, בקקי של עופות. אם מישהו מאמין שהעופות נמצאים במקום סטרילי עם מזון מהאדמה, הוא טועה ובגדול. האסיפת ביצים מהקרקע (שהיא לא ממש שיא הניקיון) מתבצעת ע"י אנשים מן הסתם שלא שטפו ידיים לפני :)

כן, עבדתי בלול תעשיתי. אין שם עופות חולים, כי יש מתן תרופות קבוע וממוחשב דרך המזון והמים בהתאם לגודל וגיל. אם יש עוף אחד חולה, כל הלול הולך למשרפה. ככה זה.

הרעלים המדוברים נמצאים בכל מוצר ומוצר מהחי - פירות, ירקות, בשר. אין מה לעשות ואתה אף פעם לא תוכל לדעת מה באמת יש לך באוכל (גם אם יש לך תוית יפה וירוקה), אלא אם תשלח כל מנה לפני שאתה אוכל למעבדה מיקרוביולוגית.

אני אישית מעדיף לא להעסיק את עצמי במחשבה מה מקור המזון שלי. גם ככה לא נדע.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”